reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi to te kombinezony byly w koncu za male czy za duze??? bo najpierw napisalas ze za duze a pozniej ze male byly:D:D:D i nie wiem:D widzial na allegro:D ta kurteczka zielona mi sie podoba:)

Patrycja wspolczuje ze sama bylas:(

Daffi powealila mnie akcja z krokietem:D ale tak na powaznie to opierdziel nalezy sie temu facetowi!

reklama
Fikusek- Umi ma za małe kombinezony :p pomyliło jej się:p.
Umi- zmierz te kombinezony, wyslij mi fotki..Porównam z moim,bo na Adasia już krótki to może się skusze.
Kurteczke Adaś ma 92 i jest jeszcze dobra. I Zastanawiam się czy kombinezon 98 nie kupić. Bo ten 92 ma już na styk.

Ja się zaraz zbieram do teściów.

Ostatnia edycja:
Daff współczuje takiego goscia.... no w szoku jestem.... :szok: pomys co by bylo jak my mielismy kiedys remika, latrerka, pojechalam do rodziców z Hania (wynajmowalismy dom w warce) a nasz remik lubil rozrywac pampersy i dostal sie do kosza.... caly dom byl w tym i przyjechal własciciel :-D Marcin pracowal obok, to poszedl tam, weszli do domu a tu istny burdel :-D hehe ale nic nam nie zrobil za to:-)
Patrycja niezle zabalowali na ostatki chlopaki...

No i ogolnie wy mi przypomnialyscie ze to ostatki dzis....:/ ehhhh

a my jedziemy zaraz na imprezę. Tata nas zawozi a spowrotem jakoś musimy się z kimś zabrac bo będą %, więc nie jedziemy autem męża. Najwyżej 15km z buta pójdziemy do domu haha=D

Dziś chyba mam owulę bo troszkę krewki było a tak teraz ma byc ta owula. Aż się wystraszyłam.

Daffi
ale Ty masz przygody. Śmiac się czy płakac, sama już nie wiem=/
Patrycja oj to mężowi z łokcia i zrozumie=P

Witam. Jakoś ciężko mi ogarnąć to co pisałyście, spfnęlam się tylko trzy styrony wstecz.
Dzisiaj w nocy Mareczek dał niezły popis i ukradł mi trzy godziny snu.
Vegas A ja wczoraj robiłam pizzę.
Kingusia Ale Kornelka śliczna. Podobają mi się jej różowe policzki.
Daffi Maskara, co za typ z tego właściciela.
Patrycja Ech, dobrz eże R nic takiego się nie stało, ale masz rację, ochrzan mu się należny i to niezłe.

hej dziewczynki u nas troszke lepiej mala ma pampki na tydzien tylko haggissy bo sa tansze ;/ mlesio tez juz ma na 2tygodnie kupione kurcze mam lipe z kasa zdrowie mi siada i jeszcze mleko podrozalo z 7funtow na 8f. normalnie kosmos ;/
a co do zdrowia znow mam lechotanie serca w ciazy nie mialam a teraz wrocilo cisnienie wysokie bo glowa mnie boli strasznie malo to nie widze prawie na oczy wsio mi sie zlewa w poniedzialek ide do lekarza po leki na serce i cisnienie no i do okulisty musze isc na badania i okulary nowe kupic bo moje szkla sa za slabe juz mam nadzieje ,ze dofinansowanie na okulary dostane bo 300funtow mi sie nie widzi tracic ;(
daff mialam zapytac ciebie jak ty zdobylas tyle punktow na linkbaby.pl ja stoje na 66punktach i wogole ich mi nie przybywa ;/ poradz cos prosze i ogolnie jak wymieniac punkty na prezenty ?? dziewczyny logujcie sie warto konkursy sa itd.tylko ja jeszcze nie rozkminilam tej strony ale daff juz ma ja w jednym paluszku sadzac po puntach ;)

reklama
Witam.
Dzisiejsza noc zalicza się do tych przespanych. Mi znów śniło się coś dziwnego, a mianowicie atak nuklearny. Brrr, w radiu pewnie akurat leciały sensacje XX wieku.
Za oknem mróz i dopiero co zaczyna śnieg padać.
]Fikusek Zdrówka dla Ciebie i małego.

Do góry