reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza my również je mamy i polecam gorąco, na Myszkę bardzo szybko działają=)

aa no i Mysia uczy się pic z kubeczka swojego plastykowego z Kubusia Puchatka=) Uwielbia go no i stwierdziłam, że można ową naukę zacząc. Na razie ja trzymam kubeczek i daję jej się napic jak jest spragniona. Z początku granic łyków nie znała bo mi się dławiła, ale jak wiadomo trening czyni mistrza i przepięknie już pije=) Niebawem czas zacząc naukę samodzielnego trzymania kubeczka w trakcie picia. Skąd pomysł na taką naukę już teraz? W sumie wiek chyba odpowiedni, ale głównym powodem było to, że co gdzieś jechaliśmy z butelką picia od Małej to ją zawsze gdzieś zapominałam. A tak to Mała jak umie z kubka pic to kubek każdy w domu posiada, wodę również, albo sok mogę wozic dla Małej i butli nigdzie nie podzieję=)

reklama
No to je zakupie;] tylko juz nie dzis bo nie bede miala gdzie, no w tym tyg chyba juz nie kupie zobaczymy... zreszta czekam ciagle jeszcze na przelew rodzinnego.... miedzy 15:30 a 17:30 zawsze dostaje go:/ i jeszcze musze jechac z ojcem wziac kase z bankomatu, zrobic zakupy male... ehhhhhhh byle by tylko dzis przyszedl:/

Vegas ja tez juz powoli ucze Kubusia pic z kubeczka :):)
Eliza przyjdzie przyjdzie :):)

A ja pierwszy raz od niepamietnych czasów założyłam okulary... ale różnica... widze hehehehehe

Jestem ale zdjec zadnych nie mam!!!!!
moje dziecie oszalalo.. co puscilam ja na sniegu to ona biegla i sie specjalnie przewracala.. buzia w snieg i jadla go! nop paskuda.. kazda chwile wykorzystywala zby dopasc sie do dnigu.. udawala ze trawke rwie ktora przebijaala pzrez snieg a tak naprawde szybko brala snieg i cap go do buzi. spacer skonczyl sie szybko.

hej kochane ja dzis troszkep ozniej bo sprzatanko caaaalegooooooo domu a troche pokoi mam ;/ popstzataam swinkom morskim domek wykapalamje ehehe
i teraz mam chwile pauzy sciagam sobie piosenki arabskie niektore maja naprawde piekneeee

Sylcia witam cie kochana zagladaj do nas czesciej nkt o tobie tu nie zapomina

Fiskusku aby katarek malemu przeszedl bo ja jak mam kataqr to sie ta mecze zep ogryzlabym wszystkich a co dopiero dziecko
patrysia ciesze sie ze u ciebie nocka lepiej
Eizka ja kocham palic w piecu jest takie przyjemne cieplo od pieca ze szokkkkkkk
Vegas ja tez uczylam tak mala pic samma ale moja szybko zaczela sama 3 mac ubeczek teraz ije normalnie ze szklanek juz ma swoj jubek hello kittty bez zadnych juz dziubkow normalny kubek heheheh
Femmmee no to bedzie imprezka heheh baw sie dobrze kochana
Mamusiamikusia WIERZE ze bedze dobrzeee
EVE super ta twoja niuniaaaaaa
CLIO tn twoj golassss jest bosskkiii piekny ma usmeszeszek :)

Co do wzrostu moja ma z gdzies 91cm poszla w gore vdieki Bogu bo przez caly czas byla perpec maly i wazy 12.5 kg ;/ wiec chuda jak ptyk jak juz mowilam ale nic na to nie moge zrobic obojetnie ile bym dawala jej jescd przelatuje przez nia i kupa niesamowita tylko po tym

ELIZKA JA MAM 167CM i waga taka jak twoja : cos kolo teog mam nadzieje ze niew waze wiecej ;/

Dafiii nie denerwuj sie na slicznotke hehehe
nie denerwuj se kochana moja tez ma dzis straszny dzien

Ostatnia edycja:
Clio jaki mieśniak z twojego maluszka ;)
ja tylko na chwilke polecam stronke linkbaby.pl
logujcie sie to moze cos wpadnie naszym dzieciaczka warto zaryzykowac ;)
dzis tak na szybkiego bo Wiki cala noc przespala i teraz pewnie zacznie marudzic noo ale taki juz moj los musze ja bawic ;D
tez mam ciezki dzien bo dziewczyny ktore pracoja w agencji tam gdzie moj marcin w zakladzie pracuje nie zrobily mu przelewu na kato juz 2tydzien a ja nie mam nawet 1funta zeby Wiki kupic pampersy i mleko ja to moge sluchy chleb zjesc ale kurcze dziecko juz nie zje ;/
normalnie plakac mi sie chce bez pieniedzy nie mam nic tutaj doslownie do domu chce wrocic juz ;/

