reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Soso a co takiego mówi Twoja mała że aż sie boisz jechac na swieta?? ;p;p;p;p

beata... jeżeli naprawde Cie kocha to zrozumie to... musisz skończyc szkołe , a moim zdaniem to że Ci powiedział że albo sie przeprowadzisz albo koniec to przesadził.. przeciez nie możesz rzucic wszystkiego dla niego.... a pomoc po porodzie szczególnie mamy jest nieoceniona.... Ja niestety nie miałam tego zaszczytu.. no ale u mnie to całkiem inna hstoria :/

Umi a dziekuje Ci bardzo... wspaniale to ujełaś .. hihi ;p;p

reklama
Ja w końcu mam czas usiąść przy kompie po pracy poleciałam sobie na solarium później z małą na kulki poszalałyśmy na zakupy wpadłam do domu ogarnęłam małą i spać poszła :-D i teraz już wieczór mam dla siebie :-)

PATRYCJA - Ci ludzie serca nie mają :szok: :angry: żeby chore dziecko tyle musiało w przychodni czekać !? porażka w życiu bym tam tyle nie siedziała albo bym borutę zrobiła i by mnie wcześniej przyjęli albo do szpitala bym od razu pojechała chociaż w szpitalu na tym wypadkowym też się sporo czeka bo tam trzeba ustąpić jak ktoś z jakimś drutem w nodze przyjdzie czy po wypadku ale nawet w szpitalu nigdy tyle nie czekałam :no: masakra :sorry: ta polska służba zdrowia mnie rozwala :sorry:

DAFFI - a skąd te problemy z kupką i jak to wygląda bo nie w temacie jestem

ELIZA - ja Ciebie to chyba kojarzę :-p

VEGAS -ja też słyszałam że zwykła woda jest najlepsza :-) koperek dawałam żeby mała sobie bączki popuszczała :-p
a wiec od jakiegos czasu julka ma zaparcia i kupki zrobic nie moze. jakis czas temu tu pisalam bo jak cisnela to az plakala bidulka... zakupialm czopki i to pomoglo ale przy wkladaniu czopka wrzask jest niesamowity i pprzy kupce po czopku to samo. przeszlo po jakis kilku dniach teraz mialam spokoj no ja wiem moze z 2 tyg i od wczoraj znow. zobacze jak dzis bedzie. chcialabym zeby wycisnela sama juz bez bolu placzu i zatrwadzenia.

Hej.... ale jestem wściekła nie macie pojęcia..
wiec tak dotarłam do przychodni i przy rejestracji słysze że lakarka ma dużo osób i nas nie przyjmie:wściekła/y: wiec mówie jej że jak R dzownił to powiedziano mu że mam przyjść no i słysze że nie i koniec .. :angry::angry::angry:chyba że pójde do lekarki i zapytam czy mnie przyjmie... wiec dreptam do lekarki...:crazy: a lekarka od razu pyta co sie dzieje i w jakim wieku dziecko no to jej mówie co i jak no i ona że przyjmie ale dopiero po wszystkich pacjentach.... Siedziałam 1,5 godziny zła jak osa...:angry: Tata mój też tam siedział z Nicola więc miala przynajmmniej z kim pogadac... No i w końcu moja kolej... badanie pytania... no i diagnoza. Zapalenie spojówek i gardła. Wychodzące górne 2....:-:)-( i dostaliśmy antybiotyk do oczka krople do nosa, syropek na gardełko... no i w sumie tyle... R pojechał wykupić recepte .... A ja mam dośc już dzisiaj.. Jeszcze sie R dostało .. w sumie niewiem za co :no:

Kasia ciesze sie że u Was w porządku...
Fikusek ja mam 176 i ok 70 kg... a wygladam jak beczka :///

duzo zdrowka dla mlodego kochana!:*

Vegas moja Wiktoria waży już 4kg i w czwartek będzie mierzona ale jak na moje oko to już dobila do 60cm bo jest dluga jak moja poduszka ;) z ubranek juz wyrasta 3pajace ida do sasiadki bo Wiki juz nie miesci sie w nie ;/ a kupilam je na noworodka i nie sa idealnie male a juz sa na nia za male ;) rosnie mi modelka a tu macie foto
Zobacz załącznik 302884Zobacz załącznik 302885
mala slicznotka:*:*

hej dziewczyki nie nadrobie was nie mam szans nie bylo mnie bo nadzwyczajniej na swiecie nie mialam neta bo ja ciagne neta od kogos heheh obok z odmu nie zalozhylam sama wiec tenktos nie oplacil neta i ja go tez nie mialaam co tam u was lsychac ciesze sie ze jestem juz z wami

ty kradzieju:D:D:D:D
nieladnie tak hehehe
nie no zartuje:) korzystaj poki mozesz nim sie gosc skapnie i zalozy haslo:D

