reklama
wlasnie
ja musze zgrac fotki na kompaaaa zeby zrobic ten gadzecikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk twoj draniuch jest boskii a ten usmeich nie do pobicia eheheheh wogule nasze dzieci sa najlepsiejsze heheheh
ale mam dzis humorek heheheh
HAAHAHAHAAHAHAH paulinq nie noooo hahhaha dobra jestes hahhahahahaah ciesze sie jak glupia a mala spi
ale widze wszystkie may jakis weczorny humorek
a jakiego psiaka masz
mam nadzieje ze nikt mnie zle nie zrozumial
Ostatnia edycja:
fikusek1988
Mama Alanka:)
No i bardzo ladnie zes sobie zrobila fikusku
Tez bym sobie walnela takie cus ale poki co to swojego psa kochanego.zdjecie moge wrzucic heh
albo swoje ty to jak modelka wygladasZ modelka z brzusiem
albo swoje ty to jak modelka wygladasZ modelka z brzusiem
wlasnie kochana wstaw swoje z brzuszkiem tez bardzo dobry pomysl
mam nadzieje ze nkogo nie urazilam misia paulinq ???????????????????????
jak tak to przepraszam czasem mnie sie zarty 3maja to za bardzo>:
Ostatnia edycja:
fikusek1988
wlasnie kochana wstaw swoje z brzuszkiem tez bardzo dobry pomysl
mam nadzieje ze nkogo nie urazilam misia paulinq ???????????????????????
jak tak to przepraszam czasem mnie sie zarty 3maja to za bardzo>:
hehehe na poczatku pomyslalam ze ode mnie chcesz zdiecie z brzuchem
eve19
Mama Wiki i Simona
fikusku alanek pobija wszystkie miny jakie w zyciu widzialam hehe lobuziak slodki
paulus ja teraz dopiero zaczynam czuc uroki maciezynstwa jak mam chec zlapac ta moja istotke za kopytka i wyciagnac juz
vegas ty nie kracz ,ze chlopiec bo ja mam cicha nadzieje na dziewczynke i mam nadzieje ,ze jesli juz ma byc chlopiec to musi byc grzeczny bo szlak mnie trafi same chlopy w tej rodzinie ;/
paulus ja teraz dopiero zaczynam czuc uroki maciezynstwa jak mam chec zlapac ta moja istotke za kopytka i wyciagnac juz
vegas ty nie kracz ,ze chlopiec bo ja mam cicha nadzieje na dziewczynke i mam nadzieje ,ze jesli juz ma byc chlopiec to musi byc grzeczny bo szlak mnie trafi same chlopy w tej rodzinie ;/
fikusek1988
ja stawiam na dziewczynkefikusku alanek pobija wszystkie miny jakie w zyciu widzialam hehe lobuziak slodki
misia92
mamusia Michasia
soso no co ty ja bardzo lubie Misiowe historyjki...;-)
zdjęcia będą jutro bo dziś mio brat zabrał czytnik kart. jutro jak bedzie w szkole to wrzuce.
eve no i jak rozkręca sie coś??? czekamy tu niecierpliwie na Twojego szkraba..;-)
zdjęcia będą jutro bo dziś mio brat zabrał czytnik kart. jutro jak bedzie w szkole to wrzuce.
eve no i jak rozkręca sie coś??? czekamy tu niecierpliwie na Twojego szkraba..;-)
eve19
Mama Wiki i Simona
mam nadzieje,za duzo juz chlopcow sie rodzija stawiam na dziewczynke
i juz kopie moje male urwisiatko musze marcina obudzic do pracy niech sie szykuje kurcze masuje sobie brzuszek i czuje cale malenstwo w sobie ;-)
jeszcze mnie traca swoimi syrkami brzdaczamiast wyskakiwac juz:-)
misia rozkreca sie ciagle a pozniej skreca ten dzieciok nie chce mnie opuscic a ja juz chce go przytulic ucalowac i ubrac ta jego/jej gola pupe bo ile mozna jak pan stworzyl siedziec i sie szkudzic tylko hehehe
reklama
hehehe na poczatku pomyslalam ze ode mnie chcesz zdiecie z brzuchem
jesli chcesz:
poprostu podpielam sie do ciebie kochana chamsko
soso no co ty ja bardzo lubie Misiowe historyjki...;-)
to wymysle noweeee lepsiejsze D