reklama
motylicaja
Fanka BB :)
lolak gratuluje pępucha ja też sie tak męczyłam a jak odpadł to myślałam ze go urwałam ja sie po porodzie jeszcze nie ważyłam ale z 60 mam na pewno jeszcze i 4kg zostały do zrzucenia jutro sie zważę
paulqa24 na początku zapomnisz co to tv i internet a potem juz spokojnie mnie jest ciężko wybrać czy na forum wejść czy odespać czy coś w domu zrobić ale miesiac to jest taki skok w rozwoju noworodka że szok a motywacje będziesz miała i trzymaj sie tego ze wszystko będzie dobrze :-) ja za ciebie kciuki trzymam
tutaj dzisiejsza kąpiel która sprawia ze moje dzieciatko jakieś moce i energia wstępują
slicznyyy
czuje sie dobrze tylko szew czasem ciągnie jak sie za szybko zerwe z łóżka albo za szybko chce sie przekręcić z łóżka i czasem chodze jak garbata ale to tylko po wstaniu z łóżka własnie..;-)
a to nasz nowy forumowicz ...
o jaki Malusiii
slicznyyhehe to ja teraz z Mikim w ciazy, nie zalowalam sobie i w ostatnich tyg ciazy mimo rozwarcia chodzilam i jezdzilam wszedzie:-) korzystalam póki moglam a i tak 8dni po terminie rodziłam
a to moj skarb teraz,świezo po kąpieli:-)
Eliza po 11 listopada mogę już rodzić i rodzić
Kurczeeee ciekawe jak tam Ixi nic nie piszę, nawet misia pierwsza się od niej pojawiła na forum.
w ogóle to ja nie wiem jak powinna wyglądać dieta podczas karmienia... wszędzie piszą tak ogólnikowo... że po prostu jak myślę o karmieniu piersią to wydaję mi się że będę jadła tylko ryż z marchewka i gotowanym kurczakiem, pić wodę i jeść jabłka na deserek
Kurczeeee ciekawe jak tam Ixi nic nie piszę, nawet misia pierwsza się od niej pojawiła na forum.
w ogóle to ja nie wiem jak powinna wyglądać dieta podczas karmienia... wszędzie piszą tak ogólnikowo... że po prostu jak myślę o karmieniu piersią to wydaję mi się że będę jadła tylko ryż z marchewka i gotowanym kurczakiem, pić wodę i jeść jabłka na deserek
Liza
Fanka BB :)
patrycja214 hehehe ;-) szkoda ze masz synka, juz byśmy swatali... no chyba ze planujesz rodzenstwo to wiesz...;-) i ma byc córa
paulqa24 co do diety to wszystko zalezy od dziecka, od tego czy byly alergie w rodzinie ;] ja praktycznie od powrotu ze szpitala jem wszystko, tylko wiadomo najpierw sprawdzalam reakcje malego na produkty ale u nas obylo sie bez kolek itp. nawet frytki jadlam i hamburgery;-) ale jak pisze zalezy od dziecka:-) jak cos bedziemy Ci pomagac i jakos przebrniesz przez pierwsze dni-tygodnie:-) wazne by nie zwariowac:-)
tez sie zastanawiam co u ixi...
paulqa24 co do diety to wszystko zalezy od dziecka, od tego czy byly alergie w rodzinie ;] ja praktycznie od powrotu ze szpitala jem wszystko, tylko wiadomo najpierw sprawdzalam reakcje malego na produkty ale u nas obylo sie bez kolek itp. nawet frytki jadlam i hamburgery;-) ale jak pisze zalezy od dziecka:-) jak cos bedziemy Ci pomagac i jakos przebrniesz przez pierwsze dni-tygodnie:-) wazne by nie zwariowac:-)
tez sie zastanawiam co u ixi...
lolkak
Październikowa Mama Mai
Misia synek rewelacja :-) I podziwiam, że Ty już tak po cc śmigasz, bo ja nadal średnio
Elizka jakie on ma rewelacyjne niebieskie oczka :-)
Moja właśnie przed chwilą padła a tak to od 14 non stop płacz i ulewanie mleka.......
