reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam sie z chrypką :-(

U nas brak sniegu i piekne słoneczko....
Sylcia fajnie Cie znów tu widzieć..
Eve malutka słodka jest
Fikusek a masz wode morską??

Famme moge Cie wyściskać?? hehe
Noc była piękna.. Kuba obudził sie tylko 3 razy... i teraz juz wiem co było przyczyna moich problemów... że też wcześniej na to sama nie wpadłam :/

reklama
PATRYCJA - hehe fajnie że mogłam pomóc :-) a ściskaj :-p mi zimno to chociaż ogrzejesz :-D :-)

KONICZYNKA - ja brzucha to już z 3-4 miesiące po porodzie nie miałam :-p ...to nieźle zabiegana jesteś duże brawa że jakoś to ogarniasz :-)

ELIZA - widzę że zimowy leń się włącza :-D :-)

MAMUSIAMIKUSIA - szybko minie staraj się znaleźć inne zajęcie żeby nie myśleć ;-) na święta go na pewno wypuszczą nie zrobił nic takiego żeby kurde taką lipę mu odwalali :sorry: ...ja też mam kozaki na obcasie jedne a drugie właśnie chciałam mieć bez ale mi się takie nie podobają więc kupiłam sobie na takiej jak by koturnie więc są podniesione fajnie wyglądają ale podeszwę mają w sumie płaską :-D zadowolona jestem jak cholera z nich :-p tyle że nie są za ciepłe :dry: no ale coś za coś :-p

A ja dzisiaj wyrywam się przed 12 z pracy i jadę na bilans 2 latka :-D nareszcie ale jestem ciekawa ile mała waży i mierzy :-) a jutro lecę do Poznania na imprezkę ależ już się nie mogę doczekać :-D :-) tak więc dzisiaj dzień pewnie szybko zleci :-) najgorsze że jutro przed wyjazdem jeszcze do 13 będę musiała być w pracy :dry: no ale damy radę :-)

Patrycja mam wode morska ale u Alana jk zreszta i u mnie wiekie G ona daje,mam krple to mu zapuscilam i olbasa na drzemke na kolderke dalam:)

famme Tobie to dobrze.... też chętnie bym sie gdzies wyrwała eh...
YFikusek no to mam nadzieje że mu to szybko minie...
u Kuby juz antybiotyku nie podajemy oczka ma zdrowe... został nam katarek to podajemy krople 2 razy dziennie no i tantum verde na gardełko i syrop z cebuli :)

Właśnie dzwonił mój mąż! 9 grudnia ma 2 wokandy! O wyjście na system dozoru elektronicznego a druga to o warunkowe zwolnienie! Mam nadzieję, że chociaż z jednej zejdzie!

hej Kochane moje :)
eve jaka fajniusia :D i ten dresik hihi ^,^

dziewczyny myślicie ze nawilżacze na kaloryfery coś dają?? bo Alex mi w nocy pokasłuje na sucho i kicha i nie wiem co robića nie chce od razu 100 wydawać na nawilżacz ...

za niedługo zmykam na spacer korzystać z ostatnich takich dni potem płozy dowózka i dzwoneczki i za renifera bede robiła hehe

i kilka zdjęć mojego szkraba słodkiego :-)

Clio fajny golasek :-) Moja w nocy chrapie i pediatra poleciła przed snem zapuścić trochę soli fizjologicznej do noska.

Patrycja ja miałam dziś iść na imieniny i dupa, bo pogoda okropna i nie mam jak wyjść z Mają, a w domu jej nie zostawię,bo z głodu padnie;-) Może któraś mi powie jak nauczyć pić dziecko z butelki ;-) ??

A w ogóle ile maluch powinien leżeć na brzuchu? Maja wrzeszczy już po 2 minutach, a później po płaczu strasznie charcze i coś jej się odrywa trochę jak przy kaszlu :-/

Femme wygnałam lenia i jemy obiadek i na dwór mykamy.....:-p
Lolkak moj do teraz nienawidzi pozycji na brzuchu...:dry:
Patrycja dobrze ze choroby zaleczone juz:tak:
mamusiamikusia trzymamy kciuki:-D bedzie dobrze:****

ale wyszlo słonce :szok: :-D

reklama
Lolkak.. wyśle Ci je możliwie jeszcze dzisiaj .... priorytetem to beda może już w poniedziałek...

A co tu tak pusto... laski where are you????

Do góry