reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
paulqanie za ma co :-)
migotka zapraszamy do pisania..;-)

ja zmykam spać bo rano bede nie do życia a moje kochane maleństwo ju zczeka aż sie koło niego położe
do jutra kochane:*

Ostatnia edycja:
widze 20 tydzien to juz poloweczka kochana fajnie wiesz jakiej plci twoj maluszek juz wogule jak sie czujesz

cos ise cichawo zrobilo:p

moj maluszek to Bartuś:)
czuje sie bezobjawowo, dobrze ze brzuszek dzisiaj znaczą rosnąc bo tak to nic widac nie było, 2 kg na plusie
ale za to takie serie kopniaków dostaje ze ajj:) az życ sie chce:)

moj maluszek to Bartuś:)
czuje sie bezobjawowo, dobrze ze brzuszek dzisiaj znaczą rosnąc bo tak to nic widac nie było, 2 kg na plusie
ale za to takie serie kopniaków dostaje ze ajj:) az życ sie chce:)

no wlasnie widze ze szczuplusia jestes zazdrosze ci kobieto ja bylam 30 kg na plusie i do dzis nie stracilam prawie nic moze 10 kg

W Misowym Misolandze utulal DuzA Misie Misowy sen Spij miosowo DUZa Misiu w Misiowym domku w Misiowym pokoju na MISIOWEJ podusi obok najwiekszego najmniejszego swojego KOCHANEGO Misiaczka
Misowych snow zycze wam Misie hihihhi i przesylam buziaki :)

ale szczerze Pasuje ci ten nick misia:)

Ostatnia edycja:
no wlasnie widze ze szczuplusia jestes zazdrosze ci kobieto ja bylam 30 kg na plusie i do dzis nie stracilam prawie nic moze 10 kg

W Misowym Misolandze utulal DuzA Misie Misowy sen Spij miosowa DUZa Misiu w Misiowym domku w Misiowym pokoju na MISIOWEJ podusi obok najwiekszego najmniejszego swojego KOCHANEGO Misiaczka
Misowych snow zycze wam Misie hihihhi

ja bym z koli chciała przytyc bo dosyc mam juz tych kosci wystajacych hehe:) ciałko by sie przydalo takze mozesz mi z 10 kg oddac:)

reklama
Aleeee cichutko sie zrobilo,

Eveee co u Ciebie??? Akcja w koncu ruszyla czy nie????

Uuuuuua ja mam za to dzisiaj mala wiercipietke co mi spac nie daje......

Ostatnia edycja:
Do góry