soso ja lubiłam małemu kupować zabawki interaktywne na ciuchachNie no serio, za zabawkę 15 zł a tak musiałabym płacić 70 do tego stan super. A spacerówka za taką cene to na prawde okazja, aż ci zazdroszczę
no mowie ci fakt musialamc ja porzadnie wyszorowac bo w takich sekendhandac nie dbaja o nic walna i tyle al jestem zadowoloa naprawde 70 zl kochana za zabawke jak nie wiecej moja mala ostatnio rozdarla sie za zabawke za 3 euro imitacja kuchni taka dla lalki barbie plastik ze szok smieszny a do dzisiaj sie baw az mnie to bawi nie wazna jest cena i czy uzywaa czy nie czy firmowka czy nie wazne ze nasze dzieci bawi wiesz
jak kogos stac kupowac a prosze bardzo ale niesety ja zyje za 1200 euro miesiecznie z czego za mieszkanie 450 euro ubezpieczenie moje i mojego 300 wiec sobie policzcie tyle ze gemente urzad miasta tutaj pomaga mi i placi za mieszkanie polowe i za ubezpieczenie ale gdyby nie to umarlabym i do tego musze zmienic mieszkanieteraz bo ten wasciciel to jakis cpun przychodzi mi do domu co pare dni i chce pieniadze za mieszkanie za zmiane musze zabulic za 3 miesiace czyli conajmniej 2000 euro wiec kazdy grosz sie liczy
dziekuje Bogu ze zyje zdrowa a reszta sie ulozy
ciucholandy w tych czasach to norma ostatnio widzialam magazyn nie pamietam nazwy przegladalam ja i widzialam strony z dziewczynami ktore ubieraja sie w ciuchac i az niektorym zazdroszcze gdzie one poznajdowaly te ciuszki oki koniec bo znowu sie rozpisalam a komu sie chce to czytac wyobrazcie sobie ze w realu gorsza ze mnie gadula Gadula <nie plotkara>
Ostatnia edycja: