reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Miska Dokładnie-nie opłaca się farbować u fryzjera, jak na jeden kolorek. Ja mojego T ostatnio namówiłam na zrobienie mi pasemek :) Dał sobie radę doskonale, jak na 1 raz, tylko ja mam jakieś felerne włosy i tych pasemek nie widać za bardzo...Miały być blond, a wyszedł jaśniejszy brąz :)

Mika to musisz próbować z acetonem..Nakładałaś na długie paznokcie, czy po prostu tak dobrze są zrobione?

reklama
Witam młode mamuśki :-):-) ja mam co prawda mam 23 lata ale duchowo czuję się o wiele młodsza ;-):-D:-D gratuluje wam Waszych skarbów,.
codziennie siedzę na listopadzie 2007, chciałam wam tylko pogratulować maluchów i odwagi.

pozdrawiam

Polna myśle,ze te kleje się specjalnie od siebie nie różnią składem... Ja, jak sama sobie robiłam to też czasem kleiłam na takich. Ale nigdy na siłę nie zrywałam, w końcu i tak same odpadały, razem z żelem i było po kłopocie :)

Mika - powinien być a jak tam nie będzie to chyba w aptece też powinien być :-)

miskahxc - wow zdolna chłopaczyna Ci się trafiła :-) :-p

Polna - ja jak miałam te swoje 14 lat to na superglu sobie tipsy przyklejałam :-p <zawstydzona> :-p

Nadiha - miłość w ogóle jest popier*** ale i piękna :-)

Aha ok :) To musimy tylko czekac cierpliwie :D

A polna Ty se tak kurzysz fajeczki ??? bo ja nie wiem , albo ja jestem jakas glupia albo nie wiem co ale kurzyc mi sie chce masakrycznie :/ Przez cala ciaze ani jednego macha , ale boje sie jak skoncze karmic to zaczne znowu :/ poprostu uwielbiam ten stan siasc na balkonie zrobic sobie kawe zapalic fajnke a dzieci sobie spia :D

Femme dlatego,że jest piękna częściej jak popie.... to nie umiemy bez niej żyć :)
Kiedyś ktoś fajnie powiedział, że jeśli człowiek nie doświadczył bólu z miłości, to nie potrafi kochać. Więc wychodzi na to, że doświadczenia, nawet te najbardziej bolesne są potrzebne.

Mika to tylko pogratulować fachowości osobie nakładającej. Pewnie, jakbyś nie musiała ich zdjąć, to by się tak kurczowo nie trzymały :-p

reklama
...No życie :-)

A co do fajek to możecie sobie krzyczeć i uważać że jestem zła i ble i w ogóle ale ja sobie czasami zapale ... mam za dużo stresów a to mi bardzo pomaga i stwierdziłam że lepiej jak zapale czasem i mam dzięki temu lepszy humor niż jak bym miała ciągle wściekła chodzić :-)

Do góry