reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

beacia, no jak maluszekto spokojnie dla noworodków wez pieluszki:-) jejku juz zostaly ci 2 tyg:-) szybko zleci i bedziesz miec maluszka obok;-)

STO LATEK DLA MARTYNKI!!!! :-)

A jutro mój łobuz (znaczy sie dzis w nocy o 2:24) Miki konczy pół roku:szok: ale zleciało... musze powoli zacząć wprowadzac jakies nowosci...ale cycuś to taka wygoda.... ;-)

reklama
No fajnie tak urodzic przed swietami, ale patrzac na to z perspektywy karmiacej matki, lepiej urodzic po swietach, to sobie jeszcze pojesz potraw a tak to niestety za duzo nie bedziesz mogla zjesc....:dry: :tak:

Hej...
U mnie noc kiepska.. Kubus coś jest zakatarzony :( Meczył go ten katarek biedny mój.... sam zasnoł ok 21 myslałam że bedzie dobrze ale ok 23 sie obudził i nie umiał zasnąć. Nosiłam go na rekach przez niecałą godzine i zasnoł... Obudził sie dopiero o 5 także w sumie jakby nie ta godzina na rekach to byłoby super...
Mikołajki udane choć Mikołaj późno przyszedł.dzieci zadowolone z prezentów. Seba teraz siedzi przy swoim komputerku hehe....
Kuba dzis pobija rekordy w jedzeniu biszkoptów....a ja?? ja dostałam okresu ale jakiś dziwny jest ... Przez ostatnie 3 dni plamiłam ale bardzo mało... teraz niby cos tam leci ale strasznie mało... niewiem czemu tak jest... Niby @ jest w terminie ale nie podoba mi sie to ....
Pustki rzeczywiście tu są... ale pewnie sprzatanie przed swietami.... no i wczorajszy Mikołaj...
A gdzie sie podziewa SOSO??? dawno jej nie było.....

MARTYNKO 100 LATEK Z OKAZJI URODZINEK :):)

Patrycja współczuje nocki.
Heh co do sprzatania przed switami to ja jakichs tam wielkich porzadkow nie mam;] raczej sprzatanie jest u mnie systematycznie wiec co mam robic:-p Czekam jedynie na pogode i upiore firanki i zaslonki i okna pomyje, parapety.... o i tyle...

Ehh cisza, cisza....

Eliza ja tylko musze zrobic porzadek u chłopaków w pokoju bo bedziemy przestawiać meble... a tak to tez w sumie tylko okna....

A no ciszaaaaaa ;/

Heh, no ja to w szoku jestem... dziewczyny znikły na dobre chyba:] zagladają tylko...:/

A ja robie obiadek, znaczy sie zupke;] Miki wstał, i sie bawi.... starsze sie bawia tez;]

reklama
patrycja wspolczuje nocki:(

Daffi kup malej olejek Olbas i jak spi to zakrop jej na pizamke a jak sie bawi to wkrop do miski z goraca woda,Alaanowi to pomaga,tylko to.

Ja pewnie bede miala jeszcze meble nowe przed swiertami to bede miala przy okazji bardzo generalne pozadki:D

Martynko wszytkiego najlepszego:)

Do góry