reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a moja to potrafilam sie rano obudzic nie raz a ona pod lozkem spala czasem sama schodzila i klada sie izzasypiala nie wiem czemu
:-):-):-):-)

Kingusia Kornelcia jest śliczna!!! :tak:
Zauważyłyście, że wszystkie dzieci są fotogeniczne? Dlaczego potem się z tego wyrasta? Ja często jak paszczak na zdjęciach wychodzę, a moja Emilka zawsze uroczo:baffled:
Eve Ale ci się spieszy:tak: ja się świetnie czułam przez całą ciążę i z brzuszkiem mogłabym baaardzo długo chodzić :tak:
a może twoje maleństwo już w brzuszku nauczyło się przekory i dlatego nie chce wyjść? ;-)

Emilka dziś jakaś śpiąca jest, to chyba przez tę deszczową pogodę. Mam nadzieję, że w nocy będzie ładnie spać mimo tego, że pół dnia dziś przespała

reklama
heheheheh dziewczyny ja to mam dosc juz ciazy nie dosc ,ze niespodzianka to jeszcze uparta i ciagle sobie babelki puszcza i tak fajnie slychac hehe mam delikatne skorcze i sie po woli na silaja mam juz wsio spakowane marcin spi na czujce i czatuje smieje sie ,ze gdyby nie babyboom to by nasz maluszek juz wyskoczyl ale ,ze lubi razem ze mna siedziec i pisac z wami to mu sie wcale nie spieszy ;)

jej ile nadrabiania i nadrabialam nie wsyzstko.
widzialam ze artystka ise pojawila jak milo:)doczytam pozniej co naskrobala bo nie bardzo mam jak.

Kingusia przesliczne foteczki wstawilas:)
mała jest cudowna:)

i nie wiem co chcialam jeszcze napisac....

ciekawe co u violett? ktos wie?????

Napisalam takiego dlugiego posta i sie nie wkleil, dlatego teraz w wielkim skrocie:

Elizka wspolczuje mialam podobna sytuacje dosyc niedawno i przy tym chamka dentystka oszukala mnie. Nie powiedziala mi ze leczy mnie kanalowo, i po wszystkim zazyczyla sobie 250 zl a wchodzac do gabinetu mowilam ze chce na NFZ tak sie z nia klocilam ze zeszla na 150 musze jej jeszcze 100 doniesc bo nie mialam kasy bo jeszcze biala plomba 100 czyli w sumie chciala 350
Daffi mala jest urocza jak tak sobie drepcze.
Vegas super czapka milo na Was sie patrzy.
soso trzymam kciuki, ja rowniez mialam objawy ciazy glownie w nocy.
Laski jak wy mozecie narzekac na nadmiar snu ja to marze o pospaniu tak do 10.
Misia, lolkak co do cyckowani slyszalam ze nie powinno dziecko ssac piers dluzej niz 15 min ale nie pamnietam dlaczego...

Juz nie pamietam co mialam napisac.
Witam nowe(jak dla mnie) mamusie ja Was pamietam jak przyszlyscie(beacia i soso)

Martwi mnie moj Kubus juz wam pisalam ze nie che jesc, jeszcze teraz mu jedynki gorne ida. Myslicie ze powinnam isc do lekarza jak on np ma dni w ktorch zje pol sloiczka obiadku czy zupki(130g) i tylko cyca ostatnio jego rekord to byla kaszka wypita na sniadanie 70ml potem jeden sloiczek i na kolacje jogorcik.
Nie chce jesc :( robilam mu juz nawet sama amu ale nie, jedyna rzecz ktora prawie zawsze zje to jogurt waniliowy oczywiscie dla niemowlat.
Poradzci mi cos, bo wariuje wydeje mi sie ze go zaglodze.

A ixi odezwala sie tu po porodzie?? Czy jeszcze nie.
Moja Martynia też ostatnio słabo je, ale wydaje mi się, że u niej przez zęby, które chyba idą /znawcą zbyt dobrym nie jestem bo Misia mi nie chce paszczki otworzyc/. Jak zawsze zjadała za jednym razem cały duży słoiczek obiadku tak teraz taki słoiczek wcina w ratach po 2,3 razy a czasem zostawi na następny dzień. Dostaje też kaszki - to chyba najlepiej jada, dostaje też posmarowany chlebek czy bułeczkę - coś tam zje z tego, ale w jej wieku to głównie takie śrupanie tego. Za to ciastka to mogłaby bez problemu jeśc - Chrupaczki po 10m. hehe. Ostatnio zaczęła więcej pic.

ja to mieszanie mam od zawsze. Dla mnie to żaden problem zjeśc ogórka kiszonego, popic Colą i zjeśc do tego czipsy=) zawsze jem co lubię i nie patrzę czy mieszam=P

ja to mieszanie mam od zawsze. Dla mnie to żaden problem zjeśc ogórka kiszonego, popic Colą i zjeśc do tego czipsy=) zawsze jem co lubię i nie patrzę czy mieszam=P

ja to samo powiem ci hjehee

ale jak zaszlam z laura w ciaze to zjadlam fasolke czerwona ze smietana to juz byla mieszanka anomalia:D

reklama
ja to samo powiem ci hjehee

ale jak zaszlam z laura w ciaze to zjadlam fasolke czerwona ze smietana to juz byla mieszanka anomalia:D
a dla mnie zdziwkiem było jak mi piwo nie zasmakowało pewnego dnia przed testowaniem=D ale z ciążą tego nie powiązałam. Wzięłam wtedy drugie inne piwko i znowu niedobre było. Ale też niczego nie wiązałam z ciążą=P jak zaszłam w 7 cyklu to wtedy akurat czułam, że będzie lipa z tego a jednak się udało=)

Do góry