reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

soso ja lubiłam małemu kupować zabawki interaktywne na ciuchach:-p Nie no serio, za zabawkę 15 zł a tak musiałabym płacić 70 do tego stan super. A spacerówka za taką cene to na prawde okazja, aż ci zazdroszczę

no mowie ci fakt musialamc ja porzadnie wyszorowac bo w takich sekendhandac nie dbaja o nic walna i tyle al jestem zadowoloa naprawde 70 zl kochana za zabawke jak nie wiecej moja mala ostatnio rozdarla sie za zabawke za 3 euro imitacja kuchni taka dla lalki barbie plastik ze szok smieszny a do dzisiaj sie baw az mnie to bawi nie wazna jest cena i czy uzywaa czy nie czy firmowka czy nie wazne ze nasze dzieci bawi wiesz
jak kogos stac kupowac a prosze bardzo ale niesety ja zyje za 1200 euro miesiecznie z czego za mieszkanie 450 euro ubezpieczenie moje i mojego 300 wiec sobie policzcie tyle ze gemente urzad miasta tutaj pomaga mi i placi za mieszkanie polowe i za ubezpieczenie ale gdyby nie to umarlabym i do tego musze zmienic mieszkanieteraz bo ten wasciciel to jakis cpun przychodzi mi do domu co pare dni i chce pieniadze za mieszkanie za zmiane musze zabulic za 3 miesiace czyli conajmniej 2000 euro wiec kazdy grosz sie liczy :) nie zale sie czy co ale to sa reali tu 1200 euro to jak 1200 zl jestem strasznie wdzieczna mojemu bo jeszcze mimo tych pieniedzy nigdy nie glodowalam ani dnia dzisiaj na koncie mam 3 euro a lodowka pelna za dwa dni wyplata wplywa wiec da sie zyc normalnie i nie narzekac:)

dziekuje Bogu ze zyje zdrowa a reszta sie ulozy:)

ciucholandy w tych czasach to norma ostatnio widzialam magazyn nie pamietam nazwy przegladalam ja i widzialam strony z dziewczynami ktore ubieraja sie w ciuchac i az niektorym zazdroszcze gdzie one poznajdowaly te ciuszki oki koniec bo znowu sie rozpisalam a komu sie chce to czytac wyobrazcie sobie ze w realu gorsza ze mnie gadula Gadula <nie plotkara>:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jola tez kiedyś nie miałam, ale od czasu gdy posiadam Kacpra, nauczyłam sie wielu pożytecznych rzeczy:-p:-) w tym i przekopywania tego typu sklepików

Jola tez kiedyś nie miałam, ale od czasu gdy posiadam Kacpra, nauczyłam sie wielu pożytecznych rzeczy:-p:-) w tym i przekopywania tego typu sklepików

nioooo hehehe dzieci potrafia nas wielu rzeczy nauczyc co do przekopywania trzeba miec cierpliwosc :)czasem

oki ja narazie myam bo moj wroci z pracy lada chwila jak cos do wieczorka:p

Ostatnia edycja:
u mnie na wsi nie ma zadnego fajnego sklepu z uzywana odzierza;] jak cos to przekopuje w innych miastach wiekszych ale tez nie mam serca do kopania;] heh
Ogladam Rozmowy wtoku. bosze w takich ciuchach chodzic w lato to ja bym miala gdzies...:dry:

no j sie staram teraz jkies 6 do 8 miesiey bo napawde idzie sie pogubic

to naprawde nalezaloci sie po takim dlugim czasie takie wynagrodenie :):):

nie ma za co kochana moja mala naszczescie przesypia nocki czasem ma jakies odchyly tylko i sie budzi ale to tylko dlatego ze jej ie tule t jest uporczywe jak tylko poczuje ze nie ma mojej reki na niej to sie budzi i mowi mama tuliii potrafi mnie czasem o 4 rano obudzxic i mama tuli moja mala psi ze mna nei mam serca jej klasc samejnie wiem czemu wole ja miec kolo siebie jest taki pieszczoch ze szok tomile uczucie ale czasem nie ukrywam meczy che sie przytuic do mojego S. a moja mala mama nie dodo bo ona na niego mowi dodo maa nie dodo mama oc tuli hedheh ale sie rozpisalam ale naprawde zobaczysz wszystko sie ureguluje czego zycze ci z calego serduszka

no co do pogody to lepiej nic nie mowic masara jakas jest;/
tak rzeczywiscie to jest slodkie, ale nie dziwie sie ze czasem masz dosc:)

zrobilam na obiad zupke serowa, i dalam olkowi, wcinal az mu sie uszy trzesly, zaraz bede robic placuszki z jablkami:)zaczelam gotowac a to znak ze humor mi wrocil:)

reklama
Do góry