paulaqa pamietam jak pisalas o swoim boy ja wtedy radzilam Ci bys sobie odpuscila takiego chlopa, ale teraz pisze z pelnym przekonaniem : walcz o wasz zwiazek o wasza wspolna przyszlosc. Wiem co pisze i pojmuje wjakiej jestes sytuacji bo osoba najblizej ze mna spokrewniona ma praktycznie identyczna sytuacje ale oni juz nie walcza o wspolna przyszlosc
szkoda.
Kurde tyle tu nie bylam ze sie stesknilam za Wami, poza tym nawrt nie wiem kto to jest gosia91 przy okazji pozdrawiam
Elizka a Ty tam zdrowiej szybciutko a dzieciaki juz zdrowe ??
konniczynka jak to stopilas laktator??
edit.
eve19 widze ze mocno sie stresujesz porodem, kazdy jest inny. Ja najbardziej obawialam sie tego naciecia co bylo glupota bo to nie boli podczas porodu. nie ma co sie bac moze zabrzmi to banalnie ale i tak musisz to przejsc i zobaczysz bedzie dobrze.
Kurde tyle tu nie bylam ze sie stesknilam za Wami, poza tym nawrt nie wiem kto to jest gosia91 przy okazji pozdrawiam
Elizka a Ty tam zdrowiej szybciutko a dzieciaki juz zdrowe ??
konniczynka jak to stopilas laktator??
edit.
eve19 widze ze mocno sie stresujesz porodem, kazdy jest inny. Ja najbardziej obawialam sie tego naciecia co bylo glupota bo to nie boli podczas porodu. nie ma co sie bac moze zabrzmi to banalnie ale i tak musisz to przejsc i zobaczysz bedzie dobrze.
Ostatnia edycja: