reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama

ja musze zgrac fotki na kompaaaa zeby zrobic ten gadzecikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk twoj draniuch jest boskii a ten usmeich nie do pobicia eheheheh wogule nasze dzieci sa najlepsiejsze heheheh
ale mam dzis humorek heheheh

HAAHAHAHAAHAHAH paulinq nie noooo hahhaha dobra jestes hahhahahahaah ciesze sie jak glupia a mala spi

ale widze wszystkie may jakis weczorny humorek
a jakiego psiaka masz :)

mam nadzieje ze nikt mnie zle nie zrozumial :)

Ostatnia edycja:
fikusku alanek pobija wszystkie miny jakie w zyciu widzialam hehe lobuziak slodki ;)
paulus ja teraz dopiero zaczynam czuc uroki maciezynstwa jak mam chec zlapac ta moja istotke za kopytka i wyciagnac juz ;)
vegas ty nie kracz ,ze chlopiec bo ja mam cicha nadzieje na dziewczynke i mam nadzieje ,ze jesli juz ma byc chlopiec to musi byc grzeczny bo szlak mnie trafi same chlopy w tej rodzinie ;/

fikusku alanek pobija wszystkie miny jakie w zyciu widzialam hehe lobuziak slodki ;)
paulus ja teraz dopiero zaczynam czuc uroki maciezynstwa jak mam chec zlapac ta moja istotke za kopytka i wyciagnac juz ;)
vegas ty nie kracz ,ze chlopiec bo ja mam cicha nadzieje na dziewczynke i mam nadzieje ,ze jesli juz ma byc chlopiec to musi byc grzeczny bo szlak mnie trafi same chlopy w tej rodzinie ;/
ja stawiam na dziewczynke:)

soso no co ty ja bardzo lubie Misiowe historyjki...;-)
zdjęcia będą jutro bo dziś mio brat zabrał czytnik kart. jutro jak bedzie w szkole to wrzuce.
eve no i jak rozkręca sie coś??? czekamy tu niecierpliwie na Twojego szkraba..;-)

ja stawiam na dziewczynke:)
mam nadzieje,za duzo juz chlopcow sie rodzi :-D
i juz kopie moje male urwisiatko musze marcina obudzic do pracy niech sie szykuje kurcze masuje sobie brzuszek i czuje cale malenstwo w sobie ;-)
jeszcze mnie traca swoimi syrkami brzdac:-Dzamiast wyskakiwac juz:-)
misia rozkreca sie ciagle a pozniej skreca ten dzieciok nie chce mnie opuscic a ja juz chce go przytulic ucalowac i ubrac ta jego/jej gola pupe bo ile mozna jak pan stworzyl siedziec i sie szkudzic tylko hehehe

reklama
hehehe na poczatku pomyslalam ze ode mnie chcesz zdiecie z brzuchem:D:D:D

jesli chcesz:D:D:D:
poprostu podpielam sie do ciebie kochana chamsko :D:D

soso no co ty ja bardzo lubie Misiowe historyjki...;-)
zdjęcia będą jutro bo dziś mio brat zabrał czytnik kart. jutro jak bedzie w szkole to wrzuce.
eve no i jak rozkręca sie coś??? czekamy tu niecierpliwie na Twojego szkraba..;-)

to wymysle noweeee lepsiejsze :D:DD

Do góry