reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mi też Martynka zanikła raz bo proponowali mi zmienic boczek i na lewym zanikła spadało jej tętno ale szybko zmieniłam bok na prawy i było super. Chyba że inaczej rozumuję słowo zanikł.

reklama
Mi też Martynka zanikła raz bo proponowali mi zmienic boczek i na lewym zanikła spadało jej tętno ale szybko zmieniłam bok na prawy i było super. Chyba że inaczej rozumuję słowo zanikł.

chyba dobrze rozumiesz:) mi po probie oxy zanikl i to na dosc dlugo bo ordynatora wolali ale jak wszedl na porodowke to wrocilo do normy tetno:) ale mialam strach.

oj ja też bo ciągle patrzałam na ten ekranik a tam nagle tętno Małej w dół aż do 0 bodajże ale momentalnie wzrosło mega szybko w górę. Okropne to było ale wiedziałam że jestem w dobrych rękach.

hehe=) moja przez lato nie spała w pampku to o 5 jak do niej szłam bo głodna była to patrzę a ta cała obsmarowana w kupie.. od tego czasu przez lato nie ma wietrzonka ma spac w pampku hehe=)

ooo kupce to mi nic nie mow raz jak wstalam to myslalam ze moja mala usmarowana jest czekolada a ona miala kupe od stop do glow i do tego jadla ja i na zmiane wymiotowala musialam leciec do szpitala bo sie balam o nia mowie wam nie wiedzialam jak mam sie za nia wziasc heheheheheheheh troche obrzydzialam

INFO OD MISI!!!!!
DZISIAJ NOCUJE NA PORODOWCE BO MAŁY MI ZANIKŁ 2 RAZY NA KTG I MAJĄ MNIE OBSERWOWAĆ, CZYLI KTG PRZEZ CAŁĄ NOC CO DWIE GODZINY. NA WSZELKI WYPADEK MAM BYĆ NA CZCZO WIEC NIE WIEM CZY SIE CESARKA NIE SZYKUJE. SKURCZY ZERO SZYJKA NA 1,5 CM. IXI MA CZEKAĆ I NIE RODZIĆ. TERAZ MOJA KOLEJ:)

Lolka Majunia śliczna! :-D

Vegas gratuluje tak wspaniałego mom,entu ja usłyszałam mama ale jeszcze mniie nie przytulił :) to musiało być cudowne :)

kurcze misia 3 mam kciuki
niech jej zrobia cc anie obserwuja!!!!!!!!! na co oni *****aaa czekaja sorki za wulgaryzm ale mnie to nerwuje maluszkowi zaniklo jej ktg a oni czekaja polska sluzba zdrowia niech ich szlag trafi

heh a mój Adaś chyba się boi kupki. Zawsze jak latem zdarzało mu się biegać bez pampka i zrobić gdzieś pokryjomu kupkę to przybiegał do mnie przerażony i pokazywał paluszkiem.Natomiast jego 2,5 m młodszy kuzyn tez miał wpadkę z kupką, a przy okazji świetną zabawę.

kurcze misia 3 mam kciuki
niech jej zrobia cc anie obserwuja!!!!!!!!! na co oni *****aaa czekaja sorki za wulgaryzm ale mnie to nerwuje maluszkowi zaniklo jej ktg a oni czekaja polska sluzba zdrowia niech ich szlag trafi

edytuj posty:)
no wiesz widocznie moze sie to zdarzac dlatgo obserwuja,u mnie i u vegas bylo podobnie

lolkak- heh miło.
W ciąży miałam sen,ze urodziłam dziewczynkę i właśnie taką czarnulkę. Może dlatego mi się tak podoba.
A tak poza tym jak sobie radzisz??Mała grzeczna? Karmisz piersią??
U mnie Adaś jak skończył tydzień to już długie przerwy miał w niespaniu. Zresztą od początku jak mi go przynieśli po porodzie to się tak patrzył.Ciekawy świata był.

A teraz broi nieziemsko. Dziś ma jakiś marudny dzień, z rąk nie złazi i tylko mama, mama. Nie wiem co mu się porobiło. Nigdy aż tyle się nie tulił. A 2 dni temu oglądałam "M jak miłość" i tam była scena jak się całują to przytulił się do mnie i się nadstawia. Pytam go co chcesz mamusie całować?? A on mi buziaka skradł.
Taki ma teraz mamuśkowaty okres.

aaa fajnie masz!!! chociaz pewnie jest to troche meczace:p ja jak narazie sama kradne bzuiaki Olkowi, tym bardziej ze taty nie ma i nie mam sie do kogo przytulic, to synka pomecze troche:p

INFO OD MISI!!!!!
DZISIAJ NOCUJE NA PORODOWCE BO MAŁY MI ZANIKŁ 2 RAZY NA KTG I MAJĄ MNIE OBSERWOWAĆ, CZYLI KTG PRZEZ CAŁĄ NOC CO DWIE GODZINY. NA WSZELKI WYPADEK MAM BYĆ NA CZCZO WIEC NIE WIEM CZY SIE CESARKA NIE SZYKUJE. SKURCZY ZERO SZYJKA NA 1,5 CM. IXI MA CZEKAĆ I NIE RODZIĆ. TERAZ MOJA KOLEJ:)

Lolka Majunia śliczna! :-D

Vegas gratuluje tak wspaniałego mom,entu ja usłyszałam mama ale jeszcze mniie nie przytulił :) to musiało być cudowne :)
bedzie dobrze tylko wspolczuje tej meki! i TRZYMAM KCIUKI OFKORSSS!!!

ja steskniona czekam na tel od K ale cos sie nie odzywa od wczoraj i popadam w jakies paranoje:(

reklama
Info d Misi:
Nocka dobrze. znowu jestem na porodóce położna mi powiedziała że na 99% cesarka dzis tylko jeszcze godziny nie znam.

Więc trzymamy kciuki :-D

dobry noc kiepska ale to już chyba norma :confused2::confused2::confused2:

Do góry