reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Taaaa..... lipa:-D

Patrycja wspłczuje:dry: u mie nocka super byla, dwa razy sie przebudzilam do malego a poszlam spac o 20:30 :-D i wstalismy o 7:30 :-p ale wieczorem maly tez marudzil i czopka mu dałam;]

reklama
A mi nie jest zimno na panelach. Na parterze mieszkałan więc miała piwnice pod sobą nieogrzewana i było super a tutaj pierwsze piętro więc sąsiad na dole daje mi ciepło:-) nie mamy żadnego dywanu. A tu są podłogi koszmarne. Zrobię zdj i jak będę miała neta to wstawie same zobaczycie. Pod nimi jest beton. Bardziej martwię się o julkę niż o ten wygląd. Pozatym julka wczoraj wpadła na szafę i rozciela czoło. Delikatnie że krew tylko podeszła. Momentalnie siniak ogromny wyszedł. Także poświęciła nowe mieszkanko. Możemy się pochwalić że dolna lewa dwójka się pojawiła także jest już 8 zabkow. Kacper cały czas bałagani ale dziś Mikołajki więc pozwalam im na wszystko:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MAMUS I ICH POCIECH Z OKAZJI MIKOŁAJEK:-) MOŻE DZIŚ DZIECI BĘDĄ GRZECZNE I ŁADNIE SPAŁY:-)

Cześc Dziewuszki:) Nadrobiłam po łepkach bo dzisiaj Misia nie chce mi spac, J niebawem z pracy wraca a jeszcze trzeba ogarnąc chałupkę bo wcześniej na sankach byłyśmy z mamą i Małą.
Jutro Martynka kończy rok, ależ się cieszę:)

Witam nową mamę:)

My planowaliśmy ciążę i 7 mies. się staraliśmy, więc wieśc, że jestem w ciąży zmieniła całe nasze życie o 360st bardzo pozytywnie, wreszcie się udało i wreszcie szło odetchnąc z ulgą choc nie do końca bo mimo wszystko drżenie o zdrówko dzidzi też było. W ciąży nigdy nic nie wiadomo i modliłam się co dzień aby córcia była zdrowa:)

Witam Mikolajkowo mamusie i brzdące duzo caluchow na Mikolajki ,prezentow ,usmiechow i spokojnego dnia :-)
ja dzis zaszalalam i kupilam Wiki spodnie dzinsowe i kurteczke za jeansy dalam 2funty a za kurtke Marcin sie do mnie nie odzywa bo zaplacilam 14funtow:zawstydzona/y:wiem jestem zakupocholiczka i jak mi sie cos podoba to musze kupic ;-)ale kurteczka sliczna na 3-6miesiecy wiec troche ja bedzie miala co by nie bylo :tak:a kupilam kropelki do noska malej nasosal drops i zobaczymy czy pomoga na katarek :-) w sumie dzien spoko mam tylko ta klutnia z marcinem mnie dobila o kurteczke dla corci bo chcemy sie wyprowadzic w tym tygodniu na swoje juz i nie bedzie neta:szok:nie bedzie mnie na boomie chyba ze od brata bede wchodzic

beacia mam nadzieje ,ze ci przejdzie i samopoczucie sie poprawi ;)
hmm nie przeszlo mu poszedl obrazony spac zeby do pracy sie wyspac ;)
ale powiem,ze lokatorce chwalil sie kurteczka wiec moze cos mu przejdzie jutro idziemy mieszkanie ogladac ale nikt nie chce zebysmy sie wyprowadzali szkoda mi tego pokoju ale swoje to swoje i zawsze moge wszystko zrobic nawet za przeproszeniem zalatwic sie na srodku i nic mi nikt nie powie i po innych nie bede juz sprzatala w koncu swiety anielski spokuj

Ale tu cisza faktycznie! U nas nocka ciężka się zapowiada. Julka budzi się co chwilę bardzo jej ten katarek przeszkadza bidulce. Jakieś 8-9 dni i będzie po a my dopiero 1 mamy za sobą... Od środy będę miała neta także już na bieżąco będę i normalnie będę mogła się posługiwać. Dobranoc

Witajcie...
Od wczoraj od godz.15 - 3 posty do nadrobienia miałam.... no poważnie jakieś ciężkie dni mamy na forum... :dry:

Daff mam nadzieje ze jednak nocka była oki... duuuuuuuuuużo zdrówka dla małej:********

Coś mały ruch tutaj.
Weekend w miarę udany, w niedzielę odwiedziliśmy moja koleżankę. W sobotę piekłam bułeczki z dżemem a wczoraj cynamonki.
Wzięlam sobie z rana zimny prysznic żeby się rozbudzić.
W oóle to chodze zdołowana i zdenerwowana z lekka i nie wiem czemu.
Fikusek Widzę że urodzinki udane.
Em_ka A może coś o sobie napiszesz?
Daffi Gratuluje owego ząbka.
Beacia Laktator to może rzecz tak mało potrzebna, ale czasem zdarza się że z jakiegoś powodu trzeba odciągać pokarm więc zapakuj może, a pampersy? hm... Ile dzidzia wazy na usg mniej więcej? Jeśli mało to weź te dla noworodków, a jeśli zpaowaiada się klocek to czasami warto wziąć większe, ale te dla noworodków na te pierwsze dni wystarczają.

reklama
Do góry