reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

laski jak ktoras ma nr w plusie to moze pojsc do salonu i dostanie minuty lub sms za darmo. mi dzis wlasnie aktywowali 60 min do wykorzystania przez 30 dni bez wzgledu w ktorej godz dzwonie:)

no wlasnie ja mam w mixplusie krotko tel ale dostalam 30minut jesli ktos jest od 2 lat to moze dostac nawet 60 minut do plusa.

Ostatnia edycja:
reklama
fikusek a o co w tym chodzi, co trzeba zrobić ja w mixie jestem hm... 5 lat? jakos tak od 4 klasy w plusie a potem w mixie.

Dziewczyny, jeśli któraś ma w sygnaturze suwaczek ze strony maluchy.pl to niech wykasuje z sygnaturki. Administracja zawiadamia, iż ta strona jest najprawdopodobniej zaatakowana przez hakerów

edit Fikusek a to nie trzeba iśc osobiście?

co pichcicie na obiad? ja mam plany na najbliższe dni jeśli o obiad chodzi. Dzisiaj pieczarkowa z ziemniaczkami jutro i w czwartek fasolka po bretońsku=)

Młoda poszła spac. Niebawem mąż wróci z pracy. Zrobiłam dziś Martynce marchwiankę z ziemniaczkiem na cielęcince i 3 dokładki miała tak jej smakowało=)

Musiałam kupic nowe pampki bo zakupiłam nie tak dawno firmy Comfort a to największe badziewie jakie do tej pory miałyśmy. Strasznie słaba chłonnośc.

reklama
My też wróciliśmy ze spacerku pięknie było :-) słonko nam przyświecało rewelacja :rofl2:

Elizka dzisiaj też rosołek miałam :-p a do tego dietycznie gotowane kuleczki z mięska mielonego pycha :laugh2:
Vegas ja sprawdziłam huggies, dada i pampersy premum care i powiem ci że już wiem czemu pampersy są take drogie, one są tak delikatne miękkie i chłonne że mnie zaskoczyły. Na co dzień mam huggies bo tanio je kupuje 90szt za 39zł :laugh2:

Do góry