reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
albumy masz aktywne i automatycznie Ci zdjecia po przenosi do galerii ale np jak Miki ma teraz 5 mc i 26 dni to masz aktywne do 6 miesiąca dopiero jak skończy 6 m-cy to będziesz miała aktywny nastepny miesiąc, czyli 7:tak:

a ja dziś mam wspanialy udany zakupowy dzień :-)troszke kasy wydalismy ale Wiki opkupiona jest u nas kiermasz na miescie i kobitka sprzedaje urzywane ciuszki po dzieciach ale jak nowe doslownie po 50pikow po 1funcie i kupilam malenkiej cala sterte ubranek tak do 4miesiecy zeby juz nie latac i nie kupowac nawet taka extra sukienusie dzinsowa ale urocza pozniej jak wyrosnie to pewnie jakas mamusia swojej corci jeszcze bedzie zakladala bo sa cudne te spiochy i zestawy a na mikolajki kupilismy jej spiochy z krola lwa z kapturkiem i ogonkiemtaki lewek maly hehe a marcin mi na mikolajki kupil prostownice :happy: a jego prezent bedzie wieczorem ktory sam sobie wybral hehe

Też muszę się w końcu za prezenty zabrać, bo święta już tuż tuż... Lecę teraz tymczasem do rodziców i się z siostrą zobaczyć, jeszcze przed jej odlotem. A tam już czeka na mnie świeżutko upieczony chlebek :)
Objadłam się orzeszkami w panierce :/
Fikusek udanej imprezki roczkowej :)

witam się:)

a ja o 14 miałam cały dom wysprzątany. Jak na to, że jeszcze zajmowałam się córą to szybciutko:) Pomalowałam sobie pazurki i pewnie koniec relaksu niebawem bo Młoda już 40min śpi i zapewne niebawem wstanie. Mąż u swojej babci z teściową. A za tydzień Mała odprawia imprezkę:)
Dzisiaj miałam sen, że Mała wstała i zaczęła chodzic:D Dzisiaj zrobiła już w rzeczywistości 3 kroki do tatusia, ale to jeszcze takie nieświadome i widac jak się boi.

o wlasnie Fikusek życzymy udanej imprezki i dla Alanka wszystkiego naj..najlepszego ,spelnienia marzen,usmiechnietej mamy i duzo prezentow;-)konniczynka tez bym chciala chlebek taki cieplutki pieczony domowy zjesc ;/ ale moge sobie po marzyc do przyszlego roku hmm

ale cisza hmmm same imprezki kobitki piszcie cos bo szlak mnie trafi ;-)moze ktos nas czyta a sie nie odzywa jesli kto kolwiek jest niech sie odezwie nowe mamy tez boo nudy hmmmmmmm a to na zachete dla wszystkich bojacych sie odezwac lub wstydliwych;-)

Przyjaciółka zwierza się przyjaciółce:
– Wiesz, będę miała dziecko.
– Ty! – wykrzykuje druga. Przecież zarzekałaś się, że Ty nigdy nie będziesz miała dzieci! Kiedy się na to zdecydowałaś?
– Nie ja się zdecydowałam, tylko mąż... I to w ostatniej chwili. hehe

reklama
a my juz po urodzinach:) Alan caly dzien sie darl:/ i to tak jak by go ze skory ktos obdzieral,dostaal przed 16 paracetamol,na imperezie nie plakal,bawil sie ladnie,a jak zasiadl przy stole to wcinal wszystko:D:D czestowal sie wszystkim:D:D jeszcze po 20 dalam mu paracetamolu bo nie wiem czym byly te krzyki spowodowane,moze zeby,moze go cos bedzie pobierac,nie wiem wiec dostal by przespal spokojnie noc i go nei meczylo. Jak jutro bedzie ok to bedzie znaczyc ze moze mial dzis gorszy dzien.

Do góry