reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no wlansie widze ze rozumiecie o co chodzi...
jak mojemu tacie powiedzialam wczoraj bo zapomnialam to byl w sozku..
moj tato nie pzrebiera w slowach ale padl tylko tekst:
"a co on k*** poje***???
daj mi nr do niego!"
nie dalam ale sama mu powiem ze tak sie nie robi. list mze poczekac! brakuje mi slow na tego zlodzieja!
i dlatego ze jest chamem nie pwoeim mu wczesniej ze sie wyprowadzamy tylkod zien prezed zeby szybko nikogo nie znalazl i byl stratny.
bo nam za pol miesiaca policzyl o 2 dni wiecej czyli 60zl wiecej do zaplaty wyszlo jak mu zwrocilismy uwage to powiedzial ze on nie liczy nam butli z gazem a tam bylo na dnie... i ze jak nam sie nie podoba to mozemy sie stad wyprowadzic on kogos bedzie mial na to mieskzanie. ze graw otware karty i mu o kazda kase chodzi!
zlodziej jeb**any! kiedys zarowka sie przepalila ale po tylu miekszkancach too oczywiste ze sie przepali.. to poszedl kupil i przyszedl do mojego m z rachunkiem zeby oddal mu 6 zl za ta zarowke! czujecie? M oddal ale tym razem niech sie paluje nic mu nie dam! a jeszcze moglabym go w konia zrobic bo on ma z nami umowe na 300zł tyle co czynsz wiec mogalbym mu zapalcic te 300zl i powiedziec pocaluj sie w du**pe!

reklama
Kacper sie własnie usypia w łózeczku a ja na chwile wchodze do was

patrycja 214 ostatki a ty chorujesz kuruj sie:-)
pati z kolegami moze gdzies zabalował:/

Pati to nieźle :szok:

Daff z tym włażeniem do mieszkania ten facet przegina, przecież nie demolujecie mu chaty,więc nie ma podstaw do takich niezapowiedzianych nalotów!!

Koniczynka wszyscy z domu już ją karmili i nic. Ona zaczyna ruszać językiem nim szeroko otworzy usta i nie ma jak jej smoczka wpakować:dry:

Clio rosną 2 małe pulpety ;-) Mała nie mieści mi się już powoli w pieluch 3-6kg a te 4-9 kg są jeszcze za duże ;-)

Femme udanej imprezy:-)

Umi alkohol u niektórych działa tak że myśla że są najlepsi we wszystkim.... zaczepiła ich grupka kolesi a że szwagier ma nie wyparzona gebe to sie zaczeło od słowa do słowa az sie zaczeli bić.... R ma szczeście że jemu sie nic nie stało... wiecej szczescia jak rozumu. Była policja pogotowie ... tamci co zaczepili siedza.... A ja jestem tak zła na R że jak wróci z pracy to go chyba zabije.... miał iść na 2-3 godziny. A jak wyszedł przed 22 to wrócił przed 7 rano :/

Hellol :)

Daff niezła historia :/ a koleś to cham jakich mało Trochę kultury mógłby gdzieś skubnac :/

Geroland hello :) miło ze wpadlas :)))

Kingusia malineczke masz slodziutka Duża pannica :)))

Patrycja Moj czasem do sąsiada wychodzi i wraca pozno wiec mu pokazalam raz ... Zamknelam drzwii i poszłam spać a on dobijal się i niestety spał u sąsiadów I teraz wie o ktorej się przychodzi i kontaktuje :))

Ooo a ja jeszcze w lozku leze Ptysiak zabrał 4 litery z nadinka i poszli na śniadanie już dawno temu ahh jak dobrze pospac :)

reklama
Do góry