reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
paulqa
Najgorsze, że teraz bardziej niż kiedykolwiek potrzebujesz wsparcia i ciepła, masz takie problemy :no: Ale zobaczysz, że jak pojawi się już maleństwo, zyskasz wiele radości, nabierzesz więcej sił, pewności siebie i łatwiej ci będzie podejmować decyzje i walczyć o swoje szczęście, bo już będzie to walka dla dwóch osób.

Zapowiada się dosyć leniwy dzień. Jestem sama z Emilką w domu, więc mogę sobie poleniuchować troszkę- obiad wczoraj uszykowałam, pranie też już zrobione, na cmentarz z wózkiem nie miałam się jak wybrać. Jedynie po zmroku przejdę się na jakiś nieduży gdański cmentarz, bo lubię widok zapalonych zniczy w ciemnościach i unoszący się zapach wosku w ciszy po odejściu ludzi odwiedzających groby najbliższych...

hej ja jeszcze nie rozpakowana,mialam wczoraj zajrzec na forum ale rozmawialam z mama i dzieki dziewczyny za wsparcie pomoglyscie mi jak nikt powiedzialam mamie wszystko i mysli nad rozstaniem z moim ojczymem ;) jestem bardzo szczesliwa tylko troszke mi jej szkoda bo byli razem 11lat to zdarzyla go pokochac na maxa a mnie nie ma przy niej teraz!!
;( dzis rano zaowazylam ,ze mam mleko na koszuli nocnej ;/ i musialam sie wykapac i z mokrymi wlosami do apteki po wkladki laktacyjne ;) wczoraj helloween bylo extra wszedzie ludzie za stwory przebrani zaluje ,ze nie kupilam sobie stroju ale z rozmiarem by bylo ciezko ;D hehe

hej:) my juz wrocilismy z cmentarza:) bylam z malym ponad 4 godz:)

Eliza skora zab boli to zdrowy nie jest,ja tez tak mialam ze dziury nie bylo a tak bolal ze cala noc nie spalam i nic przeciwbolowego nie pomagalo.Poszlam rano do dentysty,rozwiercila zeba i okazalo sie ze od srodka sie popsol i kanalowe leczenie mialam.

paulqa trzymaj sie:*

hej:) my juz wrocilismy z cmentarza:) bylam z malym ponad 4 godz:)

Eliza skora zab boli to zdrowy nie jest,ja tez tak mialam ze dziury nie bylo a tak bolal ze cala noc nie spalam i nic przeciwbolowego nie pomagalo.Poszlam rano do dentysty,rozwiercila zeba i okazalo sie ze od srodka sie popsol i kanalowe leczenie mialam.

paulqa trzymaj sie:*

hej dziewczynki a ja bylam na miescie po zakupkiiiiii

eve haqlloween super jest tam u was moj kolega mieszka np w ameryce i widziaiam jego fotki na facebooku i padlam jak fajnie sie tam bawli nie to co u nas zer wyobrazni

a mi jest przykro ze na groby nie moge pojsc;/ wiem oczym mowisz koniczynka jak chodzi o te zapch wosku i wogule ta atmosfere kocham to chociaz to przykry dosc dzien miesiac temu moj dziadzius umarl nawet nie mam jak go odwiedzic:(

elizka 3 maj sie kochana napewno bedzie lepej
eveeee to ladnie masz pokarmu mi dopero zaczela sie poadna laktacja jak urodzlam mala wogule do dzisiaj jak nacisne to z jednej persi lci mi mleko musze isc do gina bo to nie normalne 2 lata pokarm nie zaduzo go ale jest;/

beatka jak tam kochana fskusek ?>

fikusek to sie na siedzialas na cmentarzu ;)
a co to za wielki golas w avatarze z kwasna minka hehe chlopisko ci rosnie ;)
soso masz racje halloween tutaj to super sprawa wszedzie dynie jak w filmie jakims hehe imprezy w barach szalone a ja tylko na spacer wyszlam wieczorkiem i dzieciaki jajka tukly na miescie jak ktos im nie posypal slodkosci ;p

Ostatnia edycja:
a co dentysta zrobi ze zdrowym zebem?;] heh, najwyzej jakies leki by przepisal, a ze ja karmiaca to pewnie zostanie mi apap;] zreszta dzis do dentysty nie pojde;]

jestem tez taka wkurzona na M. ze...... lepiej przemilcze...

Eliza a skąd wiesz że jest zdrowy?
a może psuje się od środka albo myślisz że boli Cię waśnie "ten" a boleć może sąsiad.
Więc lepiej jest iść do specjalisty chociażby na samą kontrole lub wyleczenie.
Po co się męczyć i cierpieć z bólu.
Sama nie jesteś w stanie ocenić stopnia zaawansowania bólu ale zrobisz jak uważasz.

Ostatnia edycja:
ooo jaka cisza dziewczeta zyjecie???? ;)
ja czatuje na syna swojego ojczyma tego lukasza dam mu ten telefon moj niech sie wypcha bo ojczym powiedzial mojej mamie ,ze on go kupil a marcin mu zabral ;/ w dupie z telefonem kupie sobie nowy ;)

Hej dziewczyny,

U nas jeden dzień lepszy drugi gorszy ;-) Raz płacz i średnio ze snem, a raz anioł ;-) Najgorsze to jak mi się wierci i rzuca na cyca - raz prawie mi z rąk wypadła, bo nie mogłam jej utrzymać . Kupiłam Nutriton i raz dostała go z Bebilonem HA ( spoko,ale chyba miała zaparcia, bo stękała przez sen) a raz z moim odciągniętym mlekiem i tu guzik większa zawartość zjedzonej butli wylądowała na tetrze:dry: Miałam nawet wątpliwości czy nie przestawić się na mm:zawstydzona/y:, bo normalnie inne dziecko: po minucie odbicie( po cycu po pół godz albo wcale) zasnęła mi w nocy po 10min a nie po godzinnym usypianiu, jedna pobudka w nocy.. :confused2:

reklama
Hej dziewczyny,

U nas jeden dzień lepszy drugi gorszy ;-) Raz płacz i średnio ze snem, a raz anioł ;-) Najgorsze to jak mi się wierci i rzuca na cyca - raz prawie mi z rąk wypadła, bo nie mogłam jej utrzymać . Kupiłam Nutriton i raz dostała go z Bebilonem HA ( spoko,ale chyba miała zaparcia, bo stękała przez sen) a raz z moim odciągniętym mlekiem i tu guzik większa zawartość zjedzonej butli wylądowała na tetrze:dry: Miałam nawet wątpliwości czy nie przestawić się na mm:zawstydzona/y:, bo normalnie inne dziecko: po minucie odbicie( po cycu po pół godz albo wcale) zasnęła mi w nocy po 10min a nie po godzinnym usypianiu, jedna pobudka w nocy.. :confused2:

hmmmm ciekawie wybredna ta twoja coreczka a moze ty sie kochana zle odzywiasz;/ nie wem moja to jadlaj ak opetana moje mleko ale pozniej ciezej bylo bo miaLAM za miekkie piers normanie jej sie wyslizgiwal z buzki i sie denerwowala najlepej jedz rosoly kurczaki gotowane ja tak jadlam i mojej malej smakowal moj pokarm i nie bylo poblemu z ulewaniem kochana bron se od mleka modyfikowanego naprawde po pierwsze pieniedzy idze ze szok po drugie mekka z gotowaniem wyparzaneim buteek w nocy masakra studzenie dziecko stres mama zal wiem cos tym czase myslalam ze sie zastrzele jak mi sie zaczela wydzierac w nocy a ja w jednym reku butelka i studzeie w drugim mal i telepanie na rekach by nie krzyczala co nic nie pomagal.o

Do góry