reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no dzieje sie dzieje..... czasami mam dość... ale wiadomo że są gorsze i lepsze dni :):):)

no sa gorsze tez kazdy tak ma dobrze ze sie ma te dzieci bo naprawde daja sile by robic wiecej nie wiem jakby moje zycie sie potoczylo bez mojej malej agentki wczoraj w nocy mi poplakiwala wiece glupio mi sie przyznac ale gadzina jeszcze robi w papmersa bylam nawet u lekarza zebysie dowiedziec czy to moze nie za dlugo bo mala naprawde jak sie jej sciagnie to wola ale jak jej zaloze spodnie to narobi w spodnie mecze sie troche ale walcze z tym pampersem lecz skutki marne i wczoraj wnocy odparzyla sobie boczki udek ;/i wolala mama drap boli pol nocyy wiec nie wyspane troszke jestem a co do mowienia to mala jest nie mozliwa jeszcze miesiac temu nic tylko mama pic mama spac bo ona sie kladzie sama a teraz takimi zdaniami gada ze az sie boje jak zacznie skarzyc na mame hehehe nawet potrafi zaspiewac aaa kotki dwa hehehehe 3 wersy ale umie no to sie pochwalilam :) widze ze sie troszke pustawoc zrobilo

Ostatnia edycja:
reklama
Soso mój seba tez był długo z pampkach.... jak juz zaczoł robic siku do nocnika to był problem z kupką... nie robił nigdzie indziej niz do pampersa... były akcje że 4-5 dni potrafił kupy nie robic chodziliśmy do lekarza w końcu pewnego dnia usiadł na kibelek i woła z przerażeniem " Mamooooo ja kupe robieeee" i w sumie od tamtej pory zaczoł robić normalnie kupke na ubikacje... kube hce niedługo zacząć sadzać na nocnik żeby najpóźniej do 2 lat był już bez pampersów

dobra laski ja uciekam zaraz R bedzoe z pracy a potem uciekam po zamówienia :):) wejde jeszcze zobaczyc co z IXI... mam nadzieje że beda dobre wieści :)

Soso mój seba tez był długo z pampkach.... jak juz zaczoł robic siku do nocnika to był problem z kupką... nie robił nigdzie indziej niz do pampersa... były akcje że 4-5 dni potrafił kupy nie robic chodziliśmy do lekarza w końcu pewnego dnia usiadł na kibelek i woła z przerażeniem " Mamooooo ja kupe robieeee" i w sumie od tamtej pory zaczoł robić normalnie kupke na ubikacje... kube hce niedługo zacząć sadzać na nocnik żeby najpóźniej do 2 lat był już bez pampersów

dobra laski ja uciekam zaraz R bedzoe z pracy a potem uciekam po zamówienia :):) wejde jeszcze zobaczyc co z IXI... mam nadzieje że beda dobre wieści :)

to trzymaj s sie kochana no z pampersowymi SPRAWAMI TO sa problemy moim zdaniem moja mala naprawde jest za duza na te gatki musze mocniej sie zrehabilitowac co do nauki jej siadania na kibelek moja mala ma czasem odskoki ze powie mama siusiu to z nia lece i robi siusiu ale to tylko czasem heheheh

Ciekawe jak IXI. napisalam do nie ale czy odpisze? hmmm mamnadzieje ze juz tuli albo lada oment bedzie tulic Olisia:)

wiadomosc od IXI

Poki co cala akcja stoi...tzn. skurczy jako takich nie ma... tylko bole typowo przedmiesiaczkowe... i czekam.... chodze po schodach. zaraz prysznic...

ehhh czyzby olis chcial sie przeciagnac do jutra? moze nie chce miec 13 nad soba cale zycie?....

Ostatnia edycja:
Ciekawe jak IXI. napisalam do nie ale czy odpisze? hmmm mamnadzieje ze juz tuli albo lada oment bedzie tulic Olisia:)

wiadomosc od IXI

Poki co cala akcja stoi...tzn. skurczy jako takich nie ma... tylko bole typowo przedmiesiaczkowe... i czekam.... chodze po schodach. zaraz prysznic...

ehhh czyzby olis chcial sie przeciagnac do jutra? moze nie chce miec 13 nad soba cale zycie?....

no to biedna ixi sie troszke meczy bidulka :(

Ixi sie jeszcze męczy?? biedna.. czemu jej nie daja oxy na przyśpieszenie???
a ja myślałam że jak zajrze to juz Oliś bedzie na świecie.....
ale Kuba mi zwymiotował niedawno.... Kuź... wszystko zwrócił chyba co dzis jadł :((( Teraz mu nic nie dałam troszke wody tylko do picia.... i czekam .. mam nadzieje że nie zwróci już nic :(((

heja:) my dopiero wrocilismy ze sapcerku:) zaraz daje kasze malemu,kompanie i spac:) i bede miala troche wychnienia,a bylk ciezki dzien alan rozwalil sobie dziaslo i warge,krew leciala ale nawet szybko zapomnial o tym.
mam nadzieje ze ixi jednak dzis urodzi:) i bedzie mogla tulic olisia:)

co prawda to prawda biedna przeszla swoje ale wiem napewno jedno maluszek jej to wynagrodzi wiec czekamy :):)

aa co do Umi naprawde zaczynam sie ciebie bac heheheheh oczywiscie zart
moze przepowiesz mi kiedy zajde w ciaze hehehe

hahaha znam historie z sudocremem z wlasnego doswiadczenia raz sie obudzilam i zobaczylam zamaskowana moja coreczke tylko oczy nie byly biale od sudocremu najpierw sie usmialam potem ttroche zdenerwowalam bo to paskudzctwo nie szlo zetrzec z twarzy :confused2: moze dlatego moja corcia teraz ma tak delikatna buzke :cool2:
hehe=) moja przez lato nie spała w pampku to o 5 jak do niej szłam bo głodna była to patrzę a ta cała obsmarowana w kupie.. od tego czasu przez lato nie ma wietrzonka ma spac w pampku hehe=)

reklama
Do góry