reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

PATRYCJA 9009 Biedny Kubuś. się męczy z tym katarem. Zdrówka dla niego.
ELIZA to widzę energi do sprzątania nabrająr. Ja tak się zleniłam że poświęcam jeden dzień na jeden pokój. A potem to tylko na bierzaco odkurzam.
CLIO Fajnie że w ogóle się pokazałas. Chrzciny udane a Aleks niekulturalny że w kościele beka :-)

reklama
hej przelecialam tylko strony wzrokiem nie nadrabialam nie mam tyle sily zeby palcami przebierac:-)mamusiamikusia bedzie dobrze trzymam kciuki ;-)
Vegas wszystkiego naj najlepszego dla Martynki buziolów mnustwo i prezentów kupe:-)
dzis Marcin wrocil o 6rano z pracy i odziwo Wiki sie obudzila wziol ja wyjol kurteczke z szafki i jej pokazal co fajniejsze powiedzial jej tak ;;zobacz co mama ci kupila ,jaka ladna kurteczka ,ale malpa za tatusia kase kupila;; myslalam ,ze mu nosa zlame za to jak mnie nazywa msci sie na mnie od wczoraj za 14funtow ,ale powiem szczerze ,ze dla usmiechu Wiki to nawet 30funtow bym mogla wydac na jej kurteczke :-D
mialam cos jeszcze napisac ale zapomnialam moze dla tego ,ze spalam caly dzien i nawet pielegniarki spolecznej nie slyszalam jak byla i jej nie wpuscilam hehe

Jejku zazdroszczę Ci Beacia :) Już niedługo będziesz miała swojego maluszka na świecie,ja już się nie mogę doczekać:)

hmmm ja tez nie moglam sie doczekac a teraz za brzuszkiem tesknie ale cisza na boomie hmm dziewczyny jak tak dalej bedzie to nam watek usuna hehehehehe:-D

hej
nocka moze byc, dzieciakom sniadanko zrobione, jeszcze sobie herbatke i do pieca rozpalic...
no i dalej porzadki bede robic (jejku po zmianie firanek innaczej dom wyglada... :szok:)...
dzis atakuje komode dzieciaków i układanie ubranek, segregowanie co za duze co za male juz.... ehhhh...;]

reklama
Elizka ja taką segregacje raz w tygodniu robię hehe na szczęście jeszcze nie mam dramatu z zabawkami :D
B zrobił mi haczk w suficie i mogłam powiesić taką miękką zawieszkę na zabawki itp :) IKEA oczywiście bo ja obsesje mam :D
a jak tam przed świętami??

Do góry