reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolak gratuluje pępucha ja też sie tak męczyłam a jak odpadł to myślałam ze go :-purwałam :-p ja sie po porodzie jeszcze nie ważyłam ale z 60 mam na pewno jeszcze i 4kg zostały do zrzucenia jutro sie zważę

paulqa24 na początku zapomnisz co to tv i internet a potem juz spokojnie mnie jest ciężko wybrać czy na forum wejść czy odespać czy coś w domu zrobić :-p:sorry2: ale miesiac to jest taki skok w rozwoju noworodka że szok :szok: a motywacje będziesz miała i trzymaj sie tego ze wszystko będzie dobrze :-) ja za ciebie kciuki trzymam :tak:

tutaj dzisiejsza kąpiel która sprawia ze moje dzieciatko jakieś moce i energia wstępują :sorry2:

slicznyyy

czuje sie dobrze tylko szew czasem ciągnie jak sie za szybko zerwe z łóżka albo za szybko chce sie przekręcić z łóżka i czasem chodze jak garbata ale to tylko po wstaniu z łóżka własnie..;-)

40a77753e5.jpg

a to nasz nowy forumowicz ...

o jaki Malusiii

hehe to ja teraz z Mikim w ciazy, nie zalowalam sobie i w ostatnich tyg ciazy mimo rozwarcia chodzilam i jezdzilam wszedzie:-) korzystalam póki moglam:-D a i tak 8dni po terminie rodziłam:dry:

a to moj skarb teraz,świezo po kąpieli:-)
slicznyy

Eliza po 11 listopada mogę już rodzić i rodzić :-D

Kurczeeee ciekawe jak tam Ixi nic nie piszę, nawet misia pierwsza się od niej pojawiła na forum.

w ogóle to ja nie wiem jak powinna wyglądać dieta podczas karmienia... wszędzie piszą tak ogólnikowo... że po prostu jak myślę o karmieniu piersią to wydaję mi się że będę jadła tylko ryż z marchewka i gotowanym kurczakiem, pić wodę i jeść jabłka na deserek:dry:

patrycja214 :-D hehehe ;-) szkoda ze masz synka, juz byśmy swatali...:D no chyba ze planujesz rodzenstwo to wiesz...;-) i ma byc córa :-D

paulqa24 co do diety to wszystko zalezy od dziecka, od tego czy byly alergie w rodzinie ;] ja praktycznie od powrotu ze szpitala jem wszystko, tylko wiadomo najpierw sprawdzalam reakcje malego na produkty ale u nas obylo sie bez kolek itp. nawet frytki jadlam i hamburgery;-) ale jak pisze zalezy od dziecka:-) jak cos bedziemy Ci pomagac i jakos przebrniesz przez pierwsze dni-tygodnie:-) wazne by nie zwariowac:-)

tez sie zastanawiam co u ixi...

Eliza no to rzeczywiście fajnie miałaś :-D u mnie co prawda też nie ma alergików żadnych, ale znając życie będę miała pecha:dry:
Dziewczyny jakoś sobie radzą widzę to ja też może dam radę ;-)

a z tymi cesarkami to ja się modle o cesarkę żeby jednak w trakcie wyszła bo ja chyba umre jak będę miała rodzić sn ://// ja u gina z fotela mało nie odlece to sam się dziwi że ja w ciąże zaszłam i dałam sobie tam "coś" wkładać :sorry2:

no i właśnie opchałam się kolejną porcją pierożków :-D znając życie przez to że późno zjadłam pomęczy mnie zgaga w łóżku, no ale sama sobie winna :]

Ostatnia edycja:
lolkak, misia gratuluje maluszków :-)

Witam nowe mamy dla których w sumie to ja jestem nowa :-)

paulqa24 czytałam twój post w którym mówiłaś, że byś nie chciała mieć skorpiona, masz w zupełności racje wiem z autopsji, siostra skorpion no i za nie cały miesiąc 2 letni skorpion :rofl2:

Znowu was dziewczyny zaniedbałam ale znowu nie udało się z pracą i tak trochę doła miałam. Miki niedługo kończy 2 lata a ja nie wiem kiedy to zleciało rośnie jak na drożdżach :-) A ja w weekendy na uczelnie latam.

lolkak, misia gratuluje maluszków :-)

Witam nowe mamy dla których w sumie to ja jestem nowa :-)

paulqa24 czytałam twój post w którym mówiłaś, że byś nie chciała mieć skorpiona, masz w zupełności racje wiem z autopsji, siostra skorpion no i za nie cały miesiąc 2 letni skorpion :rofl2:

Znowu was dziewczyny zaniedbałam ale znowu nie udało się z pracą i tak trochę doła miałam. Miki niedługo kończy 2 lata a ja nie wiem kiedy to zleciało rośnie jak na drożdżach :-) A ja w weekendy na uczelnie latam.

już wolę strzelca od skorpiona ;) heh, no ale co ma być to będzie, kwestia wychowania jest chyba większa więc nie będę do końca podlegać horoskopom;)

słuchajcie właśnie się tak zastanawiam, bo chciałabym sobie kupić te testy na wody płodowe czy to wody czy nie wody, tylko tak patrzyłam ale to 50zł kosztuję i trochę szkoda mi pieniędzy:( myślicie że mój gin może mieć papierki lakmusowe albo coś czym sam może sprawdzić ewentualnie taką opcje? może by się ze mną podzielił? ktoś coś wie na ten temat? :p

Eliza jesteśmy umówione na swaty :-p

Paulqa wiesz co jeśli chodzisz prywatnie to zapytaj może lekarz ma :tak: jeśli na nfz to zapomnij że Ci coś dadzą :sorry:

ok spadam idę spać :-) dobranoc :-)

reklama
Do góry