A teraz co u nas..
a wiec... wybila 8:05 mowie do M ze ma zadzwonic do goscia od kawalerkimowie ze 8 to juz nie tak wczesnie a im szybciej tym lepiej.. zaczal swoje pretensje sadzic.. wkurzyl mnie wiecwzielam tel i zadzwonilam sama.
Pan mowi do mnie ze jestem pierwsza ktora zadzwonila:) jupi:):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dzis na 16 maja przyjsc wszyscy ktorzy zdecydowali sie i sposrod tych wybiora komu wynajma. ale dodatkowo Pan rzekl ze rozmawial juz z zona iz e na 99% nam wynajma bo te 2 lata temu bylismy drudzy dodatkowo zna ans i to nam plusuje. mamy przyjsc dzis ale na 99% nam wynajmie!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
takze dziewczeta zaciskajcie kciukasy do tej 16!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Umi no dokladnie.... ehhh ale co zrobic:dry: heh...
Beacia heh, no szkoly niby malo... niewiem... ale watpie by rodzice naprawde po przeprowadzeniu ci nie pomogli:dry: przeciez jestes ich córka:-) a czasem te 5mies to moze byc za wiele... pogadaj z facetem na trzezwo o tym wszystkim i razem podejmijcie decyzje.
Soso no a u mnie nic nowego:-) dzis waze Mikiego by zobaczyc ile tyje na tydzien:-) no i zaraz lece w piecu napalic bo zimno, a musze wykorzystac czas kiedy mały spi....:-)
Daffi kciuki zacisniete:-D :-D:-D

Ostatnia edycja:
a wiec od jakiegos czasu julka ma zaparcia i kupki zrobic nie moze. jakis czas temu tu pisalam bo jak cisnela to az plakala bidulka... zakupialm czopki i to pomoglo ale przy wkladaniu czopka wrzask jest niesamowity i pprzy kupce po czopku to samo. przeszlo po jakis kilku dniach teraz mialam spokoj no ja wiem moze z 2 tyg i od wczoraj znow. zobacze jak dzis bedzie. chcialabym zeby wycisnela sama juz bez bolu placzu i zatrwadzenia.

duzo zdrowka dla mlodego kochana!:*

mala slicznotka:*:*

ty kradzieju:D:D:D:D
nieladnie tak hehehe
nie no zartuje:) korzystaj poki mozesz nim sie gosc skapnie i zalozy haslo:D

A teraz co u nas..
a wiec... wybila 8:05 mowie do M ze ma zadzwonic do goscia od kawalerkimowie ze 8 to juz nie tak wczesnie a im szybciej tym lepiej.. zaczal swoje pretensje sadzic.. wkurzyl mnie wiecwzielam tel i zadzwonilam sama.
Pan mowi do mnie ze jestem pierwsza ktora zadzwonila:) jupi:):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dzis na 16 maja przyjsc wszyscy ktorzy zdecydowali sie i sposrod tych wybiora komu wynajma. ale dodatkowo Pan rzekl ze rozmawial juz z zona iz e na 99% nam wynajma bo te 2 lata temu bylismy drudzy dodatkowo zna ans i to nam plusuje. mamy przyjsc dzis ale na 99% nam wynajmie!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
takze dziewczeta zaciskajcie kciukasy do tej 16!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

to czymam kciukasyyyy oby wam sie udaloooooooooo zycze wam tego:)
co do neta to jaj uz korzystam z niego pol roku wiec jest dobrze:p

PAtrysia co do tego strachu to mowie ic szczerze moja mala cfaana jest ze szokkkkkk czasem jak cos palnie to az nie wierze ostatnio mi powiedziala mamusiu nie wolnoooooo krzyczec na laurkeeeee a ja na nia galy hehehe bo czasem potrafi mi cisnienie podniesc czoraj szalala d 1 w nocy !!!!!!!!1 myslalam ze mnie cos trafi i:p

juz nie moge sie doczekac swiattttt :)
a mnie czeka wizyta u okulisty mam astygmatyzm i nie nossze okulROW a bol glowy mam nie do wytrzymania wczoraj myslalam ze wykorkujeeee ehhh same wydatki ;l;

Soso ja tez powinnam nosic okulary ale rzadko je zakładam :///
A powiedz mi jak tam starania??

aaa starania powiem ci ze sama nie wiem hahah 3 dni temu przytulanko takie porzadne a tak to taksobie nie nakrecam sie zbytnio ale oc jest zabawne 3 dni temu mialam najbardziej plodny dzien hehe i nie wiedzialam o tym lecialam tak sobie w ciemno co bedzie to bedzie podeszlam sobie z luzikiem do tego :)

DAAAFFF kurcze naprawde fajnie by bylo jakby sie wam udalo wlasny kacik fajna sprawaaa :) ja tez mysleo zmianie lokum ale tu zeby tylko myslec o tym trzeba miec conajmniej 2400 eurooo :( placi sie za 2 miesiace z gory i firmie mieszkaniowiej np 800 miesiac plus 800 miesiac plus 800 biuro posrednicze;/bo zeby dostac mieszkanie zu rzedu trzeba czekac az staruchy poumieraja nie patrzcie na mnie jak kogos bez serca ale staruchy maja po 89 lat apartamenty w srodku miasta i nowe mercedesy czemu bo miasto im daje a mlodzi czekaja namieszkanie o 10 lat tu holendrzy zapisuja sie od mieszkaniowki jak maja 18 lat i czekaja czasem d 30 na mieszkanie i placa po 800 euro za dwap okoje a za mieszkanie z mieszkaniowki po 250 euuo wiec jest o co sie wkurzac holandia ma tenproble ze ludzie starsi dozywaja srednio do 86 lat i mlodzi sa poszkodowani hhehehe

reklama
soso no pamietaj ze moje fluidki dzialaja jeszcze:-) te ktore ci przesłalam :-D bedzie doooobrze ;-p

Ja w okularach chodze dlugo.... chyba z 10 lat, jak nie wiecej. nie wyobrazam sobie by w nich nie chodzic. :-) wole okulary od soczewek:-) a bez to czuje sie jakbym czegos nie zalozyla:-D

Ostatnia edycja:
Do góry