reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam dzieki za rady i komplementy ale tez jestem twierdzenia ,ze jestem za chuda tylko nie moge przytyc :-(waze 50kg jem jak szalona a to nic nie daje waga stoi :szok:
wlasnie chodzi mi o prezent na mikolaja i przy okazji na miesiac dzis patrzylam na maskotki i jutro ide kupic super przytulanke z imieniem :-)
Wiki ma straszny katar idziemy do lekarza chociaż za oknem mroz musimy isc bo tak chroncha ,ze spac przez niego nie moze ale tez nie chce jej lekami faszerowac musze cos wynalezc na necie bo gruszka nie dziala jakies kropelki na katarek lub cos jejciu moje malenstwo sie meczy a ja nie wiem jak juz mam jej pomoc :-(

reklama
Beacia szkoda, bo gdyby usłyszał bicie serduszka to może inaczej by się zachowywał.
Vegas Czyli tak jak myślałam. <areczek po każdej wizycie w łazience na kibelki chce szczoteczkę i pastę ale wiadomo żeby tę pastę zjeść.

Ja pół dnia malowałam Myszkę Miki. niedawno zrobiłam taki średni porządek żeby jakoś wyglądało.

Tylko jak ciężko jest przytyć, kiedy decyduje o tym za naszą wolę przemiana materii:) Zanim zaszłam w ciąże ważyłam 42 kg, teraz udało mi się przybrać do 52 i wciąż się staram ale to na prawdę nie możliwe:) Z pewnością nie ułatwia to porodu naturalnego ale cóż poradzić:) Pozdrawiam te kościaste:p

Wreszcie udało mi się wejść na forum z tel. A więc jeszcze nie jestem przeprowadzona. Ciągle coś wyskakuje i wszystko się obsuwa. Ogarnęłam jeden pokój i siedzę w nim z dziećmi bo w drugim same worki i kartony które mi rozpakowuja. Ogólneg to czekam aż wrócą z kanapa i zabiorą to wszystko. Jestem ciekawa czy do 20 się wyrobia z wszystkim. Julka nie dobra jak nie wiem co a kacper wszystko by dotknął wyciągnął itp. Ja wymiekam. Jestem wykończona!!!

piomar ja przez cala ciaze przytylam 13kg waga poczatkowa ciazy to 50kg wiec 63kg wazylam do tego mam tez dobra przemiane materii i mam dosc tego ja chce wazyc 72kg jak 60kg bede wazyc to bede szczesliwa ;)
fikusek fajny tort ja nie mam talentu ani do gotowania ani do pieczenia ;/ nawet moj marcin musi piec i gotowac bo ja jestem lewa w tych sprawach ale za to zapiekanki i hamburgery robie najlepsze ;)

piomar ja przez cala ciaze przytylam 13kg waga poczatkowa ciazy to 50kg wiec 63kg wazylam do tego mam tez dobra przemiane materii i mam dosc tego ja chce wazyc 72kg jak 60kg bede wazyc to bede szczesliwa ;)
fikusek fajny tort ja nie mam talentu ani do gotowania ani do pieczenia ;/ nawet moj marcin musi piec i gotowac bo ja jestem lewa w tych sprawach ale za to zapiekanki i hamburgery robie najlepsze ;)
ja gotowac uwielbiam ale plackow piec niee,to moj pierwszy tprt w zyciu:)

fikusek kiedys musi byc ten pierwszy raz ja Wiktorii bede piekla na roczek z Marcinem bo ja to beztalecie w pieczeniu dekoracje tylko mi wychodza ladne ;-)

reklama
Do góry