reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek ja tez tego nie znałam w Rzeszowie nie było takiego zwyczaju ale juz u nas w Dębicy raptem 40 km a takiec cos na roczku jest
femme a co Ninka wyciągnęła?

reklama
VEGAS - papuguj beka jest :-p moja wybrała kasę :-p na roczek też obcinałam jej pierwszy raz włoski taki mały kawałek też dla tradycji po prostu i na pamiątkę :-) takie fajne atrakcje żeby było co wspominać po roczku :-p :-)

FIKUSEK - hehe moja nie tyle jest grzeczna co się sama sobą zajmuje nie muszę przy niej latać :-p ona to diabeł mały z ADHD jest ale trzeba jej przyznać że umie się sama sobą zająć :-p :-)

ja wlosy obcielam jak Alan mial pol roku bo juz mu sie tag glowa od nich pocila ze mi go szkda bylo:(

ja małemu obcinałam włosy jak miał z 6 miesiecy? do roczku w kazdym badz razie 2 razy mu podcinałam... tak mu te włosy strasznie rosły. A teraz ma tak geste ze normalnie sie dziwie...

ja małemu obcinałam włosy jak miał z 6 miesiecy? do roczku w kazdym badz razie 2 razy mu podcinałam... tak mu te włosy strasznie rosły. A teraz ma tak geste ze normalnie sie dziwie...

Alanowi sie juz geste po tym pierwszym obcinaniu zrobily:) no i tez juz moglabym go znowu obciac bo ma dos dlugie:) Ale ubzduralam sobie fryzurke dla niego i chyba pojde do fryzjera mu zrobic:) chce by na czubku mial dluzsze by mial cos takiego jak irokezik taki maly a po boczkacgh trodzke krotsze:D

No ale sie ruszyło.....
Famme witaj...
U mnie ze spaniem podobnie do Vegas choc Kuba przespal kilka całych nocek....
A włosków nie ma za duzych to nie mam co obcinac Sebusia 1 raz obcinałam przed 2 rokiem życia bo dopiero miał takie do zcięcia :)

No ale sie ruszyło.....
Famme witaj...
U mnie ze spaniem podobnie do Vegas choc Kuba przespal kilka całych nocek....
A włosków nie ma za duzych to nie mam co obcinac Sebusia 1 raz obcinałam przed 2 rokiem życia bo dopiero miał takie do zcięcia :)
pocieszam się, że synek przyjaciółki zaczął nocki przesypiac od niedawna jak skończył 1.5 roczku..

reklama
Do góry