reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej laseczki:)

czytałam Was cały dzionek ale złapałam jesienną chandre :sorry: miałam ochote dzisiaj się zaszyć w łóżku i jeść czekolade no ale ani czekolady ani czasu na leżenie nie miałam :sorry: jutro Wam poodpisuje a dzisiaj oglądne Usta usta i idę lulu do jutra dobranoc :-D :*

Witam się z rana ja sobie oglądam telewizję i czekam aż się Miki obudzi wczoraj wyszłam z kupelą i w tą zminice lody jedliśmy na ławce :sorry2:

Vegas jak się umie w takich sklepach szukać to można perełki znaleźć. Ja nie umiem ale mam mamę która umie z tym, że ona kupuje na flomarkach w berlinie i w sumie większość ubranek jest z C&A a kupione za grosza. Jak byłam udało mi się dostać bluzkę z dolce & gabbana za 5 euro :-)
Martynia ma też pełno firmówek za parę złotych=)

Witam:) jestem tu nowa. mam 18 lat i 36 tc z ta roznica ze z mezem mieszkam w irlandii ;/ w zasadzie trafilam tu przypadkiem (nadmiar czasu wolnego) ale mam nadzieje ze zostane na dluzej:) pozdrawiam

hej dziewczyny ja tak na chwilke mialam wpasc ale nie dam rady was nadrobic po siedze troszke bo mam takie dziwne skorcze chyba dzis pojedziemy jejciu martwie sie ;D
co do lumpeksów to sama też kupuje w nich ciuszki zawsze jakies fajne sie trafia ;) WITAM NOWĄ MAME

Ostatnia edycja:
Witam:) jestem tu nowa. mam 18 lat i 36 tc z ta roznica ze z mezem mieszkam w irlandii ;/ w zasadzie trafilam tu przypadkiem (nadmiar czasu wolnego) ale mam nadzieje ze zostane na dluzej:) pozdrawiam

witaj emyylka :):):) tooooo niedlugo dzidzia przyjdzie na swiat milo ze od nas doloczylas :)

hej dziewczyny ja tak na chwilke mialam wpasc ale nie dam rady was nadrobic po siedze troszke bo mam takie dziwne skorcze chyba dzis pojedziemy jejciu martwie sie ;D
co do lumpeksów to sama też kupuje w nich ciuszki zawsze jakies fajne sie trafia ;) WITAM NOWĄ MAME

ojjj czyzby twoj skarbek chcialby ujrzec swiat:):):3 mam kciukasy za ciebie kochana
a powedzciem i wogule co u Misi i Ixii

Ostatnia edycja:
Co do lumpeksow to nie bylam do nich przekonana na poczatku ale znalazlam jeden swietny, rewelacja poprostu. ciuszki z next debenhams itd na 50 centow:) wszyscy mowia mi ze mam juz za duzo ciuszkow na Lenke ale naprawde zal ich nie kupic:)

soso tak mi sie wydaje ,ze dzis w nocy lub jutro rano bo cholernik mi barki miedzy biodra juz pcha tzn.sie strasznie opciera ;/
boje sie okropnie ale marcin wziol fona do pracy i wrazie czego mam dzwonic ale czekam ;D bedziecie pierwsze wiedzialy jak zacznie sie porod bo nie wylanczam lapka ;)
mam pierwsze skórcze takie jeszcze mało bolesne ale wody nie odeszły mi jeszcze ;)czyżby to już dziś??

reklama
emyylka92 ja zazdroszcze kobieta ktore jeszcze sa we wczesnej ciazy bo ja martwie sie strasznie o porod od 2dni boli mnie prawa noga a dzis od dwudziestej dziwne uczucie skurczy i obsowania sie w dol malenstwa kurczaki moze to przez te moje cwiczenia i spacerki ;) ale czekam jak dzis pojade do szpitala to bede happy bo mam za ciezko juz chodzic ;D A mialam zapytac o bole krzyzowe jak to wogole jest bo ja nie wiem jak mam je rozroznic

Do góry