reklama
Miska zauważyłam,że lekarze właśnie radzą rzucać stopniowo. Bo mimo wszystko organizm jest przyzwyczajony i inaczej funkcjonuje.
Moja mama np po operacji tarczycy bardzo źle się czuła i jej w końcu lekarka kazała iść zapalić i dopiero jej się zaczęło poprawiać!
Teraz to faktycznie szkoda zaczynać na koniec-może dasz radę dotrwać
Moja mama np po operacji tarczycy bardzo źle się czuła i jej w końcu lekarka kazała iść zapalić i dopiero jej się zaczęło poprawiać!
Teraz to faktycznie szkoda zaczynać na koniec-może dasz radę dotrwać
Polna zobacz, choćby na forum ile jest kobiet,które naprawdę pragną dziecka i czekają na niego latami!
A tutaj taka byle wywłoka wpadnie-nie dba o siebie, ani dziecko..urodzi to w najlepszym wypadku podrzuci gdzieś, a w najgorszym skatuje! To mi się w głowie nie mieści zupełnie! Gdzie na tym świecie jest sprawiedliwość!?
A tutaj taka byle wywłoka wpadnie-nie dba o siebie, ani dziecko..urodzi to w najlepszym wypadku podrzuci gdzieś, a w najgorszym skatuje! To mi się w głowie nie mieści zupełnie! Gdzie na tym świecie jest sprawiedliwość!?
A
Asiowo
Gość
Witam!
Jak cos to jestem, zyje, itd... 2 in 1, ale nie mam sił pisać, wybaczcie!
Jak cos to jestem, zyje, itd... 2 in 1, ale nie mam sił pisać, wybaczcie!
Boże dziewczyny:-)ale naplodzilyscie
Ania trzymam kciuki za Hanie.. bidulka.. mam nadzieje, ze to nie ten ratrowirus:-(czemu takie maluszki musza tak cierpiec
Nadiha trzymam kicuki za testowanko.. tak jak pisza dziewczyny lepiej poczekac do daty @.. ja robila 3 dni po i odrazu wyskoczyly 2 grube krechypamietam to jak dzis i pierwsze, co pomyslalam, ze bede miala corke
Mika, A byl ze na ale jakby sie odezwal to by go z sali wypieprzyly:/ ahh ogolnie brak slow
Asiowo trzmaj sie kochana:-)trzymamy kciuki
Ania trzymam kciuki za Hanie.. bidulka.. mam nadzieje, ze to nie ten ratrowirus:-(czemu takie maluszki musza tak cierpiec
Nadiha trzymam kicuki za testowanko.. tak jak pisza dziewczyny lepiej poczekac do daty @.. ja robila 3 dni po i odrazu wyskoczyly 2 grube krechypamietam to jak dzis i pierwsze, co pomyslalam, ze bede miala corke
Mika, A byl ze na ale jakby sie odezwal to by go z sali wypieprzyly:/ ahh ogolnie brak slow
Asiowo trzmaj sie kochana:-)trzymamy kciuki
femme fatal
Mama Ninki :)
Fajnie że rozumiecie mile zaskoczona jestem :-)
A co do alkoholu to nie nie nie a w życiu taka głupia to aż nie jestem
Jakaś taka nijaka jestem nic mi się nie chcę ;/ powinnam się chyba z domu w końcu ruszyć i zjeść coś dobrego zjadłam budyń ale jednak to nie było to co miałam na myśli
A co do alkoholu to nie nie nie a w życiu taka głupia to aż nie jestem
Jakaś taka nijaka jestem nic mi się nie chcę ;/ powinnam się chyba z domu w końcu ruszyć i zjeść coś dobrego zjadłam budyń ale jednak to nie było to co miałam na myśli
reklama
Alex.
Wdrożona(y)
nie bylo mnie pare godzin a napisałyscie tyle ze ciezko nadrobić!;-) w końcu mogę odpoczac. pilnowalam siostrzenicy no i zrobilysmy sobie wafle.....pychota:-) teraz zmykam pod prysznic bo tatuś za godzine przyjedzie