B
beacia858
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejmy juz wrocilismy z cmentarza
bylam z malym ponad 4 godz
Eliza skora zab boli to zdrowy nie jest,ja tez tak mialam ze dziury nie bylo a tak bolal ze cala noc nie spalam i nic przeciwbolowego nie pomagalo.Poszlam rano do dentysty,rozwiercila zeba i okazalo sie ze od srodka sie popsol i kanalowe leczenie mialam.
paulqa trzymaj sie:*
a co dentysta zrobi ze zdrowym zebem?;] heh, najwyzej jakies leki by przepisal, a ze ja karmiaca to pewnie zostanie mi apap;] zreszta dzis do dentysty nie pojde;]
jestem tez taka wkurzona na M. ze...... lepiej przemilcze...
Hej dziewczyny,
U nas jeden dzień lepszy drugi gorszy ;-) Raz płacz i średnio ze snem, a raz anioł ;-) Najgorsze to jak mi się wierci i rzuca na cyca - raz prawie mi z rąk wypadła, bo nie mogłam jej utrzymać . Kupiłam Nutriton i raz dostała go z Bebilonem HA ( spoko,ale chyba miała zaparcia, bo stękała przez sen) a raz z moim odciągniętym mlekiem i tu guzik większa zawartość zjedzonej butli wylądowała na tetrzeMiałam nawet wątpliwości czy nie przestawić się na mm
, bo normalnie inne dziecko: po minucie odbicie( po cycu po pół godz albo wcale) zasnęła mi w nocy po 10min a nie po godzinnym usypianiu, jedna pobudka w nocy..
![]()