reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Trzymamy kciuki za Ixi :-) i Misię (jeśli ona też w zaawansowanej fazie ;-) )

My znowu na chwilę, idziemy się kąpać ;-)

W ogóle to dziękujemy za słowa uznania :-) Lenka zawsze możemy się przeprowadzić ;-) Nam Adaś też wpadł w oko ;-):rofl2:
SDC10835.jpg

Ostatnia edycja:
lolkak-sliczna Majeczka....slicznaa
kingusia1991;-nio trudna sprawa z tym Ojcem Malej bo przeciez od urodzenia sia nie inetresowal i teraz..nagle zaczol....ja zycze zeby czas dal wam najlepsze rozmowiazanie

IXI-:szok::szok: TRZYMA WIEC KCIUKI!!!!

lolkak- heh miło.
W ciąży miałam sen,ze urodziłam dziewczynkę i właśnie taką czarnulkę. Może dlatego mi się tak podoba.
A tak poza tym jak sobie radzisz??Mała grzeczna? Karmisz piersią??
U mnie Adaś jak skończył tydzień to już długie przerwy miał w niespaniu. Zresztą od początku jak mi go przynieśli po porodzie to się tak patrzył.Ciekawy świata był.

A teraz broi nieziemsko. Dziś ma jakiś marudny dzień, z rąk nie złazi i tylko mama, mama. Nie wiem co mu się porobiło. Nigdy aż tyle się nie tulił. A 2 dni temu oglądałam "M jak miłość" i tam była scena jak się całują to przytulił się do mnie i się nadstawia. Pytam go co chcesz mamusie całować?? A on mi buziaka skradł.
Taki ma teraz mamuśkowaty okres.

hehe do mnie dzisiaj Martynka się przytuliła i też MAMA powiedziała=) ostatnio często to mówi=) ale TATA jeszcze nigdy nie powiedziała. BABA umie mówic a DZIADZIA czasem jej się też wyrwie. Ale nawet sporo mówi jak tak porównuję z siostrzeńcem męża który ma 2 latka a mówi tylko mama aga tata. Martynia mówi jeszcze BRUM BRUM PAPA AM MNIAM MNIAM NIE ME BAM BE KAKA /cokolwiek to znaczy=D/ I EJO EJO /kiedyś mówiła tak jak śpiąca była a teraz tak mówi jak daje sobie smoka do buzi albo ktoś daje jej smoczka/

Ostatnia edycja:
INFO OD MISI!!!!!
DZISIAJ NOCUJE NA PORODOWCE BO MAŁY MI ZANIKŁ 2 RAZY NA KTG I MAJĄ MNIE OBSERWOWAĆ, CZYLI KTG PRZEZ CAŁĄ NOC CO DWIE GODZINY. NA WSZELKI WYPADEK MAM BYĆ NA CZCZO WIEC NIE WIEM CZY SIE CESARKA NIE SZYKUJE. SKURCZY ZERO SZYJKA NA 1,5 CM. IXI MA CZEKAĆ I NIE RODZIĆ. TERAZ MOJA KOLEJ:)

Lolka Majunia śliczna! :-D

Vegas gratuluje tak wspaniałego mom,entu ja usłyszałam mama ale jeszcze mniie nie przytulił :) to musiało być cudowne :)

reklama
INFO OD MISI!!!!!
DZISIAJ NOCUJE NA PORODOWCE BO MAŁY MI ZANIKŁ 2 RAZY NA KTG I MAJĄ MNIE OBSERWOWAĆ, CZYLI KTG PRZEZ CAŁĄ NOC CO DWIE GODZINY. NA WSZELKI WYPADEK MAM BYĆ NA CZCZO WIEC NIE WIEM CZY SIE CESARKA NIE SZYKUJE. SKURCZY ZERO SZYJKA NA 1,5 CM. IXI MA CZEKAĆ I NIE RODZIĆ. TERAZ MOJA KOLEJ:)

Lolka Majunia śliczna! :-D

Vegas gratuluje tak wspaniałego mom,entu ja usłyszałam mama ale jeszcze mniie nie przytulił :) to musiało być cudowne :)

oj oby wszytko bylo dobrze. Mi tez Alan zanikal przed porodem..moze to jakis objaw.

Do góry