reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej witam :-) niektóre może mnie jeszcze pamiętają ale z tego co widzę większość nowych mam więc się przedstawię :-D

Marta 21 lat moja córcia ma 2 latka :-) jestem z okolić Trójmiasta ;-)

Postaram się tu do was znowu wkręcić ;-)

reklama
Lolkak no zależy jaka cena=D Na priv mi możesz napisac=)
Patrycja gratulacje dla Kubusia=) wiem co to za boskie uczucie to widziec=)

U nas noc ok, ale od 5 Małej absolutnie nie widziało się iśc spac. Jaka wnerwiona chodziłam, aż mam wyrzuty sumienia, ale wiadomo, że Martynka nie rozumie, że 5 rano to dla mnie noc! Bu. No trudno, doszłam do siebie.

Wczoraj Myszka pierwszy raz jadła budyń na krowim mleku=) nie widzę aby jakieś alergie wyskoczyły, kupka też normalna. Brzuszek mięciutki.

Witajcie, ja dzis nie nadrabiam no nie chce mi sie wybaczcie tak sie zmeczyłam tym weekendem:-p hihi

femme witamy starą, nową mame:-)

poza tym muszę chyba kłaśc Młodą później spac bo już któraś nocka jest taka, że ok 3,4,5 nie chce iśc mi dalej spac. No na ogół padała mi po 30min i ja kładłam się dalej spac, ale wczoraj poszła o 18 spac i od 5 ani się jej nie marzyło kimac dalej. Była wesoła i tylko by się bawiła. Może jakbym ją wieczorem przetrzymała to by mi chociaż do 7 pospała jak dawniej.

FIKUSEK - ;-) ...widzę niedługo roczek się szykuje :-D impreza będzie ? :-)

VEGAS - a mała wcześniej miała jakieś problemy alergiczne ? czy po prostu dopiero wprowadzasz nowe rzeczy ? :-p moja to w jej wieku jadła już wszystko :-p a wcześniej spała Tobie od 18 do rana :szok: no to nieźle myślę że przesunięcie o 2 godzinki pory spania załatwi sprawę ;-)

UMI - :-)

VEGAS - a mała wcześniej miała jakieś problemy alergiczne ? czy po prostu dopiero wprowadzasz nowe rzeczy ? :-p moja to w jej wieku jadła już wszystko :-p a wcześniej spała Tobie od 18 do rana :szok: no to nieźle myślę że przesunięcie o 2 godzinki pory spania załatwi sprawę ;-)

tak tak bedzie impreza,wlasnie dzis juz ida zakupy robic powoli na nia:D

ja dzis Alanowi robie jedna drzemke bo wstal dosc pozno bo o 8:) no i teraz jeszcze ładnie sie bawi:)

Femme a o której tobie Nina chodzi spać? przesypia noce całe?
Vegas o widzisz mysle ze nie powinna miec uczulenia:-) dla pewnosci moze daj jej troche czasu i za kilka dni znowu daj mleko zwykłe

a co do mandarynek mały nadal robi dziwne kupki ale juz nie 6 tylko po 2 dziennie... I teraz sie znastanawiam czy czasem czwórki nie wychodzą ale musiałabym go chyba uspic zeby sprawdzic

eh moja Myszka ma już prawie rok a 0 przespanych nocek na koncie. Zawsze te parę razy budziła na kaszkę albo ot tak. Już mnie to szczerze zaczyna drażnic bo ja od roku chodzę ciągle niewyspana.

Ona mi zawsze chodziła spac tak 18,19 bo o tych porach zawsze ledwo na oczka patrzała. I to miała tak regularnie, że jak się zbliżała ta godzinka do spania to czuła to najwyraźniej.

Co do jedzenia to ona od 4 miesiąca na stałych jedzonkach bo i słoiczki i to co jej wolno było jeśc to jadła. I zawsze wprowadzamy nowości od danego miesiąca. Wczoraj jedynie poraz pierwszy krowie mleko jej wprowadziłam. Budyń jadła i zjadła cały, aż uszka się jej trzęsly=D

reklama
Do góry