reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja w końcu mam czas usiąść przy kompie po pracy poleciałam sobie na solarium później z małą na kulki poszalałyśmy na zakupy wpadłam do domu ogarnęłam małą i spać poszła :-D i teraz już wieczór mam dla siebie :-)

PATRYCJA - Ci ludzie serca nie mają :szok: :angry: żeby chore dziecko tyle musiało w przychodni czekać !? porażka w życiu bym tam tyle nie siedziała albo bym borutę zrobiła i by mnie wcześniej przyjęli albo do szpitala bym od razu pojechała chociaż w szpitalu na tym wypadkowym też się sporo czeka bo tam trzeba ustąpić jak ktoś z jakimś drutem w nodze przyjdzie czy po wypadku ale nawet w szpitalu nigdy tyle nie czekałam :no: masakra :sorry: ta polska służba zdrowia mnie rozwala :sorry:

DAFFI - a skąd te problemy z kupką i jak to wygląda bo nie w temacie jestem

ELIZA - ja Ciebie to chyba kojarzę :-p

VEGAS -ja też słyszałam że zwykła woda jest najlepsza :-) koperek dawałam żeby mała sobie bączki popuszczała :-p

reklama
A ja to nawet mojej nie próbowałam od roku dawać tych herbatek ciekawe czy by wypiła :-p ja jej wodę najczęściej staram się dawać ;-) lubi na szczęście :-)

Vegas moja Wiktoria waży już 4kg i w czwartek będzie mierzona ale jak na moje oko to już dobila do 60cm bo jest dluga jak moja poduszka ;) z ubranek juz wyrasta 3pajace ida do sasiadki bo Wiki juz nie miesci sie w nie ;/ a kupilam je na noworodka i nie sa idealnie male a juz sa na nia za male ;) rosnie mi modelka a tu macie foto
DSC00308.jpgDSC00303.jpg

dzieki fikusek ale za to aniolem jest tylko jak spi bo tak to ja juz przy niej wymiekam jak placze poprostu ja bujam i placze razem z nia heh dzis pierwsza noc bez Marcina musze dac rade sama juz sie dobrze czuje wiec stawiam wrazie czego na kawe mocna ;)

reklama
hej dziewczyki nie nadrobie was nie mam szans nie bylo mnie bo nadzwyczajniej na swiecie nie mialam neta bo ja ciagne neta od kogos heheh obok z odmu nie zalozhylam sama wiec tenktos nie oplacil neta i ja go tez nie mialaam co tam u was lsychac ciesze sie ze jestem juz z wami

Do góry