Liza
Fanka BB :)
Niee no mi sie wydaje ze to jeszcze nie ząbki:-) jak dziecko pcha raczki do buźki, no i zabawki dziąsełkami mocno zagryza + ślinienie to juz zabki, a samo slinienie to poprostu slinianki za dużo slinki produkuja:-)eve nie martw się skup się na maleństwie bo ono teraz spokoju potrzebuje choć to trudne i cie rozumiem a z Lexa faktycznie siłacz mały :-)
fikusek zdrówka dla Alanka biedaczek sie meczy
lolak Majusia przybiera jak Alex ale on ma juz 6kg 60cm :-)mój pulpecikhihi
Daff ja tak zaobserwowałam ze julka bierze wszystko na smaktak było z kupką i teraz ze śniegiem hihi smakosz mały
Elizka od kiedy ząbkowały ci dzieciaczki? bo zastanawiam sie czy od 3 miesiaca mogą ząbki jakoś sie wyrzynać bo Alex sie ślini ... cieknie mu z tej buźki hehe
sylcia ty to zabiegana jesteś ale dobrze ze Nadinka zdrowa
ja dzisiaj zrobiłam sobie wieniec adwentowy z 1 świeczką (modernistyczna wersja) kalendarz adwentowy wypchałam cuksami i odpoczywam psychicznie ... Alex jest aniołem w dzień aleostatnie2 dni to koszmar z zasypianiem :-( niby marudzi i zmęczony a jak go kładę to jest płacz dzisiaj to samo B musiał iść i jak ręką odjął spi ...ale dość niespokojniemartwi mnie to bo raczej dbam o jego spokój rytm dnia i wogóle wrazenia mu dozuję hmm może kolejny skok ... ??
jak z IXI nie pokazuje sie na gg nie odpowiadawiecie co i jak?
Hejka, fajnie za zajrzalas, co u Ciebie???:-)cześć dziewczyny pewnie nie nie pamiętacie bo od wieko tu nie zaglądałam a jak pisałam to teznie dużo... to może tak dla przypomnienia mam na imie weronika urodziłam mając 17 lat córeczkę alicje.. potem byłam w drugiej ciąży ale poronilam teraz sytuacja sie polepszyła i dajemy sobie rade ze wszystkim
vegas jak wyjdziesz to odpoczniesz trochę każdemu się należy i może w końcu raz na miesiąc będziesz mogla poświecać czas tylko sobie warto uwierz dla swojego zdrowia psychicznego..sama tak robię i jestem bardzo zadowolona..
Oooo ja tez tak mam ze jak jestem na górze to mi sie nie chce isc, az wkoncu jest 20, dzieci spia, glodna na maxa to ide robie sobie kolacje i cherbatke.oj Kochana mam ogromnego smaka, więc rzucaj=D
W ogóle to głodna jestem, ale nie chce mi się schodzic na dół do kuchni hehehe, lenistwo nie zna granic momentami=D
Witaj:-) ale mała rosnie.... jejku pamietam jak rodzilas jeszcze:-) czekamy na relacje to tam u was wiecej...:-)hej dziewczyny
melduję się, że żyję wraz z Kornelkąmamy się dobrze
raczkuje z prędkością światła i staje na nóżki
najchętniej to by poszła już sama
![]()
więcej szczegółów spróbuję WAm jutro zdradzić jak zajrzę do Was - postaram się
pozdrowionka ;* mamuśki, brzuchatki i dzieciątka![]()
Hej dziewczyny z rana,
u mnie średnio... ehhh.... maly marudzi chyba naprawde zabki go meczą.... tylko ciekawe czy dzis apteke bedzie otwarta....:-( ehhhhhhhhhhhhhhh