reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Taaaa..... lipa:-D

Patrycja wspłczuje:dry: u mie nocka super byla, dwa razy sie przebudzilam do malego a poszlam spac o 20:30 :-D i wstalismy o 7:30 :-p ale wieczorem maly tez marudzil i czopka mu dałam;]

reklama
A mi nie jest zimno na panelach. Na parterze mieszkałan więc miała piwnice pod sobą nieogrzewana i było super a tutaj pierwsze piętro więc sąsiad na dole daje mi ciepło:-) nie mamy żadnego dywanu. A tu są podłogi koszmarne. Zrobię zdj i jak będę miała neta to wstawie same zobaczycie. Pod nimi jest beton. Bardziej martwię się o julkę niż o ten wygląd. Pozatym julka wczoraj wpadła na szafę i rozciela czoło. Delikatnie że krew tylko podeszła. Momentalnie siniak ogromny wyszedł. Także poświęciła nowe mieszkanko. Możemy się pochwalić że dolna lewa dwójka się pojawiła także jest już 8 zabkow. Kacper cały czas bałagani ale dziś Mikołajki więc pozwalam im na wszystko:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MAMUS I ICH POCIECH Z OKAZJI MIKOŁAJEK:-) MOŻE DZIŚ DZIECI BĘDĄ GRZECZNE I ŁADNIE SPAŁY:-)

Cześc Dziewuszki:) Nadrobiłam po łepkach bo dzisiaj Misia nie chce mi spac, J niebawem z pracy wraca a jeszcze trzeba ogarnąc chałupkę bo wcześniej na sankach byłyśmy z mamą i Małą.
Jutro Martynka kończy rok, ależ się cieszę:)

Witam nową mamę:)

My planowaliśmy ciążę i 7 mies. się staraliśmy, więc wieśc, że jestem w ciąży zmieniła całe nasze życie o 360st bardzo pozytywnie, wreszcie się udało i wreszcie szło odetchnąc z ulgą choc nie do końca bo mimo wszystko drżenie o zdrówko dzidzi też było. W ciąży nigdy nic nie wiadomo i modliłam się co dzień aby córcia była zdrowa:)

Witam Mikolajkowo mamusie i brzdące duzo caluchow na Mikolajki ,prezentow ,usmiechow i spokojnego dnia :-)
ja dzis zaszalalam i kupilam Wiki spodnie dzinsowe i kurteczke za jeansy dalam 2funty a za kurtke Marcin sie do mnie nie odzywa bo zaplacilam 14funtow:zawstydzona/y:wiem jestem zakupocholiczka i jak mi sie cos podoba to musze kupic ;-)ale kurteczka sliczna na 3-6miesiecy wiec troche ja bedzie miala co by nie bylo :tak:a kupilam kropelki do noska malej nasosal drops i zobaczymy czy pomoga na katarek :-) w sumie dzien spoko mam tylko ta klutnia z marcinem mnie dobila o kurteczke dla corci bo chcemy sie wyprowadzic w tym tygodniu na swoje juz i nie bedzie neta:szok:nie bedzie mnie na boomie chyba ze od brata bede wchodzic

beacia mam nadzieje ,ze ci przejdzie i samopoczucie sie poprawi ;)
hmm nie przeszlo mu poszedl obrazony spac zeby do pracy sie wyspac ;)
ale powiem,ze lokatorce chwalil sie kurteczka wiec moze cos mu przejdzie jutro idziemy mieszkanie ogladac ale nikt nie chce zebysmy sie wyprowadzali szkoda mi tego pokoju ale swoje to swoje i zawsze moge wszystko zrobic nawet za przeproszeniem zalatwic sie na srodku i nic mi nikt nie powie i po innych nie bede juz sprzatala w koncu swiety anielski spokuj

Ale tu cisza faktycznie! U nas nocka ciężka się zapowiada. Julka budzi się co chwilę bardzo jej ten katarek przeszkadza bidulce. Jakieś 8-9 dni i będzie po a my dopiero 1 mamy za sobą... Od środy będę miała neta także już na bieżąco będę i normalnie będę mogła się posługiwać. Dobranoc

Witajcie...
Od wczoraj od godz.15 - 3 posty do nadrobienia miałam.... no poważnie jakieś ciężkie dni mamy na forum... :dry:

Daff mam nadzieje ze jednak nocka była oki... duuuuuuuuuużo zdrówka dla małej:********

Coś mały ruch tutaj.
Weekend w miarę udany, w niedzielę odwiedziliśmy moja koleżankę. W sobotę piekłam bułeczki z dżemem a wczoraj cynamonki.
Wzięlam sobie z rana zimny prysznic żeby się rozbudzić.
W oóle to chodze zdołowana i zdenerwowana z lekka i nie wiem czemu.
Fikusek Widzę że urodzinki udane.
Em_ka A może coś o sobie napiszesz?
Daffi Gratuluje owego ząbka.
Beacia Laktator to może rzecz tak mało potrzebna, ale czasem zdarza się że z jakiegoś powodu trzeba odciągać pokarm więc zapakuj może, a pampersy? hm... Ile dzidzia wazy na usg mniej więcej? Jeśli mało to weź te dla noworodków, a jeśli zpaowaiada się klocek to czasami warto wziąć większe, ale te dla noworodków na te pierwsze dni wystarczają.

reklama
Do góry