reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej... sorki ale nie nadrobie.... Coś mi sie ostatnio nic nie układa :(:( Dzieci co prawda zdrowieja... ale pozatym wszystko zaczyna sie sypac :((((((((

reklama
Patrycja Może w końcu się ułozy?
Daffi Oj chciałabym się wyciszyć przed snem, ale nie potrafię.
Wczoraj tak znikąd do głowy przyszedł mi koniec świata i już ciężko mi było zasnąć. Poprzedniej nocy śniło mi się że ktoś zrobił zamach atomowy na niektóre miejsca, a ja jako jedyna wiedziałam ze to nastąpi a ludzie mi nie wierzyli i w końcu nieliczni przeżyli. ja straciłam rodzinę i tak dalej.

Ale wiesz co? wczoraj cos bylo nie tak... ja zazwyczaj jak moaz jedzie w delegacje to czuje sie samotna ale ze spaniem problemow nie mialam bo uwazalm ze im szybciej zasne i wstane znow dzieen przeleci pojde spac i juz bedzie ze mna... a tu co? wczoraj zasnac nie moglam.. julka tak mi sapala pod uchem bo spala ze mna tylko patrzalam jak kreci sie z jednego boku na bok jaki ma spokojny sen.. pozniej zaczela klasc sie w poprzek i obijac mi raz plecy raz brzuch w zaleznosci na ktorym boku lezalam.. zeby nie sklamac chyba 2 godz zasypialam!
no myslalam ze oszaleje.. a julka przespala pieknie cala noc.. bez zadnej pobudkik itp.

soso widzisz ja jak patrze na takie okazy dziewczyn to az mi serce peka bo sciemniaja jak moga ,a ja lubie pomagac i nawet swoje ubrania te w ktore sie nie mieszcze oddaje potrzebujacym dziewczyna moj marcin kolega tez daje swoje ubrania ktorych juz nie nosi bo mu zadek nie wchodzi a ciuszki po dzidzi zamierzam pakowac w worki i podarowac samotnej mamie ;)

ja pamietam ze oddalam swoje prawie wszystkie ciuchy przed ciazy bo zmieszczenie sie w nie to tylko marzenie kazdy lub pomagac poowiedz kochana komu nie peka to jest szczyt chamstwa;/

Dafii co do sekendhandow to i ja tam czasem cos kupuje i ne wstydze sie powiedzeciez ze nawet dla mnie czasem cos tam wyszperam znalazlam tam bardzo duzo rzeczy o ktorych bym nie pomyslala ze znajde
jA Osoboiscie w holandii tez nie biegam po firmowych sklepach teraz mam sobie kupic buty za 30 euro to jestem szczesliwa bo bede miala i ladne nie drogie butki na holenderskie warunki to jest tak samo jak polskie 30 zl nie a co przeliczac bo to sie nie rowna duzo ludzi mysli ze zycie za granica jest piekne guzik prawda jest ciezkie tam samo jak w Polsce chociaz nie powiem za polska tesknie :p

a ja dzis jakosc wyjatkowa wstalam wczesniej wecie obudzilam sie jakos o 6 i napadlam sie na 2 rabliczki czekolady:szok::szok:hehehe normalnie szk wogule jakos sie roztylam znowu jak slon nie chce se nakrecac ze sie udalo ale moze

tak wogole witam was serdecznie:-)

Dzieki dziewczyny.... ale jeżeli chodzi o to to musze sobie sama poradzić.....

Pamiettaj ze zawsze masz tu kogos kto cie wspiera przykro mi ze spotkalo cie cos nie przyjemnego pamietaj jestesmy z toba kochana

Patrycja Może w końcu się ułozy?
Daffi Oj chciałabym się wyciszyć przed snem, ale nie potrafię.
Wczoraj tak znikąd do głowy przyszedł mi koniec świata i już ciężko mi było zasnąć. Poprzedniej nocy śniło mi się że ktoś zrobił zamach atomowy na niektóre miejsca, a ja jako jedyna wiedziałam ze to nastąpi a ludzie mi nie wierzyli i w końcu nieliczni przeżyli. ja straciłam rodzinę i tak dalej.

no to powiem ci naprawde ne dziwie ci sie jak sie budzisz abo wystraszona albo zaplakana ja chyba bym umarla jakby mi sie cos takiego przysnilo a co do konca swiata ja tam sie nie boje wiary jakiej jestem utwirdza mnie ze to nic strasznego :)

Ostatnia edycja:
reklama
bry
Ja pzreczytwaszy posta tej dziewczyny proszacej o pomoc poprostu go olałam, nie był dla mnie wiarygodny bez obejrzenia fotki:D teraz dopiero zajrzalam;] heh...

U nas noc srednia, dzieciaki jako tako ale troszke chore, Miki chyba tez cos łapie ale daje mu syrop zeby go mocniej nie wzielo;/ mnie tez bierze ale walczymy:)
Na dworze zimno:/ ehhh ide obrzadzic króliki i naszykuje piec.
Patrycja bedzie dobrze...:****

Do góry