reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja już po bilansie mała ma 92cm i 14kg :-p więc jest za wielka jak na dwa latka ale wzrostem do wagi jest ok nie ma nadwagi :-p :biggrin2:
Doktor stwierdziła że jakieś szumy słyszy więc mam skierowanie do kardiologa no i ten zez i X ma :dry: więc po turecku mam ją sadzać a ogólnie to reszta ok :biggrin2:

reklama
No ja już po bilansie mała ma 92cm i 14kg :-p więc jest za wielka jak na dwa latka ale wzrostem do wagi jest ok nie ma nadwagi :-p :biggrin2:
Doktor stwierdziła że jakieś szumy słyszy więc mam skierowanie do kardiologa no i ten zez i X ma :dry: więc po turecku mam ją sadzać a ogólnie to reszta ok :biggrin2:

za wielka??? alan ma 11 kg i z 86 cm:D

Hehe to mój Daniel znów ma 15,5kg i 98cm:-D Mi sie wydaje ze ta pediatra przesadza:-)

Juz po spacerku, mały spi teraz w kuchni na dole, jak wstanie czeka mnie mycie kółek:/ porazka.... no i cos on mi dzis nie chce jesc.... kurcze niewiem o co mu chodzi czyzby przez zeby? ehhhh

Ja Julke zwayzlam i waga pokazuje 11.9kg wiec nie wiem czy nie pzreklamuje.. ale niebawem szczpienie to sie okaze:)
wzrost hmmm... wychodzi 84cm.. noale nie wiem.....

i witam sie w sumie i znikam....
caly dzien od 6 rano na pewlnych obrotach. zajrze wieczorem dopiero.

musze isc z julka na dwor niech po sniegu polata troche:D:D:D:D
w koncu napadalo go troche:D
moze uda sie jakies fotki zrobic:D

Hello ;) dzieki laseczki za przywitanie :) witam się z pracy :p od rana mam dobry humorek Mmm piatek dziś i wolne jutro i cały tydzien holiday :) w koncu odpoczne trochę fiz jak i psych Biorę nadine na basen I do figlolandu :) musi się wyszalec :) ja tez musze do Fryz skoczyć mam mała fantazje do zrobienia :) nadin tez jak zwykle miła pobudka przed 8 Mamus wstawaj Mamo nie ma spać Choć choć choć A jak niechce się zwlec to steka mamo kosiam choć na baje ;) boszz tyle co ona już mowii normalna gadka :)

reklama
hehe to moja to Kruszyneczka malutka bo ma 73cm. No może 74. Pewnie będzie mała po mnie. Ja mam 160cm a urodziłam się z wagą 2560g a Młoda 2860g. Mąż ma 182cm.

Do góry