reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

beacia, no jak maluszekto spokojnie dla noworodków wez pieluszki:-) jejku juz zostaly ci 2 tyg:-) szybko zleci i bedziesz miec maluszka obok;-)

STO LATEK DLA MARTYNKI!!!! :-)

A jutro mój łobuz (znaczy sie dzis w nocy o 2:24) Miki konczy pół roku:szok: ale zleciało... musze powoli zacząć wprowadzac jakies nowosci...ale cycuś to taka wygoda.... ;-)

reklama
No fajnie tak urodzic przed swietami, ale patrzac na to z perspektywy karmiacej matki, lepiej urodzic po swietach, to sobie jeszcze pojesz potraw a tak to niestety za duzo nie bedziesz mogla zjesc....:dry: :tak:

Hej...
U mnie noc kiepska.. Kubus coś jest zakatarzony :( Meczył go ten katarek biedny mój.... sam zasnoł ok 21 myslałam że bedzie dobrze ale ok 23 sie obudził i nie umiał zasnąć. Nosiłam go na rekach przez niecałą godzine i zasnoł... Obudził sie dopiero o 5 także w sumie jakby nie ta godzina na rekach to byłoby super...
Mikołajki udane choć Mikołaj późno przyszedł.dzieci zadowolone z prezentów. Seba teraz siedzi przy swoim komputerku hehe....
Kuba dzis pobija rekordy w jedzeniu biszkoptów....a ja?? ja dostałam okresu ale jakiś dziwny jest ... Przez ostatnie 3 dni plamiłam ale bardzo mało... teraz niby cos tam leci ale strasznie mało... niewiem czemu tak jest... Niby @ jest w terminie ale nie podoba mi sie to ....
Pustki rzeczywiście tu są... ale pewnie sprzatanie przed swietami.... no i wczorajszy Mikołaj...
A gdzie sie podziewa SOSO??? dawno jej nie było.....

MARTYNKO 100 LATEK Z OKAZJI URODZINEK :):)

Patrycja współczuje nocki.
Heh co do sprzatania przed switami to ja jakichs tam wielkich porzadkow nie mam;] raczej sprzatanie jest u mnie systematycznie wiec co mam robic:-p Czekam jedynie na pogode i upiore firanki i zaslonki i okna pomyje, parapety.... o i tyle...

Ehh cisza, cisza....

Eliza ja tylko musze zrobic porzadek u chłopaków w pokoju bo bedziemy przestawiać meble... a tak to tez w sumie tylko okna....

A no ciszaaaaaa ;/

Heh, no ja to w szoku jestem... dziewczyny znikły na dobre chyba:] zagladają tylko...:/

A ja robie obiadek, znaczy sie zupke;] Miki wstał, i sie bawi.... starsze sie bawia tez;]

reklama
patrycja wspolczuje nocki:(

Daffi kup malej olejek Olbas i jak spi to zakrop jej na pizamke a jak sie bawi to wkrop do miski z goraca woda,Alaanowi to pomaga,tylko to.

Ja pewnie bede miala jeszcze meble nowe przed swiertami to bede miala przy okazji bardzo generalne pozadki:D

Martynko wszytkiego najlepszego:)

Do góry