reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek współczuje... zdrówka dla malego zyczymy:*****
eve heh wiem co czujesz u nas to samo czasami, ale ja na szczescie pampki mam jeszczem a maly na cycu jest, choc zapasowe mleczko poczatkowe tez mam wrazie co:p heh...

reklama
Mały mi złapał katarek... :( Aż boję się go jutro zostawić z mamą ;-(Już od dwóch dni był taki nie wyraźny... Ehh nie lubię takiej przejściowej pogody :-/.
Robię kolację, ma ktoś ochotę na naleśniki z serem?

Wkurzylam sie siedze i placze nie mam kasy konczy mi sie mleko a piersi nie moge dac bo juz mleko mi zaniklo ;/ pampersy do wtorku bede miala a pozniej to nie wiem co zrobie pojde i ich wytuke ;/ soso to jest najgorsze ,ze oni nigdy za urlopy nie spiesza sie wyplacac mimo ,ze nawet moj brat poszedl z marcinem dzis do wspolwlasciciela sie klucic i powiedzieli jak jest w agencji

Wkurzylam sie siedze i placze nie mam kasy konczy mi sie mleko a piersi nie moge dac bo juz mleko mi zaniklo ;/ pampersy do wtorku bede miala a pozniej to nie wiem co zrobie pojde i ich wytuke ;/ soso to jest najgorsze ,ze oni nigdy za urlopy nie spiesza sie wyplacac mimo ,ze nawet moj brat poszedl z marcinem dzis do wspolwlasciciela sie klucic i powiedzieli jak jest w agencji

kochanie nie przejmuj sie naprawde chcialabym ci pomoc naprawde chcialabym ci pomoc jakbym mogla ja tez wlasnie czekam na pieniadze do 29;/ ehhh nie placz naprawde bo mi sie az przykro robi :(:(:(:crazy::crazy::crazy::crazy::blink::blink:

wiecie mam szczescie,ze mam takiego faceta jak Marcin szkoda bylo nam sprzedac telefon ale musielismy zeby kasa byla ;/ cuż 40funtow wpadlo na jakies jedzenie i dla Wiki jeszcze mamy klijenta na kamerke nasza ale jej mi jest strasznie szkoda bo jeszcze sie nia nie nacieszylam ;/ a kupilam specjjalnie dla Wiki zeby upamietnic jej pierwsze swieta ;( soso to chyba w calej anglii takie przypadki sa straszne z wyplacaniem kasy ;/ a ludzie kombinuja jak moga dobrze,ze my mamy troche zbednych wartosciowych rzeczy i znajomi od dawnna chca od nas kupic kilka rzeczy ;(

eve nie martw się skup się na maleństwie bo ono teraz spokoju potrzebuje choć to trudne i cie rozumiem a z Lexa faktycznie siłacz mały :-)

fikusek zdrówka dla Alanka biedaczek sie meczy

lolak Majusia przybiera jak Alex ale on ma juz 6kg 60cm :-)mój pulpecik :-D hihi

Daff ja tak zaobserwowałam ze julka bierze wszystko na smak :rofl2: tak było z kupką i teraz ze śniegiem hihi smakosz mały :sorry2:

Elizka od kiedy ząbkowały ci dzieciaczki? bo zastanawiam sie czy od 3 miesiaca mogą ząbki jakoś sie wyrzynać bo Alex sie ślini ... cieknie mu z tej buźki hehe

sylcia ty to zabiegana jesteś ale dobrze ze Nadinka zdrowa :tak:

ja dzisiaj zrobiłam sobie wieniec adwentowy z 1 świeczką (modernistyczna wersja) kalendarz adwentowy wypchałam cuksami i odpoczywam psychicznie ... Alex jest aniołem w dzień aleostatnie2 dni to koszmar z zasypianiem :-( niby marudzi i zmęczony a jak go kładę to jest płacz dzisiaj to samo B musiał iść i jak ręką odjął spi ...ale dość niespokojnie :baffled: martwi mnie to bo raczej dbam o jego spokój rytm dnia i wogóle wrazenia mu dozuję hmm może kolejny skok ... ??

jak z IXI nie pokazuje sie na gg nie odpowiada:confused: wiecie co i jak?

clio ciekawi go swiat i pewnie dlatego nie chce zasnac,Alan tez tak mial jakis czas i tez byl zmeczony ale to wygldalo tak jak by szkoda mu bylo isc spac bo tyle ciekawych rzeczy dzieje sie wokol niegio:D

fikusek możliwe bo na rękach było lepiej ale też nie do końca nic poobserwuje go i zobaczymy :) padam na twarz po dzisiejszym spacerze lekko przemarzłam i zmykam sie położyć moze Alex jeszcze pośpi było by cudnie :) a jak Alan?

dobrej nocki dziewczyny

reklama
Clio No zabiegana jestem nie ukrywam Najtrudniej jest, tak jak teraz mieszkamy Sami daleko ok polski i domu Liczymy tylko na siebie Przecież niebede nadii kolezanka zostawiala które maja swoje dziecii Ale człowiek wiele docenia :) staram się mieć wszystko poukładane Taki swój mały kalendarzyk dzienny :)

Do góry