reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mika najlepiej jak porozmawiasz o tym z lekarzem. On doradzi najlepiej (mam nadzieję).
Ale chyba masz jeszcze trochę czasu ;-):-p

Miska nieee teraz nie pale,palilam moze w 2 klasie LO ale jakos nie przypadlo mi to gustu a moze nie umialam ?:-)
i to jeszcze palilam mietowe :laugh2:

Mika ja tez slyszalam o jakis tabletkach ale czy akurat Tobie podpasuja to nie wiem,zostaje chyba wkladka ale to musisz najlepiej popytac sie lekarza !!

wiem wiem ... ale i tak nie uważam że jestem przez to złą matką czy coś takiego ja się dowiedziałam o ciąży później i na początku nieświadoma dziecka kopciłam ... później takie problemy były że no sory może to dla was wyda się dziwne ale nawet wiedząc że truje własne dziecko nie umiałam nie zapalić walczyłam z tym ... a teraz jak już paliłam przez te 5 miesięcy (bardzo mało nawet 1 paczki nie wypaliłam na pewno) to to czy zapale sobie 2 papierosy tygodniowo myślę że nie ma takiego znaczenia bo jak mówisz dziecko już i tak jest pewnie uzależnione ... kiedyś jak widziałam ciężarną z papierosem to miałam ochotę jej odgache na czole zrobić ... ale uwierzcie że przy moich stresach to nie takie proste jak by się wydawało ...

Słyszałam,że wiele kobiet odrzuca w ciąży od papierosów.Miała któraś z Was tak, czy to tylko wybór? Ja sobie postanowiłam, że w ciąży palić nie będę. Szkoda truć kruszynkę :) Ale wiadomo,jak ktoś pali długo, to nie jest tak łatwo, zwłaszcza jak są stresy i nerwy...

A moim zdaniem My sie nie powinnysmy wtracac czy ktos pali czy pije !! to jest wylacznie ich sprawa !!

femme fatal a ja Cie rozumie ;-)

Mnie strasznie boli kolano od poludnia ,tylko ani sie nie uderzylam ani nie ma w tym miejscu zaczerwienienia -nie wiem sama :crazy::wściekła/y:

Nadiha ja przy pierwszym dziecku troszke podkurzalam od czasu do czasu :/ Pozatym pierwsze slowa lekarza to byly Czy pale ?? A ja powiedzialm ze tak a on zeby nie rzucac z dnia na dzien bo caly ten syf spadnie na plod !!! I kazal podpalac raz na jakis czas !! a Przy drugim teraz odrzucilo mnie samo doslownie ciagnelo mnie na wymioty przy kazdym zaciagnieciu sie ! tylko teraz przy samej koncowce strashnie ciagnie ale juz wytrzymam jak tyle nie palilam :)

Polna ja mam prosbe napisz mi na watku z przepisami :) Przepis na krupniczek :::D:D Plissss Tys taak dobra kuchareczka widze :) Oczywiscie nie obrazajac innych dziewuszek :D

reklama
O ile palenie jestem w stanie zrozumieć, tak picia absolutnie!:no:
Jak słyszę o matkach, które rodzą pijane dzidzie to mi się same pięści zaciskają! :wściekła/y: To już jest kompletna nieodpowiedzialność!

Do góry