reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusku moze chcial Alanek tobie zrobic prezent tez i przypomnial ci jak krzyczal przy porodzie hehe:-D ja dzis mam ciezki wieczor kurcze dzien extra zakupowo a wieczor lipa bo sasiad sobie robi impreze (libacje alkoholowa) i muzyka glosno leci a Wiki spac nie mogla i o przyjdzie po pranie to mu wygarne za to disco z krzykiem jego i jego pijanej zony :wściekła/y:

reklama
fikusku moze chcial Alanek tobie zrobic prezent tez i przypomnial ci jak krzyczal przy porodzie hehe:-D ja dzis mam ciezki wieczor kurcze dzien extra zakupowo a wieczor lipa bo sasiad sobie robi impreze (libacje alkoholowa) i muzyka glosno leci a Wiki spac nie mogla i o przyjdzie po pranie to mu wygarne za to disco z krzykiem jego i jego pijanej zony :wściekła/y:

hehe wiesz ze darl sie calkiem odobnie:D:D:D po porodzie tez bylo go slychac na calym oddziale:D:D tylko ze on dokladnie jutro roczek konczy:p

to od dziś ci sie daje we znaki a moze rosna mu zabki te na koncu mama mi mowila ,ze sa bardzo bolesne i najgorsze ;-)a poiem ci szczerze ,że dzis tak patrzylam na fotke Alana i on mi wyglada na 2latka a nie na roczek albo mi juz po prostu dzieci w oczach rosna hehe
ide prostowac wlosy nowa prostownica zobacze co z tego bedzie na pewno nie spale sobie wlosow bo temperatura jest ustawiana :-)

witam sie z rana. ja wczoraj mialam jakis taki dzien okropny, ze mi sie nic nie chcialo. noc okropna, znowu spac nie moglam i jakies glupie sny mi sie snily. masakra =/ a dzis jade odwiedzic z rodzicami moja babcie, wiec pewnie odezwe sie dopiero wieczorem. a chcialam zapytac czy ktoras ma w orange zeby tak na wszeki wypadek jakbym rodzic zaczela to zeby do ktorejs z was napisac.

fikusek sto lat dla Alanka :*
dziekujemy:) ja mam w orange i w plusie:) jak chcesz to moge na pw wyslac nr:)

Patrycja i Kubusiu dziekujemy:)

Witam się i ja:-) jeszcze dziś nie wszystko ogarnięte ale już lepiej niż przedtem. W pokoju ruszać się już można. Myślę że kuchnię dziś do kończę a łazienkę wieczorem bo brat będzie ja malował. Masakra.
Wszystkiego Najlepszego dla Alanka z okazji jego pierwszych urodzinek:-) sto lat kochany. Niech ten drugi rok życia będzie lepszy i grzeczniejszy jak kiedyś:-)

Witam się i ja:-) jeszcze dziś nie wszystko ogarnięte ale już lepiej niż przedtem. W pokoju ruszać się już można. Myślę że kuchnię dziś do kończę a łazienkę wieczorem bo brat będzie ja malował. Masakra.
Wszystkiego Najlepszego dla Alanka z okazji jego pierwszych urodzinek:-) sto lat kochany. Niech ten drugi rok życia będzie lepszy i grzeczniejszy jak kiedyś:-)
lece ci pomoc w ogarnianiu:p

reklama
Do góry