reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hehe i ja trzymam kciuki aż mi serce zaczęło bic szybciej jak się dowiedziałam że Ixi rodzi a ja jej datę na koniec października trzasnęłam haha=)

Patrycja 9009 mój palec OK ale ja miałam małe skaleczenie=D

U nas po staremu jedynie Perła zaczęła pokazywac palcem na to co chce dostac lub do czego chce podejśc=) komunikatywna coraz bardziej=) i uwielbia sudocremem się bawic - pudełeczkiem ofc - z racji że żadne kremy nie zostaną zamknięte przy niej to trzeba było zakleic taśmą sudocrem by go Cwaniara nie otwierała=P

Umi spokojnie doczekasz sie jeszcze kilka godzin i bedziesz je miała :p:p:p
Kurcze mam nadzieje że nie bedzie sie meczyć... już tyle przeszła w ciąży... przynajmniej poród mógłby być spokojny..i szybkiii

co prawda to prawda biedna przeszla swoje ale wiem napewno jedno maluszek jej to wynagrodzi wiec czekamy :):)

aa co do Umi naprawde zaczynam sie ciebie bac heheheheh oczywiscie zart
moze przepowiesz mi kiedy zajde w ciaze hehehe

hehe i ja trzymam kciuki aż mi serce zaczęło bic szybciej jak się dowiedziałam że Ixi rodzi a ja jej datę na koniec października trzasnęłam haha=)

Patrycja 9009 mój palec OK ale ja miałam małe skaleczenie=D

U nas po staremu jedynie Perła zaczęła pokazywac palcem na to co chce dostac lub do czego chce podejśc=) komunikatywna coraz bardziej=) i uwielbia sudocremem się bawic - pudełeczkiem ofc - z racji że żadne kremy nie zostaną zamknięte przy niej to trzeba było zakleic taśmą sudocrem by go Cwaniara nie otwierała=P

hahaha znam historie z sudocremem z wlasnego doswiadczenia raz sie obudzilam i zobaczylam zamaskowana moja coreczke tylko oczy nie byly biale od sudocremu najpierw sie usmialam potem ttroche zdenerwowalam bo to paskudzctwo nie szlo zetrzec z twarzy :confused2: moze dlatego moja corcia teraz ma tak delikatna buzke :cool2:

Ostatnia edycja:
pati ty sobie ze mnie jaja robisz...:-p
soso bój się bój i z bojaźni edytuj posty:-) a juz tak na powaznie to tak nie działa do ixi mi 13 pasowalo bo miała pecha w ciazy dziewczyna:-p a 13 to taka szczęśliwa liczba przynajmniej dla mnie:-p Ja obstwiam ze do konca roku zajdziesz w ciaze ale co bedzie nie wiadomo:-)

SOSO ja takich akcji z dziećmi nie miałam ... jeszcze hahahaha
ale jak wyobraziłam sobie jak próbujesz zetrzec ten sudokrem z twarzy to uśmiałam sie hahah

Umi oczywiście hahahaha
dla mnie 13 to też szcześliwa liczba... w końcu 13 przyszłam na świat hahaha

reklama
SOSO ja takich akcji z dziećmi nie miałam ... jeszcze hahahaha
ale jak wyobraziłam sobie jak próbujesz zetrzec ten sudokrem z twarzy to uśmiałam sie hahah

Umi oczywiście hahahaha
dla mnie 13 to też szcześliwa liczba... w końcu 13 przyszłam na świat hahaha

no patiii powiem ci ze bylo naprawde ciekawie myslalam ze sie zalamie wogule moja mala to ladna artystka:szok: potrafila dorwacm oje kosmetyki jak czasem ja zobaczylam to nie wiedzialam czy ja zabic czy usiasc i sie smiac naprawde pomalowac to ona sieu mie wie gdzie puder gdzie do oczu szminki chyba z 4 razy zmienialam kosmetyki bo cfaniara umie wyweszyc ja mam nisko melbe ulozone wiec wezmie sobie krzeselko i leci i

:rofl2:i wywraca moj swiat do gory nogami ale za to je wlasnie kochamy \a co do sudocremu to wygladala jak mumia

Do góry