reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heh nom biedna ixi...;]

EWI no to fajnie ze nie macie juz myszki:-) my en problem mielismy we wrzesniu:-)
Justysia tak to możliwe:-)

A i mi dzis humor sie poprawil bo pierwszy raz cos udalo mi sie wygrac:D
byl konkurs "elsev upiększa" i sobie wzialam w nim udzial(to bylo we wrzesniu juz nawet o nim zapomnialam:dry:), do wygrania co 5 osoba, szampon jaki sie tam wybralo, no i dzis tata przychodzi i daje mi paczke, a ja macam kurde se mysle co to? a to szampon przyszedl:D hehe, a wlasnie dzis mowilam mezowi ze musze se szampon kupic:D i problem z glowy heh:-D

reklama
hej:)
my dzis wstalismy o 8:)
po randce jak zwykle super:) tylko troszke malo czasu mielismy bo J rano na szkolenie jechal ,czekjal pol godz w samochodzie bo nie moglam sie zebrac:D

witam nowa mame:)

Mam nadzieje ze ixi szybko dojdzie do siebie:)

Justyna to normalne,ja pierwsze ruchy poczulam w 17 tyg i czulam 2 dni a poniej przez ok tydzien nic a po 20 tyg czulam juz wyrazne:) nie martw sie:)

Justysia... tak jak dziewczyny piszą... to normalne :):) Fikusek.... fajnie że randka sie udała :) tylko pół h musiał czekać??? to i tak mało hahahaha
Eliza fajnie jest coś czasami wygrac :):) Gratuluje.... a propo ja też musze szampon i odżywke kupic :))

Justysia... tak jak dziewczyny piszą... to normalne :):) Fikusek.... fajnie że randka sie udała :) tylko pół h musiał czekać??? to i tak mało hahahaha
Eliza fajnie jest coś czasami wygrac :):) Gratuluje.... a propo ja też musze szampon i odżywke kupic :))

hehe czekal pol godz bo przyjechal o pol godz za wczenie i juz siedzial w ucie przed moim domem:) tak to bym sie na czas wyrobila:)

haha... tak mój też zawsze wcześniej przychodził... faceci hahahah
ja już nie pamietam czasów randkowania...w sumie czy one kiedys w ogóle były hahah?????
Nie no... ciesze sie że jakos sobie powoli zycie układasz;):):)

Nie no pewnie że tak..... korzystaj korzystaj :):):)
Mnie sie marzy ślub.... ale mój chce jeszcze poczekać... niewiem co prawda na co ale chce poczekać....

reklama
Eliza jak sie rzadko kiedy wygrywa to sie cieszy z wygranej.....tez bym sie cieszyła.... :) Przyszła Ci juz ta próbka pampersów?? Bo u mnie nic nie ma i pisze że nadal adres sprawdzaja :///

Do góry