reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Clio dobrze że mały nie wie co zabaczył bo to by sie mogło odbić poważnie na jego psychice..;-) ale farta trzeba miec nieprzeciętnego. ja Maleńkiemu nie pokaże co jest za oknem bo by sie przestaraszył jakby zobaczył ta paskudną jesień

reklama
pokazuje Alexowi jaki piękny widok z okna a tu właśnie kot zabił gołębia bawi sie nim ... ;/ ach ten realzm i szlak trafił moje opowiadanie piękne bo trupem gołębia w tle to nie to samo ;P
hehehehehe niezle:D:D az sie poplakalam ze smiechu:D:D neistety nigdy nei wiadomo co za chwile sie stanie:)
jesteśmy w domuwybaczcie mi że nie nadrobie tych 60 stron które naskrobałyscie przez tydzień ale moge cały czas patrzeć jak moje dziecko śpi i to moje ulubione zajęcie od powrotu do domu. czujemy sie ogólnie dobrze małego męczył wczoraj brzuszek ale dzis juz chyba lepiej tylko je robi w pieluche i spi ba potrafi robic te wszystkie rzeczy jednocześnie. ;-) jutro ide juz na zdjecie szwów według mnie szybko niecały tydzień.. znalazałm czas dla was bo moja kochana mamusia wzieła sobie 3 dni wolnego żebym ja nie szalałą w domu z tym zaszytym brzuchem i każe mi odpoczywać nawet jedzonko i herbatke mi robi ...;-)

napiszcie co tam u Ixi i Oliwiera bo niestety nie doczytałam
super ze u was ok:) i mam nadzieje ze wiecej brzuszek malego nie bedzie meczyl:)
czuje sie dobrze tylko szew czasem ciągnie jak sie za szybko zerwe z łóżka albo za szybko chce sie przekręcić z łóżka i czasem chodze jak garbata ale to tylko po wstaniu z łóżka własnie..;-)

40a77753e5.jpg

a to nasz nowy forumowicz ...

slodziacha :*:*:*:*:*:*:*

hehe będę miała koszmary :p mam ochotę na coś dobrego ... babke piaskową kisiel ... sama nie wiem czegoś mi sie chce ...

a jak u was zdrówko?koleżanka do mnie dzwoniła własnie jej synek już od miesiaca chory jest :( szuka dobrego laryngologa i jeden prywatnie zaśpiewał 100 wizyta plus 40 za każde badanie parodia

hehe będę miała koszmary :p mam ochotę na coś dobrego ... babke piaskową kisiel ... sama nie wiem czegoś mi sie chce ...

a jak u was zdrówko?koleżanka do mnie dzwoniła własnie jej synek już od miesiaca chory jest :( szuka dobrego laryngologa i jeden prywatnie zaśpiewał 100 wizyta plus 40 za każde badanie parodia
oooo babke piaskowa to i ja bym wszamala:) ale dzis znowu randka wiec brzuch nie moze sterczec:D

czuje sie dobrze tylko szew czasem ciągnie jak sie za szybko zerwe z łóżka albo za szybko chce sie przekręcić z łóżka i czasem chodze jak garbata ale to tylko po wstaniu z łóżka własnie..;-)

40a77753e5.jpg

a to nasz nowy forumowicz ...
Ślicznyyyyyyyyy.... :-) fajnie ze sie odezwałas:-)
oooo babke piaskowa to i ja bym wszamala:) ale dzis znowu randka wiec brzuch nie moze sterczec:D
Co tak szalejesz ostatnio z tymi randkami:-D hehe;-) fajnie;-)

reklama
misia92 Boziu jaki on cudowny! :-D ucałuj go tak mocno mocno mocno ode mnie :-D super że jesteś :-)

a ja po spacerku z drugą misią :-D Fantastyczna laseczka a Szymuś jaki kochany :-D no moge same superlatywy mówić :-D mam nadzieje że będzie więcej takich spacerków :-D a potem byłam u mamy bo mały zrobił mine :-p więc trzeba było przebrać, zjadłam obiadek, wypiłam herbatkę i wróciłam na łono rodziny :-D:-p

Do góry