reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale wiesz jak to wyglada.... Seba jak sie rozbiera to wszytskie żerba mu widać.... :/:/ a je za 5
u Kuby nie ma jeszcze tak źle bo on jeszcze ma i fałdki i troche brzuszka...ale Seba strasznie wygląda :///

pati zrób mu badania na tarczyce choć wątpie zeby to było to po prostu taki jego urok, dla mnie to niedoścignione marzenia sama bym tak chciała jak ma Seba

PATRYCJA - ja też byłam straszny chudzielec za dziecka same kości ;-) jak piszę UMI lepiej za chudy niż za gruby hehe :-p ważne że je :-)

UMI - hehe no kurde dziewczyno ja 55-56kg ważę ! :-D w końcu się udało i przytyłam już nie jestem chudzielec tylko fajna laska :-p:-D tylko brzucha muszę się pozbyć :dry: ale od dzisiaj ćwiczę i ograniczam słodycze :-p

Umi u niego to raczej taka natura... wage ma dobrą choc ostatnio lekarka mówiła że mogłaby być nieco wieksza... ale pracujemy nad tym :)

famme nie dołuj mnie kobieto!!!!!!!!!!
Ja waże ok 70 kg......

reklama
Do góry