Elizka jakie on ma rewelacyjne niebieskie oczka :-)
Moja właśnie przed chwilą padła a tak to od 14 non stop płacz i ulewanie mleka.......
Eliza no to rzeczywiście fajnie miałaś u mnie co prawda też nie ma alergików żadnych, ale znając życie będę miała pecha
Dziewczyny jakoś sobie radzą widzę to ja też może dam radę ;-)
a z tymi cesarkami to ja się modle o cesarkę żeby jednak w trakcie wyszła bo ja chyba umre jak będę miała rodzić sn ://// ja u gina z fotela mało nie odlece to sam się dziwi że ja w ciąże zaszłam i dałam sobie tam "coś" wkładać
no i właśnie opchałam się kolejną porcją pierożków znając życie przez to że późno zjadłam pomęczy mnie zgaga w łóżku, no ale sama sobie winna :]
Dziewczyny jakoś sobie radzą widzę to ja też może dam radę ;-)
a z tymi cesarkami to ja się modle o cesarkę żeby jednak w trakcie wyszła bo ja chyba umre jak będę miała rodzić sn ://// ja u gina z fotela mało nie odlece to sam się dziwi że ja w ciąże zaszłam i dałam sobie tam "coś" wkładać
no i właśnie opchałam się kolejną porcją pierożków znając życie przez to że późno zjadłam pomęczy mnie zgaga w łóżku, no ale sama sobie winna :]
Ostatnia edycja:
lolkak, misia gratuluje maluszków :-)
Witam nowe mamy dla których w sumie to ja jestem nowa :-)
paulqa24 czytałam twój post w którym mówiłaś, że byś nie chciała mieć skorpiona, masz w zupełności racje wiem z autopsji, siostra skorpion no i za nie cały miesiąc 2 letni skorpion
Znowu was dziewczyny zaniedbałam ale znowu nie udało się z pracą i tak trochę doła miałam. Miki niedługo kończy 2 lata a ja nie wiem kiedy to zleciało rośnie jak na drożdżach :-) A ja w weekendy na uczelnie latam.
paulqa24 czytałam twój post w którym mówiłaś, że byś nie chciała mieć skorpiona, masz w zupełności racje wiem z autopsji, siostra skorpion no i za nie cały miesiąc 2 letni skorpion
Znowu was dziewczyny zaniedbałam ale znowu nie udało się z pracą i tak trochę doła miałam. Miki niedługo kończy 2 lata a ja nie wiem kiedy to zleciało rośnie jak na drożdżach :-) A ja w weekendy na uczelnie latam.
lolkak, misia gratuluje maluszków :-)
już wolę strzelca od skorpiona heh, no ale co ma być to będzie, kwestia wychowania jest chyba większa więc nie będę do końca podlegać horoskopom
słuchajcie właśnie się tak zastanawiam, bo chciałabym sobie kupić te testy na wody płodowe czy to wody czy nie wody, tylko tak patrzyłam ale to 50zł kosztuję i trochę szkoda mi pieniędzy myślicie że mój gin może mieć papierki lakmusowe albo coś czym sam może sprawdzić ewentualnie taką opcje? może by się ze mną podzielił? ktoś coś wie na ten temat?
reklama
Eliza jesteśmy umówione na swaty
Paulqa wiesz co jeśli chodzisz prywatnie to zapytaj może lekarz ma jeśli na nfz to zapomnij że Ci coś dadzą
ok spadam idę spać :-) dobranoc :-)
no NFZ eh eh eh, ale lekarz po znajomości i pielęgniarka co przyjmuję mnie przed wizytą to sąsiadka więc może da jakoś radę?