Vegas ja tez juz powoli ucze Kubusia pic z kubeczka :):)
Eliza przyjdzie przyjdzie :):)

A ja pierwszy raz od niepamietnych czasów założyłam okulary... ale różnica... widze hehehehehe
Heh ta godzina a przelewu nie ma jeszcze, normalnie jestem wkurzona tak ze poezja....:dry: zawsze w ostatni piatek miesiaca byl a dzis co? najpóźniej byl po 17... no ciekawe czy dojdzie dzis wogóle..... juz nie mam sily...:p a wszystko zalezy od tych bab co siedza w gopsie bo rano przelewa powinny puscic... brakuje mi słów... ehhh :-(

bylam z Alanem u lekarza bo caly czas wymiotuje,spotalam tam kolezanke u ktorej wczoraj bylam i jej corcia tez wymiotuje,pewnie zlapaly cos w tym urwisie! mam mu dawac co 20 min picie i lyzeczka plyn nawadniajcy. Nic ma nie jest dopoki nie bedzie poprawy,a jak nie bedzie mijac to do szpitala. Ale mowila ze raczej przejdzie bo biegunki nie ma.

Clio jaki mieśniak z twojego maluszka ;)
ja tylko na chwilke polecam stronke linkbaby.pl
logujcie sie to moze cos wpadnie naszym dzieciaczka warto zaryzykowac ;)
dzis tak na szybkiego bo Wiki cala noc przespala i teraz pewnie zacznie marudzic noo ale taki juz moj los musze ja bawic ;D
tez mam ciezki dzien bo dziewczyny ktore pracoja w agencji tam gdzie moj marcin w zakladzie pracuje nie zrobily mu przelewu na kato juz 2tydzien a ja nie mam nawet 1funta zeby Wiki kupic pampersy i mleko ja to moge sluchy chleb zjesc ale kurcze dziecko juz nie zje ;/
normalnie plakac mi sie chce bez pieniedzy nie mam nic tutaj doslownie do domu chce wrocic juz ;/

kochana nie zalamuj sie tak prosze tylko o to bedzie dobrze ale wiem co czujesz uwiwerz mi wiem tez przez to przechodzlam takie jest zycie czasem za granica oni nie patrza na innego ja czasem czekalam nap rekewy nawet do 3 tyg nawet przed swietami tak mialam myslalam ze zawalu dostane wiec teraz zawsze cos zostawiam na czarna godzine ob bym juz dzis nie miala co jesc:pac wyplata dopiero w poniedzialek

bylam z Alanem u lekarza bo caly czas wymiotuje,spotalam tam kolezanke u ktorej wczoraj bylam i jej corcia tez wymiotuje,pewnie zlapaly cos w tym urwisie! mam mu dawac co 20 min picie i lyzeczka plyn nawadniajcy. Nic ma nie jest dopoki nie bedzie poprawy,a jak nie bedzie mijac to do szpitala. Ale mowila ze raczej przejdzie bo biegunki nie ma.

ehh wspolczuje ci kochan na maksa jejciu 3 mam kciuki aby siep olepszylo by maluszek sie nie meczyl bidulka;/

Heh ta godzina a przelewu nie ma jeszcze, normalnie jestem wkurzona tak ze poezja....:dry: zawsze w ostatni piatek miesiaca byl a dzis co? najpóźniej byl po 17... no ciekawe czy dojdzie dzis wogóle..... juz nie mam sily...:p a wszystko zalezy od tych bab co siedza w gopsie bo rano przelewa powinny puscic... brakuje mi słów... ehhh :-(

ni denerwuj se Elizko tak to jest juz wczesniej pisalam na tematprzeewo to jest poprostu paranoja

a mnie jajniki bola co miesiac ta sama akcja ale dzs nie do zniesienia ak przyjade do Polski lece d razu do ina niech mnie tam pooglada bo to nie jest juz przyjemne :p

Ostatnia edycja:
reklama
U nas nadinka ciagle nam mówią ze jest za niska i za szczupła w stosunku do dziecii w jej wieku Ma 19 miesięcy ponad niecałe 80cm i ponad 10 kg :) a i zdrow jak ryba :) jawiekszosc życia miałam niedowage 15 ponad kg a zdrowa tylko za szybka przemiana materii :) a teraz waga idealna do wzrostu i wieku ... 165cm 60-61kg choć wolałabym 55 :)

Do góry