reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusku moze chcial Alanek tobie zrobic prezent tez i przypomnial ci jak krzyczal przy porodzie hehe:-D ja dzis mam ciezki wieczor kurcze dzien extra zakupowo a wieczor lipa bo sasiad sobie robi impreze (libacje alkoholowa) i muzyka glosno leci a Wiki spac nie mogla i o przyjdzie po pranie to mu wygarne za to disco z krzykiem jego i jego pijanej zony :wściekła/y:

reklama
fikusku moze chcial Alanek tobie zrobic prezent tez i przypomnial ci jak krzyczal przy porodzie hehe:-D ja dzis mam ciezki wieczor kurcze dzien extra zakupowo a wieczor lipa bo sasiad sobie robi impreze (libacje alkoholowa) i muzyka glosno leci a Wiki spac nie mogla i o przyjdzie po pranie to mu wygarne za to disco z krzykiem jego i jego pijanej zony :wściekła/y:

hehe wiesz ze darl sie calkiem odobnie:D:D:D po porodzie tez bylo go slychac na calym oddziale:D:D tylko ze on dokladnie jutro roczek konczy:p

to od dziś ci sie daje we znaki a moze rosna mu zabki te na koncu mama mi mowila ,ze sa bardzo bolesne i najgorsze ;-)a poiem ci szczerze ,że dzis tak patrzylam na fotke Alana i on mi wyglada na 2latka a nie na roczek albo mi juz po prostu dzieci w oczach rosna hehe
ide prostowac wlosy nowa prostownica zobacze co z tego bedzie na pewno nie spale sobie wlosow bo temperatura jest ustawiana :-)

witam sie z rana. ja wczoraj mialam jakis taki dzien okropny, ze mi sie nic nie chcialo. noc okropna, znowu spac nie moglam i jakies glupie sny mi sie snily. masakra =/ a dzis jade odwiedzic z rodzicami moja babcie, wiec pewnie odezwe sie dopiero wieczorem. a chcialam zapytac czy ktoras ma w orange zeby tak na wszeki wypadek jakbym rodzic zaczela to zeby do ktorejs z was napisac.

fikusek sto lat dla Alanka :*
dziekujemy:) ja mam w orange i w plusie:) jak chcesz to moge na pw wyslac nr:)

Patrycja i Kubusiu dziekujemy:)

Witam się i ja:-) jeszcze dziś nie wszystko ogarnięte ale już lepiej niż przedtem. W pokoju ruszać się już można. Myślę że kuchnię dziś do kończę a łazienkę wieczorem bo brat będzie ja malował. Masakra.
Wszystkiego Najlepszego dla Alanka z okazji jego pierwszych urodzinek:-) sto lat kochany. Niech ten drugi rok życia będzie lepszy i grzeczniejszy jak kiedyś:-)

Witam się i ja:-) jeszcze dziś nie wszystko ogarnięte ale już lepiej niż przedtem. W pokoju ruszać się już można. Myślę że kuchnię dziś do kończę a łazienkę wieczorem bo brat będzie ja malował. Masakra.
Wszystkiego Najlepszego dla Alanka z okazji jego pierwszych urodzinek:-) sto lat kochany. Niech ten drugi rok życia będzie lepszy i grzeczniejszy jak kiedyś:-)
lece ci pomoc w ogarnianiu:p

reklama
Do góry