heheh to ladnie widze ja tam nic ne czulam z laura powaga zaszlam w ciaze lutego 16 okazalo sie ze dziecko nie zyje wiec bylo nie ciekawie potem to byl 13 tydz wiec staralam se od razu jak przestalam krwawic pierwszy cykl lipa drugi lipa poplakalam sie pamietam ze szok i z 3 dalam sobie spokoj a tu niespodzianka wlasnie w 3 zaszlama dla mnie zdziwkiem było jak mi piwo nie zasmakowało pewnego dnia przed testowaniem=D ale z ciążą tego nie powiązałam. Wzięłam wtedy drugie inne piwko i znowu niedobre było. Ale też niczego nie wiązałam z ciążą=P jak zaszłam w 7 cyklu to wtedy akurat czułam, że będzie lipa z tego a jednak się udało=)
kochana u ciebie tez tak wieje?>??????????????????????????????????????????
kurcze fajnie by bylpo gdyby mi sie udalo powazniee mowie mam taka cichutka nadzieje ale lepiej sie nie nakrecac
caly czas od owulacji mam bule podbrzusza ;/ i od 4 dni sennna jestem ale to chyba od zmiany czasu niby czlowek raz byl w ciazy a i tak nie potrafi okreslic objawow heheh
niunia jak ty roisz te zdjecia bo widze ze wstawilas nowe slajdy niech mnie ktos tego nauczy
Ostatnia edycja: