reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Byłam dwa razy na dworze zimnica straszna jeszcze za pierwszym razem poszłam po rajstopki dla małego i nie dostałam :dry: teraz muszę się zebrać w sobie i zabrać za sprzątanie łazienki :baffled:

soso objawy to normalne w sensie brak kresu i tylko i wyłącznie to.
ALe My staraliśmy się 1,5 roku..... także nawet zaczynałam badania by dowiedzieć się co jest nie tak

no j sie staram teraz jkies 6 do 8 miesiey bo napawde idzie sie pogubic

to naprawde nalezaloci sie po takim dlugim czasie takie wynagrodenie :):):

Byłam dwa razy na dworze zimnica straszna jeszcze za pierwszym razem poszłam po rajstopki dla małego i nie dostałam :dry: teraz muszę się zebrać w sobie i zabrać za sprzątanie łazienki :baffled:

dziekuje soso, no mam nadzieje bo jak nie to ocipiejniooe z niewyspania
nie ma za co kochana moja mala naszczescie przesypia nocki czasem ma jakies odchyly tylko i sie budzi ale to tylko dlatego ze jej ie tule t jest uporczywe jak tylko poczuje ze nie ma mojej reki na niej to sie budzi i mowi mama tuliii potrafi mnie czasem o 4 rano obudzxic i mama tuli moja mala psi ze mna nei mam serca jej klasc samejnie wiem czemu wole ja miec kolo siebie jest taki pieszczoch ze szok tomile uczucie ale czasem nie ukrywam meczy che sie przytuic do mojego S. a moja mala mama nie dodo bo ona na niego mowi dodo maa nie dodo mama oc tuli hedheh ale sie rozpisalam ale naprawde zobaczysz wszystko sie ureguluje czego zycze ci z calego serduszka

no co do pogody to lepiej nic nie mowic masara jakas jest;/

Ostatnia edycja:
Hej,

Clio wysypka już pożegnana ;-) bo i chusteczki Fria poszły do kosza ;-) Teraz mamy Dada Sensitive i jest ok. Za to w okolicznych Biedronkach nie mogę dostać najmniejszych pieluch Dada 3-6kg:no: Czy wizualnie to one są duże? Bo na razie mam 2-5 kg Happy/pampers NewBaby i nie wiem czy Dada nie będzie za duża.

Co do ulewania to jednorazowo to może nie są to ogromne ilości, ale w ciągu 5 minut potrafi ulać parę razy. Najgorsze to to dławienie:baffled: Jak ją trzymam to tylko słychać jak się zbliża mleko do ulania i zaraz się dławi. No i fakt, że jedyna szansa na zaśnięcie teraz to pozycja na ramieniu do odbicia.
No i z tym zagęszczaniem to też średnio, bo moja nie znosi żadnej gumy czy silikonu i wszystkie smoki uspokajacze i smoki od butelek są beeeeee:no: Raz ją próbowałam odciągniętym mlekiem karmić z cycopodobnej butli i masakra.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi :-)

Lenka gratulacje dla Adasia. :tak: Mocny jest skoro w takim czasie tyle zębów:-)

Hej kobiety ja juz jestem i będe was znowu nekać:-) powróciłam do zywych że sie tak wyraże. Pokrótce: Wczoraj sie przytrułam i cały dzień zdychałam, jak sie po pracy okazało mój T. tez zdychał. Winowajca ( czyt. szynka) poszedł w kosz... a dziś przez chwile tez zdychałam bo dostałam @ właśnie tabletki zaczeły działać :-) tak to czytałam i żadnych checi do pisania.

Hej kobiety ja juz jestem i będe was znowu nekać:-) powróciłam do zywych że sie tak wyraże. Pokrótce: Wczoraj sie przytrułam i cały dzień zdychałam, jak sie po pracy okazało mój T. tez zdychał. Winowajca ( czyt. szynka) poszedł w kosz... a dziś przez chwile tez zdychałam bo dostałam @ właśnie tabletki zaczeły działać :-) tak to czytałam i żadnych checi do pisania.

wyrazy wspolczucia co do zatrucia kochanaaaa
szczerze mowiac brakuje mi twego ,,nekania''hehee

soso no cóż, nie mam cie teraz za co nękać:-p
Dafii co do sekendhandow to i ja tam czasem cos kupuje i ne wstydze sie powiedzeciez ze nawet dla mnie czasem cos tam wyszperam znalazlam tam bardzo duzo rzeczy o ktorych bym nie pomyslala ze znajde
jA Osoboiscie w holandii tez nie biegam po firmowych sklepach teraz mam sobie kupic buty za 30 euro to jestem szczesliwa bo bede miala i ladne nie drogie butki na holenderskie warunki to jest tak samo jak polskie 30 zl nie a co przeliczac bo to sie nie rowna duzo ludzi mysli ze zycie za granica jest piekne guzik prawda jest ciezkie tam samo jak w Polsce chociaz nie powiem za polska tesknie :p

Mam to samo. Na ciuchach kupuje i małemu i sobie, czasem nawet T. ale na niego coś znaleźć graniczy z cudem bo jest wysoki. Nie zmienia to faktu ze na ciuchach znaleźć mozna lepsze rzeczy niz kupując w jakims sklepie za 3 razy tyle.

soso no cóż, nie mam cie teraz za co nękać:-p

Mam to samo. Na ciuchach kupuje i małemu i sobie, czasem nawet T. ale na niego coś znaleźć graniczy z cudem bo jest wysoki. Nie zmienia to faktu ze na ciuchach znaleźć mozna lepsze rzeczy niz kupując w jakims sklepie za 3 razy tyle.

ja mam szczescie powiem wam u mnie jest taki wielki sekendhand ze szokk jk market jak weszlam tam pierszy raz myslalam ze to normalny sklep znajde tam wszystkop od mebli wozkow zabawek po ciuchy ostatnio wlasnie kupilam malej spacerowke nie uwierzycie spacerowe qunny czy jakos tak hehe nowy model wiecie za ile ? 12 euro smiech na sali kuplam ja bo moja zardzewiala bo moja madra mamusia zostawila ja na deszczu na balkonie;/ i rdza zaczela ja zrzerac moze moja mala jest duza na spacerowke ale czasem lepije dmuchac na izmne b ona lubi czasem 3 godziny powymyslac zanim zrobi krok a w wozku sedzi grzecznie wiec naprawd tak jak mowisz UMI czasem sie znajdzie takie same rzeczy jak w sklepach ja jeste szczesliwa jak cos wyszperam fajnego :)

reklama
soso ja lubiłam małemu kupować zabawki interaktywne na ciuchach:-p Nie no serio, za zabawkę 15 zł a tak musiałabym płacić 70 do tego stan super. A spacerówka za taką cene to na prawde okazja, aż ci zazdroszczę

Do góry