Liza
Fanka BB :)
ja tez 13ego przyszlam na swiat ja wiedziałam ze ixi dzis urodzi));-)
umi Miki był 6ty dzis:/ a juz bylismy na 4 miejscu i taki spadek heh...;]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pati ty sobie ze mnie jaja robisz...
soso bój się bój i z bojaźni edytuj posty:-) a juz tak na powaznie to tak nie działa do ixi mi 13 pasowalo bo miała pecha w ciazy dziewczyna a 13 to taka szczęśliwa liczba przynajmniej dla mnie Ja obstwiam ze do konca roku zajdziesz w ciaze ale co bedzie nie wiadomo:-)
ja tez 13ego przyszlam na swiat ja wiedziałam ze ixi dzis urodzi));-)
Hahahahah fajnie..... ja mam synów to raczej kosmetyki ich nie intersują hahaha
Kuba dziś porządnie wlał Sebkowi... a to było tak.... już od jakiegoś czasu Seba jest złośliwy i jak sadzam Kube w krzesełku to on mu kładzie głowe na blacie żeby ten nie miał sie gdzie bawić a Kuba wali go rączkami po głowie.... A dziś mu nawet z główki przywalił.... Myślałam że bedzie płakał ale ten w śmiech za to Seba sie popłakał i stwierdził " Mamo nie bede już tam głowy dawal bo Kuba mnie bije.." hahahaha jakiś czas temu też Kuba go za włosy potargał bo Seba położył mu głowe na nóżki.... Ciekawie sie zaczyna robić..... Jestem ciekawa jak bedzie za 2-3 lata....
Ja dziennie oddaje głosik
pati teraz doczytałam ale ty masz z nimi wesoło
soso o widzisz da się:-)
No wesoło wesoło kiedyś ich nagram.... jak Seba mu kładzie głowe to on takich nerwów dostaje.... kilka razy nawet próbował go ugryźć tymi swoimi 4 ząbkami hahah Seba ma z niego ubaw jak on mu podstawia np reke a on ja atakuje....
no dzieje sie dzieje..... czasami mam dość... ale wiadomo że są gorsze i lepsze dninooooo to twoj suwaczek UWAGA GRYZE naprawde pasuje hahahahahahahhaahahah wlasnie dlatego chce miec drugiego bobaska zawsze sie cos dzieje w domu fajnego hahahaha nie moge ale mam dzis dobry humorek dzieki wam dziewczynkii
ciekawe jak tam ixi...