reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

WITAM WAS KOCHANE
JOLA
BOBOMAMA :)

elizka 3 ma kciukasy za was i zycze szybkiego powrotu do zdrowia ja osobiscie mecze katar szlag mnie z nim trafia juz od 2 tygggg naszczescie moja mala zdrowaaa odpukac w niemalowane

reklama
aaa wiecie co??? wczoraj przez cały dzień liczyłam ruchy, Bo sobie chciałam ustalić te najbardziej aktywne godziny maluszka.... i okazało się, ze te 10 ruchów na godzinę to pestka dla mojego syna:happy2:
chyba bez sensu to liczenie;)
jak poszłam do sklepu czy ćwiczyłam mały był mniej aktywny ale jak siedzę czy leże to mały działa:-)

aaa wiecie co??? wczoraj przez cały dzień liczyłam ruchy, Bo sobie chciałam ustalić te najbardziej aktywne godziny maluszka.... i okazało się, ze te 10 ruchów na godzinę to pestka dla mojego syna:happy2:
chyba bez sensu to liczenie;)
jak poszłam do sklepu czy ćwiczyłam mały był mniej aktywny ale jak siedzę czy leże to mały działa:-)

widzisz koxhana nie masz sie o co maertwic no jak mamuia aktywna to dzidzius spi bo czuj bujanie a jak mamusia nie aktywn to maluch albo sie budzi i sie bawi albo sie nudzi bo nie ma karuzeliiii:):):):)
jak bylam z moa w ciazy to nei dawala mi spac po nocach wcale zasypialam pod koniec ciazy nawet o 6 rano bo tak mi dawala popalic zreszta do dnia dzisiejszego daje mi znac :p kochana powiedzmi moze to banalne ale jakie mialas objawy bo ja osobiscie staram sie o drugie

A ja dzis kolejne pranko dla malucha

to widze kochana nie zwlekasz z prankiem ja pamietam ja ukladalam i pralam ciuszki mojej malej ehhh zazdroszcze wam tej cizy

wiecie co jestem szczesliwa wlonczylam radio internetowe polskie i az mi sie cieplona sercu zrobilo tak tesknie za Polska za polska telewizja za udzmi ehhh az mi sie plakac chce musze mieszkaqc za granica bo bym umarla ooo to jest bieda jakbym wrocila do Polski spalabym na ulicy naprawde nie zartuje nei mam nikogo kto by mi pomogl mam nadzieje ze kiedys wroce :(

Kasiuch- ten zagęstnik do mleka to nutriton. A nutramigen to mleko dla dzieci ze skazą:)

Brzoskwinka- Adaś w porządku. Znów się zrobił grzeczny jak ząbki wyszły. Tylko dziś coś rozrzedzone kupki robi i się martwie. Narazie 4 przez cały dzień,ale nie wiem kompletnie czemu.Smecta pomogła na parę godzin a teraz znów zrobił 2.
wlsnie bo mi sie nutramigen z nutritonem zawsze mylil:p

Patrycja- trzymam kciuki zeby wszystko wyszlo na prosta:)

hej dziewcyzny, co do kolezanki "potrzebujacej" to moim zdaniem moglaby sie zglosic do caritasu gdyby napradwe byla taka potrzbujaca..

i sie witamz wami, dzis kolejna masakryczna noc, nie wiem czy to przez zeby czy co Olek sie budzil co godzine z placzem, masakra:/

reklama
soso czy mnie pytasz o objawy?? bo nie rozumiem za bardzo :)
Super , że się rusza, ale jak mnie zapyta gin o najbardziej aktywne godziny to powiem wszystkie :)

ja najbardziej kochana o objawy jakie mialas :)smiesznie to brzmi wiem ze o nie temat forum ale caly czas 3m mnie nadzieja ze mi se udalo ;/ ciesze sie ze zmartwienie na temat ruchow masz z glowy:):):)

wlsnie bo mi sie nutramigen z nutritonem zawsze mylil:p

Patrycja- trzymam kciuki zeby wszystko wyszlo na prosta:)

hej dziewcyzny, co do kolezanki "potrzebujacej" to moim zdaniem moglaby sie zglosic do caritasu gdyby napradwe byla taka potrzbujaca..

i sie witamz wami, dzis kolejna masakryczna noc, nie wiem czy to przez zeby czy co Olek sie budzil co godzine z placzem, masakra:/

to wspolczuje ci kochana naprawde i twojmu synkowicos go meczy tylko chyba nie wie jak to powiedziec miejmy nadzeje ze to se ureguluje:)

Do góry