reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hahahaha modelka z brzuchem hahaaaahaaa a to zart wieczoru normalnie Ci sie udal Fikusku:D sie usmialam :D

Psiaka mam podobnego do labradora, w profilu mam zdjecie jakby ktos chcial zobaczyc tylko najpierw do znajomych trze.a mnie dodac;p

Wstawie wam jutro cos jak zrobie:p ale na pewno nie do sygnatury tylko w posta :p

Ostatnia edycja:
Hahahaha modelka z brzuchem hahaaaahaaa a to zart wieczoru normalnie Ci sie udal Fikusku:D sie usmialam :D

Wstawie wam jutro cos jak zrobie:p ale na pewno nie do sygnatury tylko w posta :p
tylko wiesz kochana takie seksi hehehehehe jeju uspokuj sie kobieto z tymi zartami <mowie o sobie>
co mi teraz sie stalo nie wiem :p:p
wlasnie chetne bym cie zobaczyla bo nawet nie wiem jak wygladasz kochana

Soso chyba Ciebie nie mam w znajomych, ale Vegas Ciebie z tego co mi sie wydaje mam, o ile sie nie myle :p tyle was tu na tym forum ze czasem az spamietac ciezko jeszcze nawet po takim czasie jakim tu pisze:p

A nie Vegas jednak nie mialam Ciebie ale jak przyjmiesz zaproszenie to bede miala :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry