reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no to pewnie zęby choc moja jak jest za bardzo śpiąca to nim zaśnie to wyje w niebogłosy ze zmęczenia.

reklama
Eliza mam to samo z Kuba... Ale u niego to ten przeklęty katar.... śpac nie umie a jak zaśnie to na 10 minut... o znów płacze :(:(:(
Zakropliłam mu już nosek.... ale chyba za dużo to nie dało ....
U mnie z aniołkami to różnie było SEba spał bardzo ładnie szybko zaczoł przesypiac noce... a Kuba to nadrabia za Sebusia hehe

dla Kubusia dużo zdrówka:** Biedactwo malutkie..

Moja dziś senna jak pogoda. Właśnie zalicza drugą drzemkę w ciągu dnia:)

No a Moj jak zasnoł tak spi, ja wiem ze to napewno przez zeby :]
a ja... zamiast sie lenic to zasłonki sie piorą i dwa okna mam juz umyte, firanki zmienione.... :-p jak mały wstanie to umyje okno tam u hani i góre bede miała załatwiona;] i na dole dwa okna zostaną a wiec pikuś:-)

a ja domek mam ogarnięty, żurek z ziemniakami zrobiony na obiad, odplamiłam Młodej 3 ubranka bo ona jak je to nawet śliniak jej nie pomoże:D no i lenię się bo kompletnie nic mi się nie chce.
Popołudniu na kawkę do Chrzestnej od męża jedziemy. Będą tam małe dzieciaki to Martynka będzie miała towarzystwo:)

hek kochane :)
wiem zaniedbałam forum ostatnimi czasy :( wybaczcie :(
jestem już po chrzcinach super wszystko wyszło :) a co śmieszniejsze nic nie zapłacilismy :D byłam w szoku ale nie usłyszałam nawet słowa co łaska ... Alex super grzeczny był ale i tak numer zrobił ... przed wyjściem go karmiłam bo taka pora już była na leżąco ubrała itp i do kościoła zasnął zaraz jak ruszyliśmy i jak ksiądz namaszczał go"krzyżmem świetym" tak mu sie odbiło hehe ze sie wszyscy na matkę chrzestną popatrzyli bo myśleli ze to ona :D a to moje cudowne dzieciątko :p

piszecie o zasypianiu mój też zaczyna jęczeć ale kłade do łożeczka i obowiązkowo muszę okno otworzyć i wtedy odpływa :D
aleostatnio dużomniej śpi w ciagu dnia :( może z 4h ... i o 5 rano na pogaduchy mu się zbiera ... eh ale jestem szczęśliwa bo jest naprawdę spokojnym chłopczykiem :D teraz mam go w wózku bo co 15 min sie wybudza wpakowałam do wózka oknno otwarte i śpi ... cwaniactwo od najmłodszych lat ... :p

No juz okna pomyte, zaslonki uprane, teraz firanki piore:-) Obiad juz miałam ugotowany rano:-) ehhh.... wezme zajrze zaraz do mojego stroika switecznego co na okno wieszam (choinka) i zaróweczki powymieniam jak wogóle jeszcze bedzie sie nadawało.... :-p

Clio witamyyy:-) super ze zajrzalas i ze chrzciny sie udały:-) no a ze maluch grzeczny tez pociesza:-)

U mnie sypie snieg :szok: juz mialam wczesniej pisac ale zapomnialam...:dry:

reklama
Niee u mnie to jest tyle sniegu i jeszcze pada ze napewno nie zginie;] a podobno na swieta ma byc w dzien -20 stopni :szok: w taka pogode to chyba nigdzie nie bedziemy jezdzic... :dry: ehhhh kurcze ;]

Miki wstał w dobrym humorze:dry: czemu wczesniej taki nie mogl byc :] moze cyca jeszcze zje zaraz...

Do góry