reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
to jak polecacie to dzisiaj albo jutro skoczę i małej kupię cebion multi :-)

DAFFI - :-) przegrzewanie dziecka gorsze od lżejszego ubrania ;-) ja jestem takiego zdania :-) i coś w tym chyba musi być bo moja mała zdrowa jak ryba a nigdy właśnie nie ubierałam jej specjalnie za grubo żeby się trochę zahartowała

dokladnie dlatego moja mloda hartuje sie od dawna.. spimy przy otwartym oknie i wylaczonym kaloryfezre.. ja przy takim sztucznym cieple nie umie spac pozatym i julka i ja wolimy jak jest chlodniej niz ma byc za goracoz a to moj M nie. i czesto w nocy mi podkrecal kaloryfer i zamykal okno!

DAFFI - no ja tak na początku robiłam ale że ja cieplak jestem to później to trochę zaniedbałam i się ciepliłyśmy już później :-p ale swoje zahartowałam i jest dobrze :-D

UMI - ty się ze mnie nie śmiej !! :-p

PATRYCJA - ja mam świra na punkcie tego jak wyglądam więc wiesz ja inaczej do tego podchodzę i mimo że jestem szczupła to ostatnio z 20 minut chyba wyłam że mam wielki brzuch i wpadłam w taką histerie że się uspokoić nie mogłam :dry:

CLIO - moja mała też taki pulpet był :-p

Powariowałyście normalnie... tyyllleee czytana....:szok:
j to cie powdziwiam,po 2 porodach i taka super waga:)
Heh waga moze nie super bo 67kg ale nie narzekam, dobrze mi ze soba taką:-)
Hej witam :-) niektóre może mnie jeszcze pamiętają ale z tego co widzę większość nowych mam więc się przedstawię :-D

Marta 21 lat moja córcia ma 2 latka :-) jestem z okolić Trójmiasta ;-)

Postaram się tu do was znowu wkręcić ;-)
Witam i widze ze sie dobrze wkreciłas juz:-p
a ja zważyłam dzis Alexa 6kg !!! szok
Nooo to super:-) mój wazył tydzien temu 8450g i jutro go zwazymy bo chce zobaczyc ile tyje na tydzien mniej wiecej:-)
Dobra kobietki zbieram sie do lekarza... trzymajcie kciuki :(
Kciuki zacisniete!!!:***

No a tak apropo chrzcin to my dawalismy z Hania i danielem 150zl. a teraz zaspiewal 200zl.... Mielismy dac po chrzcie... a tu juz prawie grudzien i my nie zapłacilismy.... wasza rozmowa mi o tym przypomniala:-D no ale nie mamy szczerze tej kasy, trzeba sie wybrac do tego ksiedza i pogadac ze kasy brak, trójka dzieci na utrzyamaniu ble ble ble i moze nam odpusci albo dac mu tylko te 50zl;-) hehe zobaczymy...;]
Nie vylo mnie bo swiatlo robili i juz wreszcie skonczone i nie bedzie przerw w dostarczaniu pradu:-) wreszcie......;-)

fame fatale starałam sie żeby taki nie była ale cóż ... jego prawo potem straci jak sie ruchliwszy zrobi :D
patrycja trzymamy :D
umi fikusek to sie nadaje na dobry materiał reporterski :D temat super :) jak nie chcąchrzcić to tak jaby te dzieci gorsze były ...

reklama
Do góry