reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a dla mnie zdziwkiem było jak mi piwo nie zasmakowało pewnego dnia przed testowaniem=D ale z ciążą tego nie powiązałam. Wzięłam wtedy drugie inne piwko i znowu niedobre było. Ale też niczego nie wiązałam z ciążą=P jak zaszłam w 7 cyklu to wtedy akurat czułam, że będzie lipa z tego a jednak się udało=)
heheh to ladnie widze ja tam nic ne czulam z laura powaga zaszlam w ciaze lutego 16 okazalo sie ze dziecko nie zyje wiec bylo nie ciekawie potem to byl 13 tydz wiec staralam se od razu jak przestalam krwawic pierwszy cykl lipa drugi lipa poplakalam sie pamietam ze szok i z 3 dalam sobie spokoj a tu niespodzianka wlasnie w 3 zaszlam :) 4 dni po miesaczce nie wiem jakim cudem ale tak jakos wyszlo

kochana u ciebie tez tak wieje?>??????????????????????????????????????????

kurcze fajnie by bylpo gdyby mi sie udalo powazniee mowie mam taka cichutka nadzieje ale lepiej sie nie nakrecac
caly czas od owulacji mam bule podbrzusza ;/ i od 4 dni sennna jestem ale to chyba od zmiany czasu niby czlowek raz byl w ciazy a i tak nie potrafi okreslic objawow heheh

niunia jak ty roisz te zdjecia bo widze ze wstawilas nowe slajdy niech mnie ktos tego nauczy:p

Ostatnia edycja:
reklama
Słońce naciśnij na te moje slajdy a przekierują Cię na odpowiednią stronę. Tam na pewno dasz sobie radę=) W razie czego pytaj=)

mnie od owulacji to wiecznie do @ coś boli, ale to akurat normalne. Czy to jajnik czy podbrzusze. No ja tak bynajmniej mam a zdrowa jestem=) Nie tak dawno nawet byłam u ginki=)

Ja po poronieniu odczekalam tak jak lekarz kazal pol roku i za pierwszym razem jus sie udalo :) no i czekam :)

Jeeeezuuu Eve o czym Ty piszesz? Ja zadnego wstawiania sie barkow nie czuje:(((( w sumie jak jutro wroce z zakupow to moge rodzic i juz a jak nie to sie wkurze, tez juz chce urodzic bo chce przytulic moja malutka :)
Tu niby jeszcze 11dni zostalo...

Jest i moja ulubienica Kornelcia :))))) jak zwykle uroczo:)))

Ja po poronieniu odczekalam tak jak lekarz kazal pol roku i za pierwszym razem jus sie udalo :) no i czekam :)

Jeeeezuuu Eve o czym Ty piszesz? Ja zadnego wstawiania sie barkow nie czuje:(((( w sumie jak jutro wroce z zakupow to moge rodzic i juz a jak nie to sie wkurze, tez juz chce urodzic bo chce przytulic moja malutka :)
Tu niby jeszcze 11dni zostalo...

Jest i moja ulubienica Kornelcia :))))) jak zwykle uroczo:)))
ja nie czekalam i powiem wam bylam twarda od 8 do 16 tyg pracowalam od godziny 6 do 12 2v h przerwy a ptemod 14 do 24 w hotelu pamietam to byl poczatek wakacj w niemczech pracowalam :p:p:p: rano okropnie mdlilo pamietam nie do wytrzymania:p:p:p: jeszcze z moja siostra pracowalam i nic mame ani jej nie mowilam bralam kwas foliowy to sie mnie pytala co to a ja ze anty hahahah jakwymiotowalam rano to pocichu moja mama dopiero wiedzala w 17 tyg hihihihi

a co do tego zdjecia dzekuje kochana juz kumam jutro zrobie ale potem jak to wstawic w profil by mi sie wyswietlalo :)

Soso pod tymi slajdami już zrobionymi będą 2 kody. Skopiujesz drugi i wkleisz w edytor profilu na BB w sygnaturze=)

hej dziewczyny ja dziś padam bo Misio mi cały dzień marudził mało spał ale teraz jak padł o 19:30 to jest możliwość że do 2 będzie spał...;-) byliśmy dziś na kontroli u pediatry wszystko ok zdrów jak rybka 3200 wiec ponad pół kilo w 3 tygodnie.
Artystka jak fajnie że u Ciebie wszystko ok. super że sie w koncu odezwałaś strasznie dawno Cie nie było. buziaki dla Twojego Michasia.

Soso pod tymi slajdami już zrobionymi będą 2 kody. Skopiujesz drugi i wkleisz w edytor profilu na BB w sygnaturze=)

tak myslalalm ze w sygnaturze heheh ale wlasnie ktory kod myslalam bo wiedzialam ze jeden mi sie napewno nie wyswietliii dzieki kochana

hej dziewczyny ja dziś padam bo Misio mi cały dzień marudził mało spał ale teraz jak padł o 19:30 to jest możliwość że do 2 będzie spał...;-) byliśmy dziś na kontroli u pediatry wszystko ok zdrów jak rybka 3200 wiec ponad pół kilo w 3 tygodnie.
Artystka jak fajnie że u Ciebie wszystko ok. super że sie w koncu odezwałaś strasznie dawno Cie nie było. buziaki dla Twojego Michasia.

o i jest Pani Misiowa z Misiolandi z malym Misiem tylko gdzie Misia ma zdjecia malego Misia:):):): taki zarcik msiowy :)

ALE JA MAM NASRANE CZASEM TYM GARZE HEHEHE
no twoj malyyy MISIO ladniE przybral kawal chlooooppaaaaaa kochana jak sie czujesz jako mamunia:p

odwiedzaj nas czesciej kochana chociaz wiem ze to latwe nie jest przy maluszku
najwazniejsze ze jest zdrowy:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry