reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczynki :*
Melduje sie nadal w dwupaku ale juz niedlugo :) Moja gin powiedziała ze do konca tego tygodnia urodze, odszedl mi czop, jest rozwarcie, szyjka zgladzona, wiec teraz czekam tylko na skurczybyki :) Nie wchodze do was czesto bo kurcze tyle piszecie ze nie nadazam z czytaniem a nie bede pisala wiecznie o sobie..
Mam nadzieje ze u was wszystko ok :)
Pozdrawiam :*

reklama
Witam sie z rana :)
Chcialam, sie podzielic nastepujacymi informacjami.
Wczoraj Kubuś sam pierwszy raz usiadl, przeraczkowal w sensie przelozyl rece i nogi dwa razy, a dzisiaj wyszla mu 3 jedynka, mam nadzieje ze jak 4 jedynka wyjdzie bedzie normalnie jadl jeszcze poczekam troche jak tak nie bedzie to pojde z tym niejadkiem do lekarza. I dodatku wszedzie mnie gryzie i szczypie juz nie tylko po cyci :) tylko po rfekach brzuchu itp..

Ostatnia edycja:
No i bardzo ladnie zes sobie zrobila fikusku:D
Tez bym sobie walnela takie cus ale poki co to swojego psa kochanego.zdjecie moge wrzucic heh :p

moze byc i pies hehe albo jak dziewczyny radza modelka z brzusiem pies i jaka piekna animacja wyjdzie:)
bardzo oryginalna za pewne nikt na taka tu nie wpadl:)
widze zarciki piekne sie wczoraj utrzymywaly:)
super oby tak czesciej.

Fikusek Alanek ma jedna mine w tej animacji bombastyczna! coroz czekam az sie to zdj pojawi i nie moge sie napatrzec:)

Eve a Ty mnie zaskakujesz no! ja tu czekam na wiesci a Ty ciagle sobie siedzisz.

violett jak dobrze wiedziec co u Ciebie!
kurcze pytalam kilka stron wczesniej bo nic nie pisalas dlugo myslalam ze sie rozpakowalas ale widze ze porod zbliza sie do Ciebie juz wielkimi krokami:) super:)

Misia fajnie ze dajesz rade czesciej do nas zagladac. Dobrze ze misiu Twoj zdrowiutki:) No i dawaj kobieto zdjecia nam tutaj bo my raptem 2 zdjecia jego widzielismy jak nie jedno!

Jeszcze ciekawe co u Ixi! napisze do niej smsa zaraz bo martwi mnie jej dluga nieobecnosc! moze czasu malo ma ale lepiej to sprawdzic.

mariola gratulacje dla Kubusia:) mały zdolniacha:)

pogoda jest straszna! u mnie tak wieje a musialabym wyjsc na miasto kurcze!
ale ziwje mnie razem z tym wózkiem!!!!

hej
Mi tez sie nie chce nic...;]
pogoda do d*y. łeb urwie normalnie;]

violett jeju juz niedlugo rodzisz.... a dopiero co sie chwalilas malusim brzusiem... i wogole ciaza... ale to zleciało... :szok: :-)

witajcie postanowilam zawitac tu tylko nie wiem czy nie za wczesnie bylam wczoraj u gin...stwierdzil wczesna ciaze lecz pecherzyka jeszcze nie widac mam jechac za dwa tyg witam sie z przyszlymi,obecnymi mamciami:)
chcialam zapytac czy wam tez tak sie zdarzylo??

Daff bo to ja pogonilam Viollet po tym jak pytalas co u niej:p bo ja tez ciekawa bylam, w koncu mamy podobne terminy tez:p

Pogoda wszedzie masakra jakas... chcialam na zakupy isc ale teraz to nie wiem czy pojde, bo az sie wychodzic nie chce:/

Ja sie dzis nie wyspalam i to strasznie, mala sie dlugo rzucala a pozniej juz sie ciagle budzilam bo sie balam ze przespie jak cos zacznie mi sie robic i nie zdaze pojsc pod prysznic, dopakowac sie itd... ale to glupie:/ ja glupia!

Mariola gratuluje postepow!

Daff a swoja droga to jaka ladna parka malzenska lezy w niebieskiej poscieli w sygnaturce twojej:D

reklama
Tak tak pogonilas mnie, dziekuje dziewczynki za pamiec.
Ja dzisiaj mam taki trawgiczny humor ze od rana siedze i rycze z byle powodu...
Ogolnie u mnie ok, dzisiaj mnie brzuszek pobolewa i wogole. Wiec moze cos sie rozkeci, tylko pewnie jak na zlosc jak ja dzisiaj nie chce to Marika postanowi wyjsc a jak chcialam to siedziala uparcie. No coz zobaczymy.

Dołączam zdjecie mojego brzuszka.

Załączniki

• DSCF2634.jpg
    DSCF2634.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF2670.jpg
    DSCF2670.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCF2647.jpg
    DSCF2647.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF2629.jpg