reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Clio dobrze że mały nie wie co zabaczył bo to by sie mogło odbić poważnie na jego psychice..;-) ale farta trzeba miec nieprzeciętnego. ja Maleńkiemu nie pokaże co jest za oknem bo by sie przestaraszył jakby zobaczył ta paskudną jesień

reklama
pokazuje Alexowi jaki piękny widok z okna a tu właśnie kot zabił gołębia bawi sie nim ... ;/ ach ten realzm i szlak trafił moje opowiadanie piękne bo trupem gołębia w tle to nie to samo ;P
hehehehehe niezle:D:D az sie poplakalam ze smiechu:D:D neistety nigdy nei wiadomo co za chwile sie stanie:)
jesteśmy w domuwybaczcie mi że nie nadrobie tych 60 stron które naskrobałyscie przez tydzień ale moge cały czas patrzeć jak moje dziecko śpi i to moje ulubione zajęcie od powrotu do domu. czujemy sie ogólnie dobrze małego męczył wczoraj brzuszek ale dzis juz chyba lepiej tylko je robi w pieluche i spi ba potrafi robic te wszystkie rzeczy jednocześnie. ;-) jutro ide juz na zdjecie szwów według mnie szybko niecały tydzień.. znalazałm czas dla was bo moja kochana mamusia wzieła sobie 3 dni wolnego żebym ja nie szalałą w domu z tym zaszytym brzuchem i każe mi odpoczywać nawet jedzonko i herbatke mi robi ...;-)

napiszcie co tam u Ixi i Oliwiera bo niestety nie doczytałam
super ze u was ok:) i mam nadzieje ze wiecej brzuszek malego nie bedzie meczyl:)
czuje sie dobrze tylko szew czasem ciągnie jak sie za szybko zerwe z łóżka albo za szybko chce sie przekręcić z łóżka i czasem chodze jak garbata ale to tylko po wstaniu z łóżka własnie..;-)

40a77753e5.jpg

a to nasz nowy forumowicz ...

slodziacha :*:*:*:*:*:*:*

hehe będę miała koszmary :p mam ochotę na coś dobrego ... babke piaskową kisiel ... sama nie wiem czegoś mi sie chce ...

a jak u was zdrówko?koleżanka do mnie dzwoniła własnie jej synek już od miesiaca chory jest :( szuka dobrego laryngologa i jeden prywatnie zaśpiewał 100 wizyta plus 40 za każde badanie parodia

hehe będę miała koszmary :p mam ochotę na coś dobrego ... babke piaskową kisiel ... sama nie wiem czegoś mi sie chce ...

a jak u was zdrówko?koleżanka do mnie dzwoniła własnie jej synek już od miesiaca chory jest :( szuka dobrego laryngologa i jeden prywatnie zaśpiewał 100 wizyta plus 40 za każde badanie parodia
oooo babke piaskowa to i ja bym wszamala:) ale dzis znowu randka wiec brzuch nie moze sterczec:D

czuje sie dobrze tylko szew czasem ciągnie jak sie za szybko zerwe z łóżka albo za szybko chce sie przekręcić z łóżka i czasem chodze jak garbata ale to tylko po wstaniu z łóżka własnie..;-)

40a77753e5.jpg

a to nasz nowy forumowicz ...
Ślicznyyyyyyyyy.... :-) fajnie ze sie odezwałas:-)
oooo babke piaskowa to i ja bym wszamala:) ale dzis znowu randka wiec brzuch nie moze sterczec:D
Co tak szalejesz ostatnio z tymi randkami:-D hehe;-) fajnie;-)

reklama
misia92 Boziu jaki on cudowny! :-D ucałuj go tak mocno mocno mocno ode mnie :-D super że jesteś :-)

a ja po spacerku z drugą misią :-D Fantastyczna laseczka a Szymuś jaki kochany :-D no moge same superlatywy mówić :-D mam nadzieje że będzie więcej takich spacerków :-D a potem byłam u mamy bo mały zrobił mine :-p więc trzeba było przebrać, zjadłam obiadek, wypiłam herbatkę i wróciłam na łono rodziny :-D:-p

Do góry