lolkak
Październikowa Mama Mai
hmmmm ciekawie wybredna ta twoja coreczka a moze ty sie kochana zle odzywiasz;/ nie wem moja to jadlaj ak opetana moje mleko ale pozniej ciezej bylo bo miaLAM za miekkie piers normanie jej sie wyslizgiwal z buzki i sie denerwowala najlepej jedz rosoly kurczaki gotowane ja tak jadlam i mojej malej smakowal moj pokarm i nie bylo poblemu z ulewaniem kochana bron se od mleka modyfikowanego naprawde po pierwsze pieniedzy idze ze szok po drugie mekka z gotowaniem wyparzaneim buteek w nocy masakra studzenie dziecko stres mama zal wiem cos tym czase myslalam ze sie zastrzele jak mi sie zaczela wydzierac w nocy a ja w jednym reku butelka i studzeie w drugim mal i telepanie na rekach by nie krzyczala co nic nie pomagal.o
Trzymam dietę: same gotowane, lekkostrawne, mleko itd. Nawet sera żółtego nie jem, a to obok mleka to moje podstawowe żywienie ;-) 2 dni pod rząd jadłam identyczne potrawy i jednego dnia krzyk przez pół dnia a drugiego dziecko spokojne.... Nie wiem może to przez to, że przez kilka dni nie piłam herbaty na trawienie??
Ostatnia edycja: