reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek ja z małym u fryzjera byłam na poczatku października podcinała mu boczki maszynką i z długosci mu włosy scinała on miał ogólnie geste ale po fryzjerze to straszna mu sie czupryna zrobiła gesta, widac rece fachowca to nie to co picholenie matki:-p

reklama
Ewi trochę płacze( takie ciche ałuuuu), więc standardowa procedura: sprawdzenie pieluchy, zabawianie, przekładanie z wózka do łóżeczka, na leżak itd jak nic nie pomoże to cyc. Possie 5 minut- zasypia. Jak tylko ją przełożę do łóżeczka/wózka płacz i oczy otwarte jak 5 złotych.

Czy któraś z was bez problemu ochrzciła dziecko żyjąc w konkubinacie ( jakie to głupie słowo ;-) )??

a jak było z Sebkiem?
Sebus ładnie przesypiał całe noce od 2 miesiaca także bez porównania heh
Ewi trochę płacze( takie ciche ałuuuu), więc standardowa procedura: sprawdzenie pieluchy, zabawianie, przekładanie z wózka do łóżeczka, na leżak itd jak nic nie pomoże to cyc. Possie 5 minut- zasypia. Jak tylko ją przełożę do łóżeczka/wózka płacz i oczy otwarte jak 5 złotych.

Czy któraś z was bez problemu ochrzciła dziecko żyjąc w konkubinacie ( jakie to głupie słowo ;-) )??
Tak lolkak ja ochrzciłam bez problemu a dlaczego pytasz??

uciekam bo Królewna wstała=) będzie wyspana to można będzie z nią jechac bez problemu do szwagierki.

fikusek jak nie chrzczą? wystarczy sie odwołac do biskupa... i od razu ochrzaczą... Nie maja prawa odmowić chrztu...

No właśnie u mnie jest problem :dry: Nie ochrzci, bo zgrzeszyłam sypiając przed ślubem no i dalej żyję w grzechu nie biorąc tego ślubu... W swojej parafii to już na pewno nie ochrzczę, bo ksiądz mnie do kościoła nie wpuści za to co usłyszał po odmowie ;-) Z resztą już mi się odechciało ;-) I "co łaska" za chrzest to jedyne 500 zł.....

Lolkak ja ksiedza zgasiłam jak mi zaczął gderać bo pytam "czy za chrzest co łaska" on juz zaczął gadac całkiem inaczej ze tak i w ogóle micha mu sie zaczęła cieszyć, więc mówie " jak co łaska to ok, damy po chrzcie:-p" ten głupi myslał ze mu z rekawa nasypie... głupio mu sie zrobiło i z takim przekasem otworzył ksiege i nas wpisał:-p Ale stwierdził ze jak bedzie drugie to tak łatwo nam nie pójdzie jesli bedziemy bez slubu. Idź gdzie indzie na pewno Ci ochrzczą

reklama
Do góry