reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas 4,2kg :O nielze, wygladalas ekstra, no i powiedzcie mi ze z dziewczynkami w ciazy sie brzydnie:] mi nikt nie wierzy ze bede miec dziewczynke bo tak dobrze wygladam (podobno)
Ale musze wam powiedziec ze teraz dopopiero widze jak mi brzuch juz z dnia na dzien sie powieksza i musze przyznac ze robi sie ciezko.

ewi ja sie nikogo nie boje :p ale chya pisalam Ci z tego co mi sie wydaje ze musze sie wstrzymac bo cienko z kasa:(

Ostatnia edycja:
reklama
paulqa no wkoncu juz Ci zostao malutko i juz niedługo poród;-) najgorsze dni przed toba:/ ostatnie tygodnie są najcięższe, dobrze ze chociaz gorąc Ci nie doskwiera;-)
Clio no to super ze spacerek sie udał:-)

Moj łobuz spi juz 2h, i mam nadzieje ze jeszcze pospi do tej 16:30;-) i wtedy potem moze wstac i szalec do 18:30 (jak codzien) :-p

pokazuje Alexowi jaki piękny widok z okna a tu właśnie kot zabił gołębia bawi sie nim ... ;/ ach ten realzm i szlak trafił moje opowiadanie piękne bo trupem gołębia w tle to nie to samo ;P

jesteśmy w domuwybaczcie mi że nie nadrobie tych 60 stron które naskrobałyscie przez tydzień ale moge cały czas patrzeć jak moje dziecko śpi i to moje ulubione zajęcie od powrotu do domu. czujemy sie ogólnie dobrze małego męczył wczoraj brzuszek ale dzis juz chyba lepiej tylko je robi w pieluche i spi ba potrafi robic te wszystkie rzeczy jednocześnie. ;-) jutro ide juz na zdjecie szwów według mnie szybko niecały tydzień.. znalazałm czas dla was bo moja kochana mamusia wzieła sobie 3 dni wolnego żebym ja nie szalałą w domu z tym zaszytym brzuchem i każe mi odpoczywać nawet jedzonko i herbatke mi robi ...;-)

napiszcie co tam u Ixi i Oliwiera bo niestety nie doczytałam

jesteśmy w domuwybaczcie mi że nie nadrobie tych 60 stron które naskrobałyscie przez tydzień ale moge cały czas patrzeć jak moje dziecko śpi i to moje ulubione zajęcie od powrotu do domu. czujemy sie ogólnie dobrze małego męczył wczoraj brzuszek ale dzis juz chyba lepiej tylko je robi w pieluche i spi ba potrafi robic te wszystkie rzeczy jednocześnie. ;-) jutro ide juz na zdjecie szwów według mnie szybko niecały tydzień.. znalazałm czas dla was bo moja kochana mamusia wzieła sobie 3 dni wolnego żebym ja nie szalałą w domu z tym zaszytym brzuchem i każe mi odpoczywać nawet jedzonko i herbatke mi robi ...;-)

napiszcie co tam u Ixi i Oliwiera bo niestety nie doczytałam

hej Misia ale fajnie że już jesteście tu z nami :):):) Jak sie czujesz????
Ixi jeszcze sie nie odzywała na forum.... ja nie mam z nią kontaktu ale może któras z dziewczyn wie więcej

czuje sie dobrze tylko szew czasem ciągnie jak sie za szybko zerwe z łóżka albo za szybko chce sie przekręcić z łóżka i czasem chodze jak garbata ale to tylko po wstaniu z łóżka własnie..;-)

40a77753e5.jpg

a to nasz nowy forumowicz ...

MISIA JAKI ON SŁODZIUTKI !!!
fajnie jak robi wszystko na raz hehe dobrze ze dochodzisz do siebie tak szybko :) zdrowa z ciebie mamuśka hihi a patrzenie jak śpi mam do dziś :D

patrycja poważnie straciłam wenę zabrałam go i poszliśmy sobie kołysanek posłuchać

reklama
Do góry