bobomama24
Mama Izy i Martynki
Ja USG mam jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martynia ma też pełno firmówek za parę złotych=)Witam się z rana ja sobie oglądam telewizję i czekam aż się Miki obudzi wczoraj wyszłam z kupelą i w tą zminice lody jedliśmy na ławce![]()
Vegas jak się umie w takich sklepach szukać to można perełki znaleźć. Ja nie umiem ale mam mamę która umie z tym, że ona kupuje na flomarkach w berlinie i w sumie większość ubranek jest z C&A a kupione za grosza. Jak byłam udało mi się dostać bluzkę z dolce & gabbana za 5 euro :-)
Witamjestem tu nowa. mam 18 lat i 36 tc z ta roznica ze z mezem mieszkam w irlandii ;/ w zasadzie trafilam tu przypadkiem (nadmiar czasu wolnego) ale mam nadzieje ze zostane na dluzej
pozdrawiam
hej dziewczyny ja tak na chwilke mialam wpasc ale nie dam rady was nadrobic po siedze troszke bo mam takie dziwne skorcze chyba dzis pojedziemy jejciu martwie sie ;D
co do lumpeksów to sama też kupuje w nich ciuszki zawsze jakies fajne sie trafiaWITAM NOWĄ MAME