reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Eliza no wczraj to bys sie nie dostala nigdzie z zebem no chyba ze bys gdzies do kliniki dentystycznej pojechala.Ja wlasnie w piatem mam wyrywanie zaba i tez nie wiedzialam czy nie zacznie bolec w weekend ale w razie czego kuzyn zawiozlby mnie do kliniki w lublinie na wyrwanie.Ale nie boli i mam nadzieje ze do piatku nie zacznie bo chce isc do mojej denstyski....jakos najbardziej jej ufam:)

Witajcie

Eliza nikt nie naskoczył na Ciebie,tylko każdy się martwi o Ciebie i Twojego zęba bo po co się męczyć a przecież ból zęba jest okropny;-/
...a co do głosowania to Ja głosuję raz dziennie.Jak tylko wchodzę do was na młode mamy to klikam:))

Życzę wszystkim miłego dnia:)
Jaka pogoda u was?

Hej
Ja tez witam sie z rana.
ELIZA mi tez wczoraj post zniknal gdzies i go nie ma:/ wkurza mnie to bo zawsze musi byc cos nie tak jak sie napisze jak glupia:/

Ja dentysty unikam bardziej niz kogokolwiek..:/ niestety po porodzie naprawa zabkow mnie nie ominie, juz dawno powinnam je naprawic ;/

Poki co jedyna wizyta jaka mnie na razie czeka to dzis u gina, ciekawe co mi powie... niech zgadne, bedzie pewnie ktg, a pozniej powie czekamy dalej:p

Ostatnia edycja:
Hej
Ja tez witam sie z rana.
ELIZA mi tez wczoraj post zniknal gdzies i go nie ma:/ wkurza mnie to bo zawsze musi byc cos nie tak jak sie napisze jak glupia:/

Ja dentysty unikam bardziej niz kogokolwiek..:/ niestety po porodzie naprawa zabkow mnie nie ominie, juz dawno powinnam je naprawic ;/

Poki co jedyna wizyta jaka mnie na razie czeka to dzis u gina, ciekawe co mi powie... niech zgadne, bedzie pewnie ktg, a pozniej powie czekamy dalej:p

moze gin powie zebys szla juz na pordowke:D oj z zebami po ciazy mialam kiepsko dopiero tydzien temu wyleczylam ostatniego.....a to juz niemalze 11 miesiecy po porodzie...

:-) heh ja tez dentysty nienawidze:dry: ale co zrobic:-( ehhhhh
a nie orientujecie jak to jest z leczeniem zebów na NFZ? od 1 do 3 sa refundowane? bo ja mialam robione i cos mi sie kojarzy ze nie placilam....:dry: niewiem ....

:-) heh ja tez dentysty nienawidze:dry: ale co zrobic:-( ehhhhh
a nie orientujecie jak to jest z leczeniem zebów na NFZ? od 1 do 3 sa refundowane? bo ja mialam robione i cos mi sie kojarzy ze nie placilam....:dry: niewiem ....
za leczenie panstwowe poz akanolowym sie nie paci w ogole bez roznicy ktory zab,chyba do 3 jest biala plomba darmowa a pozniej trzeba za biala placic chyba ze wstawia ta srebrna.

Witajcie:) Nie nadrobię, brak szans, jak dla mnie po swiętach powinien być co najmniej tydzień wolnego, żeby jako tako zaczać funkcjonować. Szczerze mówiać padam na twarz, mały daje do wiwatu w nocy ide sie pochlastac dosłownie....

edit elizka tak jak fikusek napisała, dodam od siebie, że czasem warto dopłacic za plombę np nie warto do zebów z tyłu brać amalgamatu ( srebrna plomba) ja wziełam a po 2 latach okazało sie, że ząb boli, nie wiedziałam czemu. Potem dentystka mi wyjasniła, że amalgamat powinien byc polmba na chwilę bo reaguje na warunki atmosferyczne w sensie jak jest zimno to sie kurczy ( do dziurki dostają sie resztki jedzenia i ząb sie psuje chochc moze tego nie byc widać. Przynajmniej ja tak miałam

Ostatnia edycja:
reklama
Eliza tak jak Fikusek mówi kanałowe jest płatne, znieczulenie jest płatne i biała plomba też :tak:

ja za znieczulenie nie placilam:) nie wiem ,moze maja jakis limit tych darmowych,no wiadomo ze do wyrwania to jest ze tak piwiem gratis ale do leczenia to juz nie. Ja mam z tylu czarne plomby,jak dla mnie sa ok bo sa:twardsze" od zwylych ale zawsze na poczatku zab z taka plomba reaguje mi na simno,cieplo,ale [po ok tyg jest dobrze:) ale ja co jais czas wyieniam ta ciemna na biala plombe:)

Do góry