reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HEJ DZIEWCZYNY.
jestesmy zyjemy, jak karola nie ma to nie ruszamy sie z domu:p

mamy super pokoik, wspollokatorzy tez sa ok jak narazie, takze jestem zadowolona, Olek lot zniosl dzielnie wiec jestem z niego dumna, bede wiecej pisac jak juz troche sie tu ogarne ze wszystkim a jak narazie calujemy!!!

aha p.s. polecialam bez bagazu (tylko z podrecznym) bo za pozno dotarlismy na lotnisko) ale jest ok:)

reklama
Kasiuch super:) niech wam sie tam dobrze wiedzie:)

a my problemow z kupka ciag dalszy mamy!

nawet w sumie nie wiem co chcialam jeszcze napisac.

hehe:-) Fikusek ale po tobie tej wagi nie widac:dry: gdzie ty tyle wazysz, nie chce mi sie wierzyc:-p

Dobra spadam, maly wzywa:dry: jutro do was zajrze, nie piszcie duzooooo...:-p
Dobranoc:-)

Hej.... ale jestem wściekła nie macie pojęcia..
wiec tak dotarłam do przychodni i przy rejestracji słysze że lakarka ma dużo osób i nas nie przyjmie:wściekła/y: wiec mówie jej że jak R dzownił to powiedziano mu że mam przyjść no i słysze że nie i koniec .. :angry::angry::angry:chyba że pójde do lekarki i zapytam czy mnie przyjmie... wiec dreptam do lekarki...:crazy: a lekarka od razu pyta co sie dzieje i w jakim wieku dziecko no to jej mówie co i jak no i ona że przyjmie ale dopiero po wszystkich pacjentach.... Siedziałam 1,5 godziny zła jak osa...:angry: Tata mój też tam siedział z Nicola więc miala przynajmmniej z kim pogadac... No i w końcu moja kolej... badanie pytania... no i diagnoza. Zapalenie spojówek i gardła. Wychodzące górne 2....:-:)-( i dostaliśmy antybiotyk do oczka krople do nosa, syropek na gardełko... no i w sumie tyle... R pojechał wykupić recepte .... A ja mam dośc już dzisiaj.. Jeszcze sie R dostało .. w sumie niewiem za co :no:

Kasia ciesze sie że u Was w porządku...
Fikusek ja mam 176 i ok 70 kg... a wygladam jak beczka :///

reklama
Patrycja daje jej mleko SMA gold jest bardzo dobre z tego co czytalam i pytalam poloznej wiec go nie zmieniam na razie ;) co do herbatek tutaj nie podaja zadnych koperkowych ani nic tylko wode mineralna przegotowana nawet nie zalecala mi podawac glukozy wiem dziwne to wszystko bo w polsce podaje sie koper wloski i jeszcze kilka nazw slyszalam ale tu woda do przepajania ;/
woda jest bardzo dobra dla dzieci. Nauczysz pic wodę to nie będzie potrzebowała pic niczego słodkiego. Ja tak moją uczę choc czasem też daję jej herbatę bądź soczek.

Przetrzymałam dziś Małą 2h i usnęła o 20.05=P ciekawa jestem jak będzie nocka wyglądała. 7,5h nie spała.

Ostatnia edycja:
Do góry