migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
a dziekuje za tak miłe powitanieczas najwyzszy kohana czas najwyzszy sie wlaczyc heeheheh zarcik witamy cie kochana![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dziekuje za tak miłe powitanieczas najwyzszy kohana czas najwyzszy sie wlaczyc heeheheh zarcik witamy cie kochana![]()
a dziekuje za tak miłe powitanie![]()
widze 20 tydzien to juz poloweczka kochana fajnie wiesz jakiej plci twoj maluszek juz wogule jak sie czujesz
cos ise cichawo zrobilo![]()
moj maluszek to Bartuś
czuje sie bezobjawowo, dobrze ze brzuszek dzisiaj znaczą rosnąc bo tak to nic widac nie było, 2 kg na plusie
ale za to takie serie kopniaków dostaje ze ajjaz życ sie chce
![]()
no wlasnie widze ze szczuplusia jestes zazdrosze ci kobieto ja bylam 30 kg na plusie i do dzis nie stracilam prawie nic moze 10 kg
W Misowym Misolandze utulal DuzA Misie Misowy sen Spij miosowa DUZa Misiu w Misiowym domku w Misiowym pokoju na MISIOWEJ podusi obok najwiekszego najmniejszego swojego KOCHANEGO Misiaczka
Misowych snow zycze wam Misie hihihhi
ja bym z koli chciała przytyc bo dosyc mam juz tych kosci wystajacych heheciałko by sie przydalo takze mozesz mi z 10 kg oddac
![]()
to ja chyba powinna za kilogramy płacićdawaj kochana do mnie ja ci oddam ooo bardzo chetnie nawet ci doplace za kazdy 1 kg